Wpisy 3 565 462 – 3 565 561
9 maja 2019 17:30 → 9 maja 2019 21:40, 100 wpisów
Sebastian, Ty już dałeś kiedyś swój skan, do dzisiaj zalujesz. Trzon to podstawa.
zaq , wybawco na bialym koniu, nie rzuce Ci warkocza bom urocza z krotkimi włosami
Dzisiaj nie gram w Krakowie, a w Olkuszu, Jaworznie i Zabrzu. Chciałem zagrać w Będzinie, ale tam bez paszportów nie wypuszczają.
Bialy , qnij - podobne profilowe znalazlem w internatach : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaXdOfYGf5YQQV-CSqbzd8P_2joGtPiMCO325pw-ffKemgRM0Wyw
jak bedziesz w Olkuszu wpadnij do p.Henryki , robi pyszne paczki a u p.renatki w Zabrzu masz szanse na herbatke z cytryna
Biały Murzyn ale ja dałem swój skan Ponieważ mnie o to prosili i nie wierzyli że wygrałem natomiast kwiat Mosiny sam chciał dać skan swojego kuponu który wysłał po to żeby bardzo dużo osób też zagrało i wygrało
Kup poprawne liczby Set_75
obstrukcja insługi: profilowe - prawy myszy/touchpad - komenda szukaj obrazu w google , tadam
Zbigniewu , przyjdzie czas, na to czas i nie powiem juz a kiedys cie znajde
Zbigniew Gdzie się kupuje poprawne liczby?
Na Allegro ?
Poważnie Sebastian
Tam są obiboki
Sebastian, zatem czekaj, pewnie da skan o 21:41.
Raczej nie da wcale
Nawet jak da o 21.30 to nikomu już nie będą te liczby potrzebne
powinienem ograniczyc ilosc spozywanej kawy dziala na mnie zbyt rozweselajaco .. a ze zajac ze mnie wg chinskiego horoskopu to sie podziele a co , niech inni tez korzystaja , czynione dobro wraca podwójnie
Androny Pan Marcin plecie androny! Z czego plecie? Ano z łyka. Taki andron upleciony jest podobny do koszyka. Po cichutku się wymyka, Niespodzianie psa nastraszy, Wrzuci stary gwóźdź do kaszy, Wszystkie jabłka zerwie z drzewa, Z garnków wodę powylewa, W oknach szyby powybija, Wysmaruje miodem stryja, Ciotkę weźmie na barana, Sad posypie śniegiem w lecie Nie wierzycie? Proszę pana, Takie pan androny plecie!
Set, więc podam pewniaki na MM, zagram podwójna stawka. Ciekawe czy to dobro powróci do mnie. Żal mi T. S. bo ten dzień może zapamiętać jako dzień porażki.
Biały Murzyn kiedy podasz te pewniaki?
porazka jest sierota a ts nie zbiednieje, dzis da tobie , jutro komu innemu a pojutrze zabierze
2,11,14,15,16,21,25,31,38,47 69,72,74,77,80
Plusem będzie 77
Co wy tak się martwicie o TS ?
Wojtt Nowa Dęba?
Set, będę nieskromny, jeśli przyznam się, że kolega na moje liczby trafił fortunę.
Set, moje imię jest w profilu
musisz byc wspanialym czlowiekiem, prawdziwy altruista , prawie jak doktor Judym
wiem , widzialem, widzialem ale bez tych czulosci prosze bom nie ogolony
Zwracaj się do mnie Neo.
Teraz jest moda na brodki i
komu w droge , temu trampki , ide sobie , tup tup tup melisa zaczyna dzialac... wyciszam sie , zostancie z dobrymi fluidami aby caly wszechswiat Wam sprzyjal, dozo
Ta strona jest niebezpieczna. Ktoś weszy na moim profilu. Wszędzie inwigilacja. Wojtt, powiem więcej. Urodziłes się na przełomie marca a kwietnia? Ze wskazaniem na pierwszą dekadę kwietnia? Dzisiaj trafisz 4 w Mini. Tajemnica szóstki w lotto jest w....
Wojtt, nigdy nie mów 'nigdy'.
Set, najcudowniejsza i skuteczna melisa jest uśmiech. Szczery uśmiech, nawet jeśli jesteś przygnebiony.
kiedyś kopał rowy i fedrował węgiel dzisiaj jest szarlatanem lekarzem uzdrowicielem takich i podobnych szarlatanów jest coraz więcej ani się tego oglądać nie chce
Wojtt, zagraj, nie myśl o wygranej, nie snuj planów. Wygrana sama przyjdzie.
Lewy, gdzie tacy są? To najczęściej ludzie chorzy.
U mnie też był taki szarlatan... Bioenergoterapeutażadnej odpowiedzialności... Rękę położył... Coś pomruczalale już go nie ma... Liludzie wyczuli i odplynal
Biały murzynpoproszę białe liczby do multi 5 liczbno i tak nie gram
Dzięki T. S. mam emeryturę 5000 zł miesięcznie.
Eh Te czasy kiedyś o 19h leciały baje np mis uszatek pora na dobranoc kiedy księżyc świecie czy jakoś tak a dziś co rusz bajka
Hm a może w tego ejacka zagrać pierwszy raz w tym roku hm dodatkowe 6,9,2,5 a do 5 liczb coś z tego 18,27,34,45,48,02,08,11
Zagrane w realu 2.8.11.31.69
Dzisiaj odebrałem 7389 zł w fortunie Trafione awanse liverpoolu i tottenhamu...postawione 200 zł...dziękuję
Co robicie
Teraz wrzuciłem z budki za niedługo mini 1.50zł Ale będzie szło więcej wygrać
siedzimy na saskiej kępie i dumamy czy dziś jest nasz dzień w gry T>S ale scenariusz jest zawsze ten sam
będzie szło więcej wygrać nie łudź się to samo co jest czy zwroty tej samej kwoty
Na 21szom będzie lipne losowanie zobaczycie jaki dziś tosiek zrobi numer
To między innymi moja zasługa.Wysywpowalem z wnioskiem o podwyższenie opłat za zakłady Mini.
10,19,26,27,37,40,44
1,17,18,22,25,26,49
3,19,20,22,33,34,37
Duży lotek z chybika
1 000 000 ×.20 groszy to 200000 tys więcej do podziału na wygrane
Ach zapomniałem połowa idzie do ts
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102