Wpisy 3 565 162 – 3 565 261
9 maja 2019 11:34 → 9 maja 2019 14:19, 100 wpisów
11x2,54
Mulag DOKŁADNIE TAK Ban dożywotnio i z tego adresu Ip Id wara nigdy więcej wstępu na Multipasko założył 1000000 ników i mi tu podskakuje
zboczyli z wyznaczonej ścieżki i się pogubili nawet kulawy pies się pogubił
Forsami, Ty masz zapisane dożywotna grę w Lotto i trafienie szóstek w wyobrazni
Jak nie z jednego to z 50 tego niku z dziećmi nie gadam nawiedzonymi
To ja zdeczka zmalpowac chcąc się pozbyć grosikow z tym że bez stawek mega w 3 kolekturach po 1 zakładzie mini po 1 zakładzie multi z plusem i 1 zakładzie multi bez plusa oraz 1x6 keno dało 4/6 życzę miłego oraz wygranych o 14h
Sobota 10 mini maszynanie poddam się gdy ciemno jestojciec Tadeusz też jest the... bry czlek
W miejscowości Będzin padła wygrana 310 023,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łódź padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Limanowskiego, nie Małachowskiego.Po sąsiedzku Czeladź.Pamietacie wczorajsza rozmowę?
W toku trza mieć farta... I tylenigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie twoja godzina
chyba będę musiała ,tylko bez auta to za daleko ....synowie w pracy to nie ma jak ...
Wiem jakie są ceny w Bytomiu w sklepach ,przecież sklepikarz nie może mieć 50 procent zysku on chce mieć 100 procent dlatego takie ceny
Jacunnwczoraj skończył mi się worek ...a kupuje u faceta co autem do nas przywozi...
A rolnik jak dostawał 20 gr za kilogram kartofli tak dostaje i dziś
Ktos mi mowił troche obraźliwie lekko ze mieszczuchy beda tynk zjadac z scian jak był czas przeciwstawiania wsi do miasta celowo by skłocić jednych przeciw drugim oczywiście nie potrzebnie ogólnie strasznie jedzenie kosztuje wszystkie produkty nie tylko rolne warzywne
Jakby każdy rolnik mógł sprzedawać swoje plony rolne to były by dużo tańsze ceny no ale unia na to nie pozwala
W miejscowości Dobrzyń nad Wisłą padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Tak to prawda rolnik dalej mało z tego ma zarabiają cwaniaki skupujacy od rolników dostawcy inne maści firmy i sami narzucają ceny
Co gorsze nigdy prawdy o rolnikach nie mówili lecz w bład wprowadzali jak to grupa uprzywilowany nie płaci zusów tylko mniej w krusie tylko nikt nie mowi ze skrusu maja mniejsze emerytury niż w zusie jak sa uzależnieni od pogody od strat i jak wygląda ich praca
Jedyna grupa która nie wyciagała reki od Państwa bo im sie nie nalezy z bezrobocia i inne przywileje jak mają powyzej jednego hektarA
3 565 211. Mulag 2019-05-09 (13:34)
Dokładnie tak
To samo jest z pieczywem,głupi rogalik kosztuje 1,40zl .Jakby kosztował połowę mniej właściciel piekarni też by na tym zarobił.No ale po co ma jeździć autem za 50 tys jak może kupić auto za 300 tys.Mam koło siebie 4 piekarnie i widzę czym właściciele jeżdżą
Dokładnie tak
To samo jest z pieczywem,głupi rogalik kosztuje 1,40zl .Jakby kosztował połowę mniej właściciel piekarni też by na tym zarobił.No ale po co ma jeździć autem za 50 tys jak może kupić auto za 300 tys.Mam koło siebie 4 piekarnie i widzę czym właściciele jeżdżą
Przykre to a najgorsze to przeciwstawianie grup społecznych celowo
Dlatego pieczywo od dłuższego czasu robię sam ,taniej kosztuje i jest lepsze bo jest na dobrej mące i bez chemii i na naturalnym zakwasie
Tak sobie mysle ze chidzi oto by ludzi ubezwłasnowolnic tak jak jestesmy uzaleznienie od gazu ropy tak chca z jedzeniem zrobić
A piekarnie surowce kupują jak najtańsze łącznie z mąką a za chleb żądają najwyższe ceny
Zgadza się mulag dlatego jak jestem w sklepie to wybieram polskie produkty ,które produkowane są w Polsce i przez polskiego właściciela.Wole wspierać polski biznes niż niemiecki czy inny
Wtedy wszystkie podatki zostają w Polsce a nie wypływają zagranicę
Wtedy wszystkie podatki zostają w Polsce a nie wypływają zagranicę
Zarobić i tyle co to ma byc sklepy ze zdrową żywnością jeszcze droższe a dla plepsu inne tez drogie a same takie okreslenie zdrowa żywność a reszta to co masuwka chemiczna czy tam czesciowa naturalna o gorszym standardzie
Wiadomo nikt nie ma czasu czy pola by sam wszystko naturalnie robic bo sie nie da czasu by nie starczyło
Polecam aplikacje na telefon
"Pola" można sprawdzić produkt czy jest produkowany w Polsce
"Pola" można sprawdzić produkt czy jest produkowany w Polsce
W Holandii wszystki podobnie smakuje z owocow czy warzyw gdzie ten smak pomidora
Ale czym sie tu przejmowac czytałem ze starsza kobieta miała raka nic jej nie pomagało zaczeła jesc tylko piasek na poczatku ciezko było przełknosc ale teraz je tylko piasek nawet raka wyleczyła czyli piasek trzeba jesc i bedzie gitara
Dzis mam mini ostatni termin przydatnosci zobaczymy czy cos siadnie
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Zag cycu typuj
Dopisano wyniki Multi Multi
12,17,18,24,28,30,35,37,43,46,48,49,50,52,54,56,60,62,78,79
Plusem jest liczba: 30
12,17,18,24,28,30,35,37,43,46,48,49,50,52,54,56,60,62,78,79
Plusem jest liczba: 30
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12923 zestawów od 1599 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 030 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 480 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- mieczyslaw956 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 380 zł = 38,00 x koszt gry
- niski65 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 142 zł = 14,20 x koszt gry
- Jolka1005 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 140 zł = 14,00 x koszt gry
- Qreaghtive05 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 558 zł = 11,16 x koszt gry
- cyrylek34 - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 380 zł = 10,86 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3073508
Wylosowany numer to: 3073508
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,05,08,09,11,12,13,18,19,20,24
24/28/37/43/60 zaliczone niestety real tylko 3/5, 4/8 , 5/9 czyli po zwrotach
Ja dzis na obiad młode ziemniaki maślanka i jajko sadzone wiejskie jajo z pierwszego wybiegu
Magda daj pewniaka na wieczór