Wpisy 3 565 118 – 3 565 217
9 maja 2019 11:10 → 9 maja 2019 13:41, 100 wpisów
Brawo santo84, Zagłębie (Będzin).
Ktoś pisał, że piątka padnie w Zagłębiu ( Dąbrowa Górnicza, Jaworzno, Będzin), i się sprawdziło.
Znów Śląsk. Tym razem Chorzów i Bytom. Dębica tylko trojeczki.
Dluzniczka55, Łódź.
Nie pada na zachód od linii:
Gdańsk - Warszawa - Rzeszów.
Podlasie zmienia się w... Saharę.
Gdańsk - Warszawa - Rzeszów.
Podlasie zmienia się w... Saharę.
Forsami.
Panorama.
Panorama.
Tomi chcesz wygrać w Mini jedź do każdego miasta w Polsce zagraj 10000000 zakładów na chybił stawka 1000000000 na 10000000 losowań wygrasz naprawdę jak nasi koledzy
Forsami, jeśli masz mózg, możesz wygrać nawet w Pipidowie.
Dzieci do przedszkola Gry Liczbowe dozwolone od 18 lat emitują teraz bajkę
Cześć tata mi kupił Mini na chybił trafił jeden zakład.
Aha jadę wyjaśnić sprawę z bankiem Credit Agricole ponieważ dostałem kartę pocztą a nie zakładałem konta.
Mieliście taką sytuację ? Bo mam konto w Spółdzielczym.
Jak na co ?
Madziu
Ile masz lat ? Proszę
Małachowskiego
Krzysztof jak brałeś np coś na raty w sklepie a ten bank obsługuje ten rachunek rat to mogli Ci wysłać kartę kredytową ..miałem też tak do kupionego sprzętu kilka dni po przyszło poprostu tego nie uruchamiaj i tyle...
zaq wczoraj bym miala 5/5 tylko dopisalam 3 liczby i wyslalam 8,to Twoja wina bo Cie nie bylo i nie mialmnie kto powstrzymac...
Magda, trzon 22/17
Mózg chyba szczęście ale brednie na kolana przed Milionerem Forsami to ikona każdy prowokator czy szaleniec który podnosi rękę na elite wipa powinien ponieść konsekwencja
Magda.
11 to w callach?
11x2,54
Mulag DOKŁADNIE TAK Ban dożywotnio i z tego adresu Ip Id wara nigdy więcej wstępu na Multipasko założył 1000000 ników i mi tu podskakuje
zboczyli z wyznaczonej ścieżki i się pogubili nawet kulawy pies się pogubił
Forsami, Ty masz zapisane dożywotna grę w Lotto i trafienie szóstek w wyobrazni
Jak nie z jednego to z 50 tego niku z dziećmi nie gadam nawiedzonymi
To ja zdeczka zmalpowac chcąc się pozbyć grosikow z tym że bez stawek mega w 3 kolekturach po 1 zakładzie mini po 1 zakładzie multi z plusem i 1 zakładzie multi bez plusa oraz 1x6 keno dało 4/6 życzę miłego oraz wygranych o 14h
Sobota 10 mini maszynanie poddam się gdy ciemno jestojciec Tadeusz też jest the... bry czlek
W miejscowości Będzin padła wygrana 310 023,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łódź padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Limanowskiego, nie Małachowskiego.Po sąsiedzku Czeladź.Pamietacie wczorajsza rozmowę?
W toku trza mieć farta... I tylenigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie twoja godzina
chyba będę musiała ,tylko bez auta to za daleko ....synowie w pracy to nie ma jak ...
Wiem jakie są ceny w Bytomiu w sklepach ,przecież sklepikarz nie może mieć 50 procent zysku on chce mieć 100 procent dlatego takie ceny
Jacunnwczoraj skończył mi się worek ...a kupuje u faceta co autem do nas przywozi...
A rolnik jak dostawał 20 gr za kilogram kartofli tak dostaje i dziś
Ktos mi mowił troche obraźliwie lekko ze mieszczuchy beda tynk zjadac z scian jak był czas przeciwstawiania wsi do miasta celowo by skłocić jednych przeciw drugim oczywiście nie potrzebnie ogólnie strasznie jedzenie kosztuje wszystkie produkty nie tylko rolne warzywne
Jakby każdy rolnik mógł sprzedawać swoje plony rolne to były by dużo tańsze ceny no ale unia na to nie pozwala
W miejscowości Dobrzyń nad Wisłą padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Tak to prawda rolnik dalej mało z tego ma zarabiają cwaniaki skupujacy od rolników dostawcy inne maści firmy i sami narzucają ceny
Co gorsze nigdy prawdy o rolnikach nie mówili lecz w bład wprowadzali jak to grupa uprzywilowany nie płaci zusów tylko mniej w krusie tylko nikt nie mowi ze skrusu maja mniejsze emerytury niż w zusie jak sa uzależnieni od pogody od strat i jak wygląda ich praca
Jedyna grupa która nie wyciagała reki od Państwa bo im sie nie nalezy z bezrobocia i inne przywileje jak mają powyzej jednego hektarA
3 565 211. Mulag 2019-05-09 (13:34)
Dokładnie tak
To samo jest z pieczywem,głupi rogalik kosztuje 1,40zl .Jakby kosztował połowę mniej właściciel piekarni też by na tym zarobił.No ale po co ma jeździć autem za 50 tys jak może kupić auto za 300 tys.Mam koło siebie 4 piekarnie i widzę czym właściciele jeżdżą
Dokładnie tak
To samo jest z pieczywem,głupi rogalik kosztuje 1,40zl .Jakby kosztował połowę mniej właściciel piekarni też by na tym zarobił.No ale po co ma jeździć autem za 50 tys jak może kupić auto za 300 tys.Mam koło siebie 4 piekarnie i widzę czym właściciele jeżdżą
Przykre to a najgorsze to przeciwstawianie grup społecznych celowo
Dlatego pieczywo od dłuższego czasu robię sam ,taniej kosztuje i jest lepsze bo jest na dobrej mące i bez chemii i na naturalnym zakwasie