Wpisy 3 565 096 – 3 565 195
9 maja 2019 10:28 → 9 maja 2019 13:06, 100 wpisów
Gosia zagrałem to samo co w Wtorek i czekam na pełen Bug Bak worek wiesz oco chodzi dopiero wszedłem
Forsami
Nie rób przerwy
Nie rób przerwy
Kupiłem 6 zakładów pojedynczych na chybił trafił w 6 miastach. Zagralem też online w Lotto. Co ciekawe, w każdym zakładzie po w, a nawet 3 powtórki i 2 z wczorajszego Mini. Stąd wniosek, że te zestawy są do kitu.
NoahBlaise
Słuchaj one nie są do kitu
Daj oboki tych które dali Ci w kolekturze i wygrasz
Słuchaj one nie są do kitu
Daj oboki tych które dali Ci w kolekturze i wygrasz
Witkapada sobie deszczyk równoby mi na łeb kropla kapieczuje że spodnie są mokreI coś leci mi po papie
Takie powtórki lecą :
2,6,16,36,48 i to cała piątka z poprzedniego losowania. Zakład kupiony w Bogatyni.
2,6,16,36,48 i to cała piątka z poprzedniego losowania. Zakład kupiony w Bogatyni.
Jak wysyłam jestem zadowolonyjak losuja jestem taki sobiejak sprawdzam to mnie ponosi ze tak blisko
Ten jest ciekawy, system na 10:
4,14,15,22,23,43,44,46,47,49
4,14,15,22,23,43,44,46,47,49
We Wrocławiu takie coś kupiłem.
W T.S.zycie zaczyna się po 12:00.Żadnych komunikatów o mojej wczorajszej wygranej jeszcze nie ma,a kasa już na koncie
Gram własnymi.Pewniakow nie podaję na profile i na czacie.Nie korzystam z liczb z innych profili i z podawanych na czacie.
W EuroJackpot zagrane w Niemczech, tylko 10 zakładów.Tymi samymi zagram w Polsce.
Brawo santo84, Zagłębie (Będzin).
Ktoś pisał, że piątka padnie w Zagłębiu ( Dąbrowa Górnicza, Jaworzno, Będzin), i się sprawdziło.
Znów Śląsk. Tym razem Chorzów i Bytom. Dębica tylko trojeczki.
Dluzniczka55, Łódź.
Nie pada na zachód od linii:
Gdańsk - Warszawa - Rzeszów.
Podlasie zmienia się w... Saharę.
Gdańsk - Warszawa - Rzeszów.
Podlasie zmienia się w... Saharę.
Forsami.
Panorama.
Panorama.
Tomi chcesz wygrać w Mini jedź do każdego miasta w Polsce zagraj 10000000 zakładów na chybił stawka 1000000000 na 10000000 losowań wygrasz naprawdę jak nasi koledzy
Forsami, jeśli masz mózg, możesz wygrać nawet w Pipidowie.
Dzieci do przedszkola Gry Liczbowe dozwolone od 18 lat emitują teraz bajkę
Cześć tata mi kupił Mini na chybił trafił jeden zakład.
Aha jadę wyjaśnić sprawę z bankiem Credit Agricole ponieważ dostałem kartę pocztą a nie zakładałem konta.
Mieliście taką sytuację ? Bo mam konto w Spółdzielczym.
Jak na co ?
Madziu
Ile masz lat ? Proszę
Małachowskiego
Krzysztof jak brałeś np coś na raty w sklepie a ten bank obsługuje ten rachunek rat to mogli Ci wysłać kartę kredytową ..miałem też tak do kupionego sprzętu kilka dni po przyszło poprostu tego nie uruchamiaj i tyle...
zaq wczoraj bym miala 5/5 tylko dopisalam 3 liczby i wyslalam 8,to Twoja wina bo Cie nie bylo i nie mialmnie kto powstrzymac...
Magda, trzon 22/17
Mózg chyba szczęście ale brednie na kolana przed Milionerem Forsami to ikona każdy prowokator czy szaleniec który podnosi rękę na elite wipa powinien ponieść konsekwencja
Magda.
11 to w callach?
11x2,54
Mulag DOKŁADNIE TAK Ban dożywotnio i z tego adresu Ip Id wara nigdy więcej wstępu na Multipasko założył 1000000 ników i mi tu podskakuje
zboczyli z wyznaczonej ścieżki i się pogubili nawet kulawy pies się pogubił
Forsami, Ty masz zapisane dożywotna grę w Lotto i trafienie szóstek w wyobrazni
Jak nie z jednego to z 50 tego niku z dziećmi nie gadam nawiedzonymi
To ja zdeczka zmalpowac chcąc się pozbyć grosikow z tym że bez stawek mega w 3 kolekturach po 1 zakładzie mini po 1 zakładzie multi z plusem i 1 zakładzie multi bez plusa oraz 1x6 keno dało 4/6 życzę miłego oraz wygranych o 14h
Sobota 10 mini maszynanie poddam się gdy ciemno jestojciec Tadeusz też jest the... bry czlek
W miejscowości Będzin padła wygrana 310 023,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łódź padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Limanowskiego, nie Małachowskiego.Po sąsiedzku Czeladź.Pamietacie wczorajsza rozmowę?
W toku trza mieć farta... I tylenigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie twoja godzina