Wpisy 3 564 718 – 3 564 817
8 maja 2019 19:02 → 8 maja 2019 21:13, 100 wpisów
nauczyciele wyszli bez twarzy, emeryt nie politykuj na tym portalu....znajdź sobie innych słuchaczy
mi się dziś udało 4/5 w keno na dwa kupony wysłane dobre i to
Też miałem 3 w mini ale to małe pocieszenie... Gram dalej ale w życiu też się nie uklada, same problemy... Tylko jak jadę samochodem się odstresowuje przy muzie na średnim basie
Mówią że motocykliści uważają a dupa prawda... Gość był na zielonym ok... Ale jak widzi że na krzyżowe samochód nie zjechał... Po kiego się pchafakt zachaczyl, wywrocil się otrzepal... zamiast zaczekać na kolejne zielone
A... Szkoda gadacmoże jeszcze się ułoży jednak dziś muszę coś chlapać. tylko jedno...
U mnie trza uważać... Przejazd jest z 92... Dużo ciągników siodłowych które też nie zawsze mogą wyhamowac... I ja to rozumiem... Są ciężkie i mimo że 60 km może jadą ciężko im się zatrzymać miejac na plecach ładunek co pcha do przodu... No trza przewidywacnikomu już nie wierze
słyszałam Tomi o mafii na drogach
że zajeżdżają chyba rosjanie
że zajeżdżają chyba rosjanie
Grać liczbami emerytka46, Dusia, Twojkwiat77 /daniel1981, abudabi89, adis8, gwarantowane wygrane.
O... Abudabi dobry jest choć nigdy nie kradkem komuś liczb... Jakoś nie w moim stylu... Wolę porażkę na swe ramiona przyjmować... ale tera multi nie gram.. Więc po klopocie
Kto mówi że chińskie tablety to gówno zapraszam do mnie... Kupiłem Huawei tap med 5...tablet... Katuje go ile wlezie już pół rokui śmiga bez problemu... Tera chce chiński skuterciekawe czy też sprosta mojemu uzytkowaniu
Legia
Tomi podaj dokładny adres przyjadę
Też tak myślę tymbardziej że przy takiej samej ilości pkt Legia ma najlepsza wyjściowa punktacjeale widzę światełko gdyż te drużyny z 7 i 8 mogą zagrać np pod Piasta czy Lechie
Wojtt jak zagraleś?
Tomi te inne są robione na 2 góra 3 laya
Ja o tym wiem
Tomi chciałem Ciebie tylko odwiedzić a nie dlatego że nie wierzę ci w to co piszesz
Magda
Zobaczymy co dziś wylosują
Tak wyslalem
oczywiście kibicuję Lechii na mistrza
pozdro
z Kołobrzegu
teraz +13*
pozdro
z Kołobrzegu
teraz +13*
Zaraz idę jeszcze wysłać Mini iEP
Powinna być maksymalnie sześć powtórek
W EP liczba 2
Tak dałem
Tylko zastanawiam się nad stawką
Co radzisz ?
Nie będę przesadzał
Mój też 19 pisałem już
47 chce wejść
Myślałem o stawce x 2
Bo 9000 zł miesięcznie to jest ok
Tak
A ja zmieniam
A poza tym rzadko w to gram
Ale dziś zagram
X2
Już puściłem
wczoraj u buków facet zagrał
awans Liverpoolu za 50 000
wygrał 500 000
awans Liverpoolu za 50 000
wygrał 500 000
Magda po ile pietruszka
To Magda kupuj teraz Pietruszkę pod koniec miesiąca sprzedasz z zyskiem jak na giełdzie
Nie wysłałem
Idę pa do około 21 40
Oglądam mecz 1-0
Oglądacie mocz ?