Wpisy 3 564 518 – 3 564 617
8 maja 2019 14:37 → 8 maja 2019 16:20, 100 wpisów
Magda teraz zmień te liczby na inny model
krzysztof zadzwoń na infolinie i się spytaj o co chodzi bo może ktoś na twoje dane wziął kredyt dlatego przyszła karta
A czemu pewność że kredyt ? A ja jadę jutro do banku.
Magda jak coś wpadnie to się zmienia liczby na inny model zmień
Magda, spokojnie, jak chcesz piątkę, to trafisz...
magda mam podobny aczkolwiek mniejszy bul bo nie duzo ale cos wpadlo ho o to ze czasem warto te same liczby na 2 losowania wysłać wczorajsze 10/10 na wieczór dziś o 14h dało by 7/10 01,04,05,07,10,12,15,16,24,30 eh bywa no to wracam w liczbowe marzenia
A mam konto na fotce, hm i podałem w nicku imię i nazwisko, wystarczyło do kredytu i karty ? A gościu mówił że weźmie ktoś kredyt na to.
Ale skąd mają moje dane skoro nie byłem w tym banku ? A byłem w Spółdzielczym i Pani mówiła że to dziwne że tamci mnie mają.
Jutro
A czemu ?
A co mi mogą zrobić ?
Jak to tata już trzyma dwa tygodnie.
A po za tym to tylko głupia karta.
Magda znam osobnika co zacząć grać w mini aż trafi coś 1 zakład co losowanie .....i po kilku losowaniach trafił 3/5 ja mu na to zmień liczby na inne i nie zmienił grał ty same liczby 268 losowań aż znowu trafił te marne 3/5 ....kolega z pracy
3 564 477. magda miałem tak wiele razy zew stałych miałem wygrane a niezostało to uwzglednione i wykazane, tez niewiem dlaczego ale nierobiłem z tego jakiejs tam afery , widocznie pasko to przeoczył ale to nic nie teraz to kiedy indziej moze do tego dojdzie
magda zobacz sobie na kalendarz w laptopie liczby pionowo o 14h daly by 5/6 dobra nie zasmiecam do losowania
3 564 540. krzysztof c 2019-05-08 (14:46)
A co mi mogą zrobić ?
3 564 541. krzysztof c 2019-05-08 (14:47)
Nic Ci nie zrobią.To forma reklamy. Mocna forma zachęty.
A co mi mogą zrobić ?
3 564 541. krzysztof c 2019-05-08 (14:47)
Nic Ci nie zrobią.To forma reklamy. Mocna forma zachęty.
A skąd mają dane imię, nazwisko, adres ? Ba błędny numer domu.
Dane mają z nawigacji
3 564 481. Sebastian_M 2019-05-08 (14:17) Bonus Dla Forsami !!!
Arczibalik73 ktory to już raz ?
sebastian no juz nie 1 raz zgadzasie
sebastian zle sie troche dzisiaj czuje, i dlatego niemogłem pojść do kolektury,kreci mi sie tez w głowie, cukier na pozimie 458 mg na czczo ,i nieczuje sie zeby wyjsc gdzies a przez neta niegram, wiec kupon niepuszczałem, jak sie poczuje troche lepiej to moze wieczorem pojde cos posłac ,jak i bede w stanie,i dojde, zreszta dzisiaj miałem dzis dziwny sen, zwiedzałem we śnie jakieś opuszczone osiedłe ogladałem bloki jakby czesciowo spalone , czarne az od dymu, powybijane okna, zbite szyby, to tak wygladało w tym snie jakbym odwiedzał jakies gruzy po wojnie, domy, gruzy, wszystko bylo w zgliszczach, popalone przed domem lawki, opuszczone domy itd, sniło mi sie osiedle blokowe jakby prosto po wojnie by bylo , w snie zuciło mi sie ze to byl jakby czarnobyl, widziałem tez obook grajace dzieci w piłke nozna obok cmentarza , widziałem groby, cmentarz tez był pusty, opuszczony, w snie ,tez spotkałem moja sasiadke ktora w ubiegłym tygodniu pochowano na cmentarzu,ktora za zycia byla zgryzliwa kobieta dla ludzi, ona ze mna rozmawiała mowiła ze bola ją bardzo nogi i nie moze chodzic juz, pytała sie mnie czy ide na plebanie tam do ksiezy, pogadac , powiedziałem ze nie wybieram sie na zadna plebanie bo i poco?
Arczibalik73 ktory to już raz ?
sebastian no juz nie 1 raz zgadzasie
sebastian zle sie troche dzisiaj czuje, i dlatego niemogłem pojść do kolektury,kreci mi sie tez w głowie, cukier na pozimie 458 mg na czczo ,i nieczuje sie zeby wyjsc gdzies a przez neta niegram, wiec kupon niepuszczałem, jak sie poczuje troche lepiej to moze wieczorem pojde cos posłac ,jak i bede w stanie,i dojde, zreszta dzisiaj miałem dzis dziwny sen, zwiedzałem we śnie jakieś opuszczone osiedłe ogladałem bloki jakby czesciowo spalone , czarne az od dymu, powybijane okna, zbite szyby, to tak wygladało w tym snie jakbym odwiedzał jakies gruzy po wojnie, domy, gruzy, wszystko bylo w zgliszczach, popalone przed domem lawki, opuszczone domy itd, sniło mi sie osiedle blokowe jakby prosto po wojnie by bylo , w snie zuciło mi sie ze to byl jakby czarnobyl, widziałem tez obook grajace dzieci w piłke nozna obok cmentarza , widziałem groby, cmentarz tez był pusty, opuszczony, w snie ,tez spotkałem moja sasiadke ktora w ubiegłym tygodniu pochowano na cmentarzu,ktora za zycia byla zgryzliwa kobieta dla ludzi, ona ze mna rozmawiała mowiła ze bola ją bardzo nogi i nie moze chodzic juz, pytała sie mnie czy ide na plebanie tam do ksiezy, pogadac , powiedziałem ze nie wybieram sie na zadna plebanie bo i poco?
nagle po rozmowie z ta sasiadka przenosze sie jakby spowrotem do jakiejs
opuszczonej fabryki, zniszczonej od srodka, widze zerdzewiałe rózne
maszyny,itd pytam na jednej z tabliczek wiszacych na scianie widze swoje
nazwisko napisane, czytam je,tabliczka jes stara zerdzewiała, zakład
opuszczony, widze zerdzewiałe wanny stare poniemieckie jakby, pytam sie
przechodzacego przechodnia co to jest za fabryka aon mi odpowiada ze to
jest fabryka czasu, tu kiedys robili zegarki, i produkowali zegarki
rtęciowe, tu tez była produkcja rteci,
opuszczonej fabryki, zniszczonej od srodka, widze zerdzewiałe rózne
maszyny,itd pytam na jednej z tabliczek wiszacych na scianie widze swoje
nazwisko napisane, czytam je,tabliczka jes stara zerdzewiała, zakład
opuszczony, widze zerdzewiałe wanny stare poniemieckie jakby, pytam sie
przechodzacego przechodnia co to jest za fabryka aon mi odpowiada ze to
jest fabryka czasu, tu kiedys robili zegarki, i produkowali zegarki
rtęciowe, tu tez była produkcja rteci,
W miejscowości Żary padła wysoka wygrana w zdrapce I love Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 564 547. krzysztof c 2019-05-08 (14:54)
A skąd mają dane imię, nazwisko, adres ? Ba błędny numer domu
Handlują danymi osobowymi aż miło. RODO to tylko pic na wode.
Pewnie sam wypełniałeś jakiś formularz albo ankiete.. i im na tacy dałeś a jak nie to po nazwisku i miejscowości Cię wyszukali.
A skąd mają dane imię, nazwisko, adres ? Ba błędny numer domu
Handlują danymi osobowymi aż miło. RODO to tylko pic na wode.
Pewnie sam wypełniałeś jakiś formularz albo ankiete.. i im na tacy dałeś a jak nie to po nazwisku i miejscowości Cię wyszukali.
-niewiem co ten sen oznacza co to
mi sie sniło, ale gdy sie przebudziłem zle sie bardzo czólem i miałem
wysoki cukier i nadal sie zle czuje pomimo ze wziolem juz leki i
insuline, ten sen jakis wrózebny lub przepowiadajacy cos co moze sie
zdarzyc w przyszłosci, lub co juz gdzies sie kiedys wydarzyło, a ja tam
wystepuje jako osoba obserwujaca to z perspektywy tez i czasu, sny o
kataklizmach roznych i opuszczonych domach, nigdy niewróza nic dobrego ,w
realu najczesciuej oznaczaja chorobe kogos bliskiego lub jego smierc
nagła, czy jesli widziałem swoje nazwiskona tej tabliczce w opuszczonym
zakladzie to czy to ma oznaczac ze niedługo odejde z tego swiata? tak sie
zasrtanawiam dlaczego w snie rozmawiam z kobieta starszasasiadka ktora
pochowano w ubiegh łym tygodniu, dlaczego ona mi mowi o swojich
dolegliwosciach i bólu nóg i pyta mnie czy pojde z nia na plebanie, do
ksiezy, co to ma oznaczac te opuszczone spalone domy, ktore zwiedzam i
boje sie tylko aby sie one namnie nie zwaliły,i mysle ale ile by tu ludzi
moglo mieszkac jak by to bylo odnowione,cztzbym w tym snie przeniusł sie
w przyszłosc jakas, lub przeniusł w czas odległy po wojnie, niewiem, tego
ale cos czuje ze napewno to nic mi dobrego niewrózy taki sen, co ten sen
mi miał ukazac , czyzby to ze niedlugo moze odejde z tego swiata, i ten
cmentarz opuszczony, zmarła kobieta sasiadka,po przebudzeniu szybko
sonbie ten sen zapisałem zeby niezapomniec, tego co mi sie sniło zeby
dobrze tez zinterpretowac ten sen, zebym wiedział co sie stanie w
najblizszym czasie, moze umnie, moze ze mna , czesto mam rozne sny, ijak
ja sie smieje te prorocze i nie prorocze ktore sie sprawdzaja tez i ktore
sie i tez niesprawdzaja nieraz nad tym tak mysle czy to co misie nieraz
sni jest porzypadkowe czyt raczej nie jest przypadkowe,i sni mi sie to w
okreslonym celu,i pozniej albo sie sprawda albop i nie- dlatego tez i ie
poszedłem nic wysyłac na 14 , niewiem co ten sen ma
oznaczac, ale chyba mam zwrócic uwage na swoje zdrowie tak myśle,
mi sie sniło, ale gdy sie przebudziłem zle sie bardzo czólem i miałem
wysoki cukier i nadal sie zle czuje pomimo ze wziolem juz leki i
insuline, ten sen jakis wrózebny lub przepowiadajacy cos co moze sie
zdarzyc w przyszłosci, lub co juz gdzies sie kiedys wydarzyło, a ja tam
wystepuje jako osoba obserwujaca to z perspektywy tez i czasu, sny o
kataklizmach roznych i opuszczonych domach, nigdy niewróza nic dobrego ,w
realu najczesciuej oznaczaja chorobe kogos bliskiego lub jego smierc
nagła, czy jesli widziałem swoje nazwiskona tej tabliczce w opuszczonym
zakladzie to czy to ma oznaczac ze niedługo odejde z tego swiata? tak sie
zasrtanawiam dlaczego w snie rozmawiam z kobieta starszasasiadka ktora
pochowano w ubiegh łym tygodniu, dlaczego ona mi mowi o swojich
dolegliwosciach i bólu nóg i pyta mnie czy pojde z nia na plebanie, do
ksiezy, co to ma oznaczac te opuszczone spalone domy, ktore zwiedzam i
boje sie tylko aby sie one namnie nie zwaliły,i mysle ale ile by tu ludzi
moglo mieszkac jak by to bylo odnowione,cztzbym w tym snie przeniusł sie
w przyszłosc jakas, lub przeniusł w czas odległy po wojnie, niewiem, tego
ale cos czuje ze napewno to nic mi dobrego niewrózy taki sen, co ten sen
mi miał ukazac , czyzby to ze niedlugo moze odejde z tego swiata, i ten
cmentarz opuszczony, zmarła kobieta sasiadka,po przebudzeniu szybko
sonbie ten sen zapisałem zeby niezapomniec, tego co mi sie sniło zeby
dobrze tez zinterpretowac ten sen, zebym wiedział co sie stanie w
najblizszym czasie, moze umnie, moze ze mna , czesto mam rozne sny, ijak
ja sie smieje te prorocze i nie prorocze ktore sie sprawdzaja tez i ktore
sie i tez niesprawdzaja nieraz nad tym tak mysle czy to co misie nieraz
sni jest porzypadkowe czyt raczej nie jest przypadkowe,i sni mi sie to w
okreslonym celu,i pozniej albo sie sprawda albop i nie- dlatego tez i ie
poszedłem nic wysyłac na 14 , niewiem co ten sen ma
oznaczac, ale chyba mam zwrócic uwage na swoje zdrowie tak myśle,
Może co trzeci wiersz pisz? arczi
Bradzie jeszcze rozlazłe to bedzie?
Bradzie jeszcze rozlazłe to bedzie?
Arczi sny sa prorocze i sie sprawdzaja tylko ciezko z interpretować
Ja mam kilka snów,które się sprawdzaja,m.in.
-Swinia to spotkam kogos pijanego,
-blond włosy-sen związany z pieniędzmi,
-grzyby-na chorobe,
-Swinia to spotkam kogos pijanego,
-blond włosy-sen związany z pieniędzmi,
-grzyby-na chorobe,
Choc sw pamieci moja mama miala sny ktore w 80 sie sprawdzaly zawsze nam opowiadała przed zdarzeniem nasze miny i zdziwienie straszne jak opisywala jak przyszla do niej ciotka w snie po dwoch dniach ze zmarła byla ubrana na czarno była usmechnieta ale to nic inne sny to sen gdzie przysnił jej sie oaoba ktora opisała ze snu idetyczna tego samego dnia pókała do drzwi opisała jak ubrany i wyglada jak to wytumaczyc nie da sie
W miejscowości Skórcz padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Ja miałem kilka snów w ktorych miałem swiadomosć ze to sen sterowałem snem
3 564 501. mrowka faraona tak jesli bierzecie co kolwiek gdzies na raty podpisujecie jakiekolwiek z kims umowy cztajcie wszystko co tam jest napisane oraz to malenkim druczkiem pod umowa , bo tam jest wszystko zawarte co nie powinno sie tam znajdowac, to prawdas sklepy czy firmy daja nivy za friko pewne swije kartyy a za ktore klijent nieswiadomie placi a pozniej sie zaczyna dopiero zycie kiedy przychodza z roznych banków jakies zaległosci , firmy miedzy soba handluja danymi osobowymi to wiecej niz pewne jest a nam mamia oczy ze chorni nas ustawa ochroniaca nasze dane osobowe , to jest jeden wielki pic na wode jesli np, ja gdzies nie podajje swoich danych osobowych , to jakim prawemm i skad dostaje telefony, czy jakies tam roznosci, mi całkowicie do niczego niepotrzebne, , np, wczoraj dzwoni domnie jakas kobieta , ol barsdzo milym głosiku i izapowiada mi ze wobchodza 15 rocznice istnienia ich firmy,i ze wygrałem lodówke, podaje mi moje imnie i nazwisko i adres zamieszkania, choc nie pełny ale i prawdziwy,po czesci, pytam sie a jaki to konkurs był bo ja nieprzypominam sobie abym gdziec w czyms brał udział ostatnio,a oma mnie tam dalej nawija makaron na uszy, wkoncu podaje mi ze nagroda jest do odebrania w miescie obok 15 5,2019 o godzinie 14 ,lub 21 w znanym hotelu w miescie obok,, podziekowałem i poza niby wygrana a jeszcze zapytałem czy talodówka bedzie pusta czy wypełniona jedzeniem, kobieta mi przekazała ze pusta, wtedy powiedziałem ze okej ze podjade tam zkolegami, z policji i napewno odbiore wygrana, niestety osoba ta po 2 stronie szybko rozłaczyła sie
i jak tu komus wierzyc, jesli ja niebiore udzialu w niczym innym jak np, w losowaniu gier liczbowych w TS to jak niby cos wygrałem? kto zgłosił moja kondydature w gerze o lodówke? pytam?
dlatego tez nigdy nic nie biore nigdzie na raty, jesli cos kupuje to kupuje za gotówke jesli mnie na to akorat stac
i jak tu komus wierzyc, jesli ja niebiore udzialu w niczym innym jak np, w losowaniu gier liczbowych w TS to jak niby cos wygrałem? kto zgłosił moja kondydature w gerze o lodówke? pytam?
dlatego tez nigdy nic nie biore nigdzie na raty, jesli cos kupuje to kupuje za gotówke jesli mnie na to akorat stac
przepraszam za błedy w wyrazach widze ze gdzie nie gdzie literki sie wkradaja inne i wychodza głupoty wyrazach,
Arczi nie przejmuj sie ja pisze z telefonu lewdo daje rady oprocz tego jeszcze mam ciezkie oczy a wyskoczy taki co bedzie pusał ze bledy a mam to gdzies
Ludzie sie nie zagłebiaja czego tak pisze moze ma grube palce moze jest za spany moze jest obcokrajowcem ale sie stara nikt sie nie w głebia w to tak juz maja nie którzy
jesli juz musicie gdzieś coś kupić wziac na raty to czytajcie wszystko co w umowie jest zawarte i zapisane nigdy nie wierzcie do konca i ostroznie podpisujcie umowy,bo licho nie spi,a osoba zawierajaca z nami umowe jakas czy to w sklepie tez nie wiadomo czy jest z nami do konca taka uczciwa, i nam sprzedaje cos czego my wwogóle nie chcemy, ipotem sa tez i nieraz tym jakies problemy, ja codziennie dostaje mnustwo telefonów z roznych instytucji, ze wygrałem samochod to najnowsza wiertarke, lodówke,pralke i inne cuda na kiju, kiuedy kaze wysłac pod dany adres, ktory dzwonia, to oni mowia ze musze sam sie poto złosic i osobiscie odebrac nagrode, dziwne jest to ze zawsze wybieraja godziny nocne i i winnej miejscowosci,anie tam gdzie mieszkam, ale to nic ja z gory wiem ze jest to naciagactwo ludzi , ostatnio przyjołem juz taka metode ze gdy odbieram telefion przedstawiam sie jako komenda głowna policji, wtedy taki petent spo 2 stronie słuchawki szybko sie rozłacza gdy mowie mu ze jego numer jest wlasnie identyfikowany i za minute widzimy sie po 2 stronie ulicy, wtedy szybko sie rozłanczaja, lub jak dzwoni ktos odbieram sluchawke i mówie słucham zakład pogrzebowy w czym moge słuzyc , ile moge zarobic i le mofgestracić bp inaczej bym sie odpedził od tych telefonów naprzykrzajacych sie, ostatnio tez chyba przedwczoraj dzwoni jakas domnie kobita i mowi ze zbiera kase dla jakiejs tam dziewczynki, i prosi mnie przez telefon, wiec ja ze swojej strony prosze o jakies namiary i konto gdzie ta dziewczynka jest zarejstrowana w sluchawce słysze ze jeszcze niema konta, wiecodrazu wydaje mi sie to podejrzane, kobieta zaczyna w suchwace podnosic na mnie ton, wtedy informuje ja dzwoni do osoby prywatnej,ktora tez niema jak ona kasy ,informuje ja ze sa takie instytucje które pomagaja w takich przypadkach, a i niech tam zadzwoni iprosi o pomoc, a w drodze wyjatku niech dzwoni do pani premier sztdło i do pani rafalskiej oni tam rozdaja kase wszystkim , i sie rozłoaczyłem,wkurzyła mnie ta kobieta , raz ze niewie do kogo dzwoni, 2 nie ma konta, 3 zdaje mi sie niewarygodna wcale4 czuje ze chce mnie na ciagnac poprostu , iliczy na moja naiwnosc, ale nie jestem taki głupi, itez nigdy nieodmawiam nikomu pomocy ale nie nacigaczom
Moja żona mi rozwala mózg przychodzę do domu A ona 7/10 I 6/10 och te baby na tipsiki jak znalazł
3 564 561. marta4 2019-05-08 (15:08) GramWygrywam/stawce
Okraska Rizlazly, matematyk z Bożej laski
ty normalny jesteś?
niekoniecznie raczej..
Okraska Rizlazly, matematyk z Bożej laski
ty normalny jesteś?
niekoniecznie raczej..
Witam!!!
Co tam sny
Powiedzcie mi raczej-dlaczego tylko JA-stawiam na>>>[48]-jako na pewniaka???
Co tam sny
Powiedzcie mi raczej-dlaczego tylko JA-stawiam na>>>[48]-jako na pewniaka???
Pozdrawiam Was Bracia i Siostry z Rodziny Multipasko i Zaprzyjaźnionych Pomocników Lotto.
Grać inteligentnie,be zzynania liczb z innych profili.Twojkwiat77
mulag tak to prawda ludzie czesto podpisuja umowy rózne zawieraja je w sklepch bankach itd, szybko nie czytaja wszystkiego co tam pisza tylko po łepkach i odrazu podpisuja, ja kiedys bedac w jednym sklepie jeszcze jak pracowałem ,upatrzyłem sobie w sklepie fajny telefon komórkowy który bardzo chciałem miec, niebył to jeszcze smartfon zaden bo takie nie istniały ale był to sportowy telefon wodoszczelny firmy siemens m 60, pamietam był to drogi telefon,jak dla mnie inie na moja kieszen, ale był taki ze mogłes go podłaczyc do roweru i uzywac tez jako licznika rowerowego i gps, z wgrywaniem map przejazdu itd, pamietam poszedłem do sklepu i chciałem zakupić go, zapytałem czy moge go kupic na raty , gosc powiedział że tak, wiec powiedziałem ok biorę pamietam ze podpisywałem z nim umowe 1 raz w zyciu i ostatni chyba tez,
kupiłem ten telefon , był super, choc sie popsół, był drogi, ale wart był tych pieniedzy bylem z niego mega zadowolony, ale gdy podpisywałem umowe o te raty gosc mi wydrukował to umowe i kazał podpisac, powiedziałem momencik musze przeczytac ta umowe,powiedział prosze bardzo,wiec zaczolem ja dokłasdnie czytac, siedziałem w tym sklepie z chyba 1,5godziny, i czytałem pomalutku ze zrozumieniem,, a czytałemm tak sobie spokojnie widziałem ze gosc za lada sie wkurzał i pomyslałsobie chyba cos o mnie wkoncu niewytrzymał i pyta ile pan jeszcze bedzie to czytał, wiec mu odpowiadam widzi pan , i wlasnie mi pan przeszkodził i sie zgubiłemnm i bede musiał znow od npwa zczać czytac bo niewiem gdzie skonczyłem a tak naprawde to ze lubie zarty i smiechy to specjalnie czytałem tak długozeby sobie posiedziec w tym sklepie i przecztac uwaznie co tam jest napisane i wtedy podpisac, poniewaz juz od wielu swoich znajomych słyszałem wczesniej ,ze lu\bia ludzi oszukiwac ze dopisuja jakies kruczki w umowach na dole drobnym drukiemi zanim podpiszesz to to sprawdz, tylko ze temu sprzedajacemu nic otym nie mowilem i siedziałem i czytałem umowe dalej, a ze na dworzu za oknem byla zima a wsklepie bylo cieplo wiec chciałem troche sie ogrzac,po 1,5 godzinie wyszedłem ze sklepu,zadowolony zzakupu telefonu i poprzeczytaniu umowy,w sklepie widziałem ze trego ekspedieta malo krew niezalała gdy tyle siedziuałem i czytałem ta umowe, on myslał ze wydrukuje umowe szybko ja podpisze i wyjde ze sklepu, juz sobie wyobrazam co gosciu omnie sobie tam myslał ze moze jakis niuuk jest moze sklada litery itd, a tu zonk , ja sobie z niego zrobiłem zart, poprostu, raz ze przeczytałem umowe od deski do deski, widziałem ze niebylo tam jakis kruczkow innych zawartych pod spodem,telefon splaciłem w 2 ratach nie w 5 jak wziólem i po sprawie, pozniej kiedy bylem w tym sklepie i cos ogladałem to dziwnie mnie obserwowali ci ekspedienci i cos tam szeptali po cichu miedzy soba abym nie słyszał
Zaq Brachu piona .
Do lochu dalem Ci jedzenie i picie
Do lochu dalem Ci jedzenie i picie
Wojtt witaj
Wojtt jak Ci idzie ?
Sebastian
czesc cycu
w lochu była wódka były śledzie a my byli jak niedźwiedzie
czesc cycu
w lochu była wódka były śledzie a my byli jak niedźwiedzie
niema to jak czytać wszystko pomału i ze zrozumieniem, aby nie dać się wpakować na jakaś minę i zawsze mowie i powtarzam strzeżonego to Pan Bóg strzeże od tamtej pory już nigdy nic nie brałem na raty,nigdzie ani żadnego kredytu w żadnym banku na nic, wolę sobie uzbierać na jakąś żecz niż przepłacać 2 krotnie dana żecz, i dawac zarabiać bankom, i narazac sie na jakies jeszcze nieraz niepotrzebne zeczy, jak ja to mowie nie muszę byc trendy i na czasie i mieć wszystko na już nowego a popożniej, żygać za to słono i placić dodatkowe odestki , dlatego kiedy coś kupuje nowego do domu to tylko za gotówke nie na raty
Na 14:00 nie zagrałem
Zagram na 21:40
dobra a teraz juz koniec na ten temat przejdzmy do liczb
Mulag w mini gramy bez względu na wyniki do ivania my i gramy aż wygramy piątkę w mini
Mam nadzieje ze razem bedziemy protestowac przeciw podwyżką zakładow
Atakujemy dziś Mini
3 564 611. Sebastian_M tak atakujemy mini
Nie będzie żadnych podwyżek zakładów