Wpisy 3 564 172 – 3 564 271
7 maja 2019 23:35 → 8 maja 2019 08:23, 100 wpisów
panoramix Arczi tylko tam wszedł i nie zdążył nic napisać a pod jego adresem poleciałodużo nieprzyjemnych zdań
panoramix coś Ci powiem
Mnie się wydaje że trzeba w końcy skubnąć TS raz a porządnie
panoramix myślisz że wafle są dla ludzi którzy szukają wrażeń ?
panoramix tylko pytanie po co oni to robią ?
Co im to daje ?
Poczucie wyższości ?
Dowartościowują się w ten sposób ?
Co im to daje ?
Poczucie wyższości ?
Dowartościowują się w ten sposób ?
OK
Cukier krzepi a mleko jeszcze lepi
A ja znam
panoramix jutro też grasz?
Ja dziś 2/5 w Mini
2/6 Lotto Plus
2/6 Lotto Plus
Zdenerwował się chyba
Albo myśli nad liczbami
panoramix tak walczę uparcie
Jak wygram 5/5 w MM to biorę się na poważnie za Mini
Trochę skrycie też
3 564 166. Sebastian_M wszedłem tam na chwilke na stronke aby sprawdzic cos w zestawach które korn publikuje dla wszystkich. a że dawno tam nie byłem wiec ich na chwile na stronce odwiedziłem,kiedys sie nie wylogowywałem u nich, i tak zostało, wiec jak wszedłem na ich stronke to im pokazuje ze jestem i wtedy nagle pojawiły się wpisy pod moim adresem wiec odpisałem, pare żeczy też im , pozniej wszedłem i poczytałem sobie ich starsze wpisy na czacie i tam sie dowiedziałem róznosci o ludziach tu na stronce, wystarczy wejść sobie tam i poczytać zanim admin te wiadomosci skasuje, nikt tam z naszej strony nie jest mile widziany,a ja specjalnie sie tam nie wylogowuję
Tak i to bardzo
Arczi to Ci powiem ciekawostkę
Jak tam nie ma żadnego nicku to nie znaczy że nie śledzą .
Oni specjalnie się wylogowują ze swojej stronki i wchodzą jako gość i cały czas czytają co kto pisze.
Mało tego czytają u siebie i tu u nas
Oni specjalnie się wylogowują ze swojej stronki i wchodzą jako gość i cały czas czytają co kto pisze.
Mało tego czytają u siebie i tu u nas
Arcz... nie masz się czym przejmować ,mało to oryginałów na ulicy mijasz ..przeszli co myslą ich sprawa mają ludzie w głowach pomerdane
i wisze tak jakbym tam był cały czas na ich stronce ,a niebyłem tam chyba z 4 miechy już
panoramix masz rację oni mają pomerdane i to maksymalnie
21,24,32,35,38
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
Podałem wcześniej liczby do MM
3 564 204. Sebastian_M 2 wiem ze sa u nas tu na stronce pod innymi nickami i nawet teraz sledza to co piszemy i pozniej komentuja u siebie na stronce co i piszemy,i maja z nas tu niezła beke,sebastian jest tu wiele osób unas na czacie które sie i tu udzielaja i tam,
Arczi wiem o tym i wiem jakie tu mają nicki
nadmiar wolnego czasu można zagospodarować odrobinę rozsądniej a niżeli śledzenie chata ...na co to komu pot3bne
Są tu ludzie którzy myślą że my nie wiemy kim oni są
Ja mam taką pracę że prawie zawsze mogę tu wejść a niektórzy myślą że ja cały czas siedzę przy kompie
możesz się czuć Arczi.. jak celebryta śledzą każdy ruch jesteś Gość
Wiecie dlaczego nie wygrywacie?
Naiwność,
Zazdrość,
Podlosc,
Podejrzliwosc,
Prostota,
Brak samokontroli,
Niszczą siebie samych i innych. Los do takich się nie uśmiechnie.
Zazdrość,
Podlosc,
Podejrzliwosc,
Prostota,
Brak samokontroli,
Niszczą siebie samych i innych. Los do takich się nie uśmiechnie.
Jeden na drugiego nadaje do admina. Po co? Co takiej kapuscie siedzi w pale?
Życzę dużo obokow, a szczerym i obojętnym, wysokich wygranych.
3 564 205. panoramix ja sie nimi nie przejmuje, a u mnie orginały już nie chodzą po ulicach,bo powymierali , coraz wiecej młodych ludzi jest w desperacji i targaja się na swoje życie , a ja nie zamierzam tego robić
Dzisiaj kolektorka nie miała wydać złotówki. Dołożyłem 2 zł, kupiłem 3 zdrapki. Każda wygrana i to za 500 zł.
3 564 221. Psychiatra ja jeszcze nigdy w swoim zyciu nikogo nigdzie nie podkablowałem, a mogłem nie raz , jesli zas chodzi tu na stronce to tez nigdy nikogo do zadnego admina nie podpiernmiczałem bo nie jestem taka osoba ,
Spotkałem młodego grajka ulicznego, Przesympatyczny facet. Pięknie grał na gitarze. Dałem mu 50 zł. Wstal, usciskal mnie ze łzami w oczach. Zagralem w Mini, system 8.Mam czwórkę. Jutro dam grajkowi 100 zł.
ja uwarzam ze z ludzmi trzeba zyć w zgodzie choć sie nie zew wszystkimi da tak żyć
Arczibalik73, Ty jesteś tutaj najuczciwszy. Wielki szacun.
Oj, nie da się. Ty też piszesz z pewnym gościem. Sprzeniwieierzyl się mi.
Dobranoc
3 564 217. panoramix 2019-05-07 (23:59)
panoramix ja nieczuje sie celebryta tu wcale żadnym, jestem zwykłym prostym człowiekiem który myśli rozsądnie ,a nie jakimś oszołomem jak tu co niektórzy się tak zachowują
panoramix ja nieczuje sie celebryta tu wcale żadnym, jestem zwykłym prostym człowiekiem który myśli rozsądnie ,a nie jakimś oszołomem jak tu co niektórzy się tak zachowują
3 564 232. Psychiatra 2019-05-08 (00:14) Całą noc myślałem nad
dziekuje za miłe słowa
dziekuje za miłe słowa
3 564 230. Psychiatra ze uczyniłes taki gest dla tego hgrajka ulicznego pochwalam cós takiego wielki szacun dla Ciebie za to los CI sie w odwzdieczy jeszcze nie raz
sebastian jestes?
ok rozumie to dobranoc wszystkim i wysokich wygranych wszystkim zycze
3 564 240. Marian303 dziekuje i wzajemnie
Marian303 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
zaq69 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dzień dobry wszystkim obecnym
Servus, zaq69
Servus, zaq69
Dzięki za typy. Skorzystam
O, kurczaki pieczone! zaq69, bana Ci zaserwował multipasko
I tak ni z tego ni z owego?