Wpisy 3 564 118 – 3 564 217
7 maja 2019 22:24 → 7 maja 2019 23:59, 100 wpisów
ta stona coraz bardziej przypomina stronkę kabaretu i dowcipu coraz wiecej wcieleń zommmmbi
dzisiaj 3/6 w lotto >>> przez neta
w multi nie przez neta zabrakło jednej do 5/5 2
w multi nie przez neta zabrakło jednej do 5/5 2
Koniec
Liverpool 4 - Barcelona 0
Brawo Liverpool
Teraz można spokojnie
Liverpool 4 - Barcelona 0
Brawo Liverpool
Teraz można spokojnie
Mewa
Oni zawsze mieli trochę spózniony zapłon
Trochę się podqrvili gdy im Niemcy chlubę floty zatopili w porcie
Oni zawsze mieli trochę spózniony zapłon
Trochę się podqrvili gdy im Niemcy chlubę floty zatopili w porcie
północ się zbliża , nadciąga ciemna strona mocy i wojny klonów , szkoda że Pasko tego nie ukróci bo te klony zniszczą forum , ale pewnie o to im chodzi
nikt nie zniszczy tej strony, jaka wojna klonów ?co wy piszecie, kto to wymyśla te klony,
Cześć
Co robicie ?
Arczi mam liczby na jutro
Już sam nie wiem czy podawać tu liczby czy nie ?
witaj sebastian masz liczby na jutro ,ja tez mam ale tu już nie podaje oficjalnie nic na czacie
Arczi nic tu już nie podajesz ?
To może na naszej tajnej zaczniemy znowu coś typować?
Arczi grasz teraz w MM czy Mini ?
Słyszałem że zostałeś zaatakowany tam przez insekty to prawda?
nie sebastian na czacie juz nic nie podaje jedynie co typuje tylko w profilu i nic pozatym, teraz gram w multi od czasu do czasu, a mini narazie zawiesiłem gre
3 564 163. Sebastian_M 2019-05-07 (23:25) Bonus Dla Forsami !!!
tak to prawda zostałem wyproszony ze strony przez jole
tak to prawda zostałem wyproszony ze strony przez jole
Ona ma tupet tak Ci powiem
I to jest delikatne określenie tej trzpiotki
panoramix witaj
panoramix co dziś wygrałeś ?
panoramix Arczi tylko tam wszedł i nie zdążył nic napisać a pod jego adresem poleciałodużo nieprzyjemnych zdań
panoramix coś Ci powiem
Mnie się wydaje że trzeba w końcy skubnąć TS raz a porządnie
panoramix myślisz że wafle są dla ludzi którzy szukają wrażeń ?
panoramix tylko pytanie po co oni to robią ?
Co im to daje ?
Poczucie wyższości ?
Dowartościowują się w ten sposób ?
Co im to daje ?
Poczucie wyższości ?
Dowartościowują się w ten sposób ?
OK
Cukier krzepi a mleko jeszcze lepi
A ja znam
panoramix jutro też grasz?
Ja dziś 2/5 w Mini
2/6 Lotto Plus
2/6 Lotto Plus
Zdenerwował się chyba
Albo myśli nad liczbami
panoramix tak walczę uparcie
Jak wygram 5/5 w MM to biorę się na poważnie za Mini
Trochę skrycie też
3 564 166. Sebastian_M wszedłem tam na chwilke na stronke aby sprawdzic cos w zestawach które korn publikuje dla wszystkich. a że dawno tam nie byłem wiec ich na chwile na stronce odwiedziłem,kiedys sie nie wylogowywałem u nich, i tak zostało, wiec jak wszedłem na ich stronke to im pokazuje ze jestem i wtedy nagle pojawiły się wpisy pod moim adresem wiec odpisałem, pare żeczy też im , pozniej wszedłem i poczytałem sobie ich starsze wpisy na czacie i tam sie dowiedziałem róznosci o ludziach tu na stronce, wystarczy wejść sobie tam i poczytać zanim admin te wiadomosci skasuje, nikt tam z naszej strony nie jest mile widziany,a ja specjalnie sie tam nie wylogowuję
Tak i to bardzo
Arczi to Ci powiem ciekawostkę
Jak tam nie ma żadnego nicku to nie znaczy że nie śledzą .
Oni specjalnie się wylogowują ze swojej stronki i wchodzą jako gość i cały czas czytają co kto pisze.
Mało tego czytają u siebie i tu u nas
Oni specjalnie się wylogowują ze swojej stronki i wchodzą jako gość i cały czas czytają co kto pisze.
Mało tego czytają u siebie i tu u nas
Arcz... nie masz się czym przejmować ,mało to oryginałów na ulicy mijasz ..przeszli co myslą ich sprawa mają ludzie w głowach pomerdane
i wisze tak jakbym tam był cały czas na ich stronce ,a niebyłem tam chyba z 4 miechy już
panoramix masz rację oni mają pomerdane i to maksymalnie
21,24,32,35,38
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
02,05,14,26,35
45,54,57,70,74
44,48,52,56,74
nikt nic nie podaje luzne rozmowy to ja chociaz cos podam moze ktos cos zaproponuje czy cos od takie 5 teczki do poduchy
Podałem wcześniej liczby do MM
3 564 204. Sebastian_M 2 wiem ze sa u nas tu na stronce pod innymi nickami i nawet teraz sledza to co piszemy i pozniej komentuja u siebie na stronce co i piszemy,i maja z nas tu niezła beke,sebastian jest tu wiele osób unas na czacie które sie i tu udzielaja i tam,
Arczi wiem o tym i wiem jakie tu mają nicki
nadmiar wolnego czasu można zagospodarować odrobinę rozsądniej a niżeli śledzenie chata ...na co to komu pot3bne
Są tu ludzie którzy myślą że my nie wiemy kim oni są
Ja mam taką pracę że prawie zawsze mogę tu wejść a niektórzy myślą że ja cały czas siedzę przy kompie