Wpisy 3 562 295 – 3 562 394
5 maja 2019 21:53 → 5 maja 2019 22:43, 100 wpisów
Proszę czekać na informacje o kolosalnych wygranych dla Totalizatora
Osą spadaj
Gosia... Ale ważne co w realua tu lipa w mini ale gram dalej... Jeszcze 3 soboty i 4 wtorki
Faryzeusz nie ma czterech puatek przecież widzę
Abudabijesteś dobry i tyle... Ja ewent maszyna, sam nic nie potrafie skreslic
Abudabi
Cracovia popsuła zabawę... Lechię cienko widzę ale umocni się Jag.. I to mnie bolijestem za Lechem Żurawia choć za Nawalki nie trawilem Lecha... Bo nie gralnie było walki
Jackwarku
Małpeczko tylko
Chce chociaż 3 w mini wtorek lub sobota... Po co mi kokosy... Jezus chodził bosyzbawil świat na krzyzunie za miskę ryzulecz wziął na ramiona... Krzyż
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Jedna zasada Gramy Real nie na sucho zestawy tak jak jedni tu to robiom
Abu
Zaraz będą wgrane...
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 65 004,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Johno z maszyny już miałam 4 w mini, tak więc różnie to bywa, znajoma gra z maszyny i co rusz ma 3 i 4 w mini
Zobaczcie jak cienko 3x60 koła a wczoraj czy we wtorek 300 z kawałkiem za pione mini
No to mam 22 zl
I co z tym zrobić
no ja wiele razy próbowałem i ...nic ale może to nie był ten czas i miejsce
Kto chce , niech gra na sucho.Dlaczego kogoś głowa boli o metody gry, czy zabawy?
Chyba po pracy puszczę mini na kilka los
Dusiato pryszcz
Isla gościu brał dumnie 10 zakładów na 5 los. Mini z super sza. I nic nie trafił masakra jak na maszynach kłamia
Za maj pensja będzie też marną tyle wolne go
Abu bywa różnie nie mam czasu już na liczby pracuje 7 dni
Zwykle jak biorę na 4 los to lubi wpaść Choć 3
Dziś miałam ostatni woiny dzień do wrzesnia
Alina... Chociaż lubię blondynkikocham się w Tobie a Tys brunetka
Już inni ludzie, nie będzie tak fajnie jak rok temu
Oni leca6na Seszele ?
Zbigniew mówił Majorka
Jarosław broni kościoła bo dostał po łapkach od ojca Tadeusza a ten za pośrednictwem posła swego tworzy swoją listę do parlamentu polskiego
Wczoraj pisałam Wam że koło mnie powiesiła się dziewczyna ...dzisiaj wszyscy mówili ze ona miała 13 lat...toż to dziecina jeszcze była
Dusia... Bet dusi ludzi, presją, hejtem i obdarciem z godności czlowieka
Powiesiła się bo zobaczyła co odpie dalają w mini lotto z wynikami
nie mogę jeszcze dzisiaj dojść do siebie ...Tomi to smutny ..czyn...ludzie walczą z chorobami ,nie wiadomo co ją do tego stanu doprowadziło
dusia , niestety samo życie , takie czasy że dzieci są zdane same na siebie . Dorośli nie zauważają ich dramatu .
kiedyś dzieci się więcej kontrolowało ,teraz bezstresowe wychowywanie ...
dusia , lecz kiedyś też dzieci popełniali samobójstwa , Ja pamiętam z młodości jeden przypadek z mojej szkoły , dziewczyna o rok młodsza skoczyła z 6 piętra . Tam coś raczej było nie tak w domu , chyba rodzice chcieli się rozwieść .