Wpisy 3 560 746 – 3 560 845
4 maja 2019 18:43 → 4 maja 2019 20:25, 100 wpisów
Kaśka
Miało być Magda
Magda myslalem o Kasi
Jeszcze nie pobrałem wygranej za piatke systemowa w Mini 5/10.Dopiero w poniedziek.
Takis mądry to zagraj i wrzuć skan o 21.45 z wygranej mini 5/5życzę wygranej
zag z ciebie jest obok
Kto wygral
Zag a na rowerze jeździsz
Jo autobus
zabrał emerytom pieniądze z OFE Podniósł wiek emerytalny do 67 lat. Teraz sam Będzie miał 80 tys zł emerytury miesięcznie i to już wieku 62 lat kto to taki
Ale inwalidom nieuczacym się i niepracujacym nie należy się dofinansowanie a pracującym albo uczący... Nalezyto się nazywa dyskryminacja
Donald wracaj do polski
bardzo ładnie pamiętamy i nie zapomnimy wracaj do Polski i co wykończ nas do końca czy wiezienie dla niego
Donald wracja do Polski
3 560 787.
Polska to nienormalność kto to powiedział
bo za jego rządów i jego pachołków -polska nie była normalnie funkcjonującym krajem.
Polska to nienormalność kto to powiedział
bo za jego rządów i jego pachołków -polska nie była normalnie funkcjonującym krajem.
oby nas to ominęło i ci ludzie już więcej nam nie szkodzili bo to była maskara
Mulag..
to był całkowicie niezrozumiały dla myślącego uczciwie o Polsce polaka permanentny ,bezwzględny demontaż kraju. Upodlenie narodu.
to był całkowicie niezrozumiały dla myślącego uczciwie o Polsce polaka permanentny ,bezwzględny demontaż kraju. Upodlenie narodu.
Jakaś nadzieja... Mini gram dalej, nawet czerwiec poświęć i te 200 wpakuje jeszcze
cudako7 to deb'il zablokowany P29 czy jakiś tak..
Ten profil też idzie do zgłoszenia..
Admin zobacz moją KG.. I proszę o reakcje.
Ten profil też idzie do zgłoszenia..
Admin zobacz moją KG.. I proszę o reakcje.
Magda jesteś
Już dawno pisałem że nowo zarejestrowany nie powinien mieć możliwości pisania na czacie
a także dodawania komentarzy
Pasko zrób z tym coś
Oszołomy niszczą Twoją stronę >>> przykre
a także dodawania komentarzy
Pasko zrób z tym coś
Oszołomy niszczą Twoją stronę >>> przykre
Pasko skasował wszystkie nasze banany
I nie można dawać nowych bananów to Przez Pasko
Pasko jak mogłeś skasować banany Magdzie
Na robotę jestem za stary
Na wygrywanie za glupi
Na umieranie za szybki
Na kochanie za pewny
Na wygrywanie za glupi
Na umieranie za szybki
Na kochanie za pewny
Pasko kup teraz banany w w tesco i wyślij poczta Magdzie ..Tyle bananów straciła
Magda... Kolejny start mini 3 x2/5trochę lepiej... Nie rezygnujegram dalej wtorki, soboty... Jak będę mieć zlocisze
Jestem tu o 23 45
Magda być tu o 2 rano będziemy sami