Wpisy 3 560 241 – 3 560 340
4 maja 2019 09:57 → 4 maja 2019 11:17, 100 wpisów
forsami witaji zycze wysokich wygranych i milego dnia spedzonego tu na stronce bo gdzie indziej jak nie tu
3 560 241. doktor2p nie ma sie co smiac tak to odebrałem czytajac to to ze wlasnie domnie to piszesz czy sie pomyliłem? i napisałem nie prawde?
3 560 240 Czytaj ze zrozumieniem
Wpis 3 560 069 nie dotyczy Ciebie
Przewiń sobie czat
Przewiń sobie czat
Witam wszystkich
3 560 244. golanonim 2019-05-04 (10:01)
Przewiń sobie czat
no tak ten wpis tez czytałem i tez mi sie to nie spodobalo
i wcale tego nie popieram, ale sa tu tacy ludzie co tak uwazaja, a ja do nich nie naleze i nie zabieram w tym temacie glosu, bo to mnie nie dotyczy,ale ten wpis akurat 3 560 069.jest nie nas miejscu bo jaki jest prezydent to jest i nikomnu do tego jest ja szanuje głowe panstwa i nieinteresuje mnie kto co mysli o tym czlowieku, a za inych niebede bral tu odpowiedzialnosci, co i kto pisze, podejrzewqam ze ta osoba specjalnie tak tu napisała aby dostac bana na te 8 h i uznaje to za usadnione dzialanie wcelu osiagniecia wyzej wymienionej nagrofdy w postaci banaale to juz jego sprawa jest chiał to dostał , a ja czytam wszystko ze zrozumieniem, i to po kilka razy zeby dobrze zrozumiec i sie prawidlowo odniesc do odpowiedzi na dany temat
Przewiń sobie czat
no tak ten wpis tez czytałem i tez mi sie to nie spodobalo
i wcale tego nie popieram, ale sa tu tacy ludzie co tak uwazaja, a ja do nich nie naleze i nie zabieram w tym temacie glosu, bo to mnie nie dotyczy,ale ten wpis akurat 3 560 069.jest nie nas miejscu bo jaki jest prezydent to jest i nikomnu do tego jest ja szanuje głowe panstwa i nieinteresuje mnie kto co mysli o tym czlowieku, a za inych niebede bral tu odpowiedzialnosci, co i kto pisze, podejrzewqam ze ta osoba specjalnie tak tu napisała aby dostac bana na te 8 h i uznaje to za usadnione dzialanie wcelu osiagniecia wyzej wymienionej nagrofdy w postaci banaale to juz jego sprawa jest chiał to dostał , a ja czytam wszystko ze zrozumieniem, i to po kilka razy zeby dobrze zrozumiec i sie prawidlowo odniesc do odpowiedzi na dany temat
Co robicie ?
sebastian M witaj przyjacielu jak tam gra wpada cos CI bo mi raz w tym tygodniu wpadło na poczatku w tej promocji 6/6 wpadlo mi 4/6 a pozniej juz niegrałem , dałem sobie luz z grami moze dzisiaj cos wysle moze jakiego multika z mini narazie stop, , choc jeszcze sie tez zastanowie czy niedac i sobie spokój z tym multikiem tez lub grac na mniej liczb , jesli od czasu do czasu cos mi tam wpada na mniej liczb to czy aby nie zaryzykowac w mniej liczb kreslonych w mniejszych zestawach a nie tylko 10/10
Dziś ładna pogoda pójdźcie na spacer,rower,hulajnogę .
Gdziekolwiek aby pobyć na powietrzu
Gdziekolwiek aby pobyć na powietrzu
Witaj arczibalik73
Zaq witaj brachu
Zaq czekałem wczoraj na Ciebie aż zmarzłem i dlatego poszedłem wcześniej spać
3 560 250. Sebastian_M tak ładna pogoda trzeba bedzie cos wydumac chyba na 14 i isc do kolektorki i cos posłac albo dopiero na wieczór ale trzeba wyjsc troche gdzies i skorzystac z aury chociarz umnie jest teraz pochmurnie
Chciałem Ci pokazać wiele ciekawych miejsc
arczibalik73 Ostatnio u mnie słabo z grą.
Do mini muszę się przyłożyć ale najpierw czekam na wygraną 5/5.
W promocje raczej nie gram no chyba że jak są dla ilości 5 i 7 liczb .
Bardzo często mam 3/5 rzadziej 4/5 a 5/5 się zacięło.
Wiem dlaczego
Do mini muszę się przyłożyć ale najpierw czekam na wygraną 5/5.
W promocje raczej nie gram no chyba że jak są dla ilości 5 i 7 liczb .
Bardzo często mam 3/5 rzadziej 4/5 a 5/5 się zacięło.
Wiem dlaczego
191979
Kiedyś zmieniałem liczby i częściej wygrywałem 5/5 w MM
Teraz mój eksperyment grania ciągle tymi samymi liczbami nie sprawdza się.
Gdybym grał różnymi liczbami miałbym w tym czasie około 3-4 razy 5/5 a tak to lipa z miodem
Teraz mój eksperyment grania ciągle tymi samymi liczbami nie sprawdza się.
Gdybym grał różnymi liczbami miałbym w tym czasie około 3-4 razy 5/5 a tak to lipa z miodem
Ale to eksperyment i trzeba być konsekwentnym
Nie nie widziałem
Gdzie one są ?
3 559 458. zaq69 2019-05-03 (15:19) lotto 8,16,18,24,25,37
w eurojacku gwiazdy 3,4,
9,10,13,14,19,25,30,32,43,............
w eurojacku gwiazdy 3,4,
9,10,13,14,19,25,30,32,43,............
Co to ma być ?
9,10,13,14,19,25,30,32,43 to są te liczby ?
arczibalik73 to brawo za wygrane
Do Mini liczby 1 i 35 ?
3 560 259. Sebastian_M
no iumnie tak samo w mini jakas tragedia jest ostatnio dlatego zaprzestałem narazie wysyłac w ta gre, i dałem sobie spokuj na jakis czas choc niepowiem zew niebede w to gral ale na chwile obecna nie gram narazie, jesli zas chodzi o te promocje to ja tez w te promocje niegram, raz pusciłem w promocji na 8/8 i złapałem 6/8 i na wieczór w tym samym dniu znow pusiłem i złapałem 5/8 czyli przytuliłem w ten dzien wtedy 120złplus wygrane z dnie wczesniejszych tez chyba z 16 zł wiec 13,6zł w ciagu 3 dni, , potem tylko nastepne dni, to 5/10to 6/10, i teraz ostatnio w tej promocji te 4/6 i pozniej przestałem grac a jesli chodzi o te qwlasnie tzw mniejsze ilosci liczb to sie zastanawiam wlasnie nad tymi ukladami, 5/5 6/6 i 7/7 nie wieksze, fajnie by bbylo choc te 5/5 trafic w multika choc raz w miesiacu chociarz dlatego sie nad tym zastanawiam czy grac na te wlasnie 5 /5 bo czesto lapie te 5/10 czy 6/10 to czego by niesprobowac grac tylko na te narazie 5/5 lub 6/6 i miec realnr wygrane na poczatekbo narazie w mini lipa jest ostatnio umnie tez
no iumnie tak samo w mini jakas tragedia jest ostatnio dlatego zaprzestałem narazie wysyłac w ta gre, i dałem sobie spokuj na jakis czas choc niepowiem zew niebede w to gral ale na chwile obecna nie gram narazie, jesli zas chodzi o te promocje to ja tez w te promocje niegram, raz pusciłem w promocji na 8/8 i złapałem 6/8 i na wieczór w tym samym dniu znow pusiłem i złapałem 5/8 czyli przytuliłem w ten dzien wtedy 120złplus wygrane z dnie wczesniejszych tez chyba z 16 zł wiec 13,6zł w ciagu 3 dni, , potem tylko nastepne dni, to 5/10to 6/10, i teraz ostatnio w tej promocji te 4/6 i pozniej przestałem grac a jesli chodzi o te qwlasnie tzw mniejsze ilosci liczb to sie zastanawiam wlasnie nad tymi ukladami, 5/5 6/6 i 7/7 nie wieksze, fajnie by bbylo choc te 5/5 trafic w multika choc raz w miesiacu chociarz dlatego sie nad tym zastanawiam czy grac na te wlasnie 5 /5 bo czesto lapie te 5/10 czy 6/10 to czego by niesprobowac grac tylko na te narazie 5/5 lub 6/6 i miec realnr wygrane na poczatekbo narazie w mini lipa jest ostatnio umnie tez
To ja dołożę liczbę 16
Podaj to może coś wygramy
Zaq Ty podaj swoje ja je zmodyfikuję i będziemy mieli 2 zestawy
3 560 272. Sebastian_M 2019-05-04 (10:31) Bonus Dla Forsami !!!
no dzieki ale ta sa skrombne te wygrane nie jak tu nie ktorzy pokazuja skany czy pisza ze trafili np ta 7/7 czy systemem ktos tu pisał ostatnio trafil 70 000zł to to sa wygrane ja to zas trafiam to jest kropla w morzu i pikus
no dzieki ale ta sa skrombne te wygrane nie jak tu nie ktorzy pokazuja skany czy pisza ze trafili np ta 7/7 czy systemem ktos tu pisał ostatnio trafil 70 000zł to to sa wygrane ja to zas trafiam to jest kropla w morzu i pikus
Magda
3 560 291. zaq69
arczibalik73 ktoś tu pokazał scan wygranej na 70 000 zł ?
Magda gdzie zrobimy wymianę ?
Do tatusia na kolanka ?
Zaq będziesz moim teściem ?
3 560 295. Sebastian_M 2019-05-04 (10:47) Bonus Dla Forsami !!!
nie tylko pisał ze takie cos trafil ze swoimi kolegami niwiem i niepamietam czy to aby nie byl faryzeusz ale wiem ze graja w kilka osob i systemami
nie tylko pisał ze takie cos trafil ze swoimi kolegami niwiem i niepamietam czy to aby nie byl faryzeusz ale wiem ze graja w kilka osob i systemami
Bo nigdy nie mówiłeś że Magda to Twoja córka
arczibalik73 jak naprawdę wygrywają to super
3 560 302. Sebastian_M 2019-05-04 (10:50) Bonus Dla Forsami !!!
dobre bo ja tez pierwsze o tym tu słysze a matko i córko
dobre bo ja tez pierwsze o tym tu słysze a matko i córko
A jak ja do Magdy pojadę to nie wiem jak to się skończy
3 560 305. Sebastian_M no chyba dobrze co?
3 560 329. tomi77 2019-05-04 (11:05) Lotki male
Arczi.. To zdrapka bylaale ja nie drapie
tomi77 witaj moze itak zreszta tylko tyle uchwycilem z tego wpisu ale niedomniewyałem czy to byloa zdrapka czy w myultika ale wiem ze cos takiego tu pisalo
Arczi.. To zdrapka bylaale ja nie drapie
tomi77 witaj moze itak zreszta tylko tyle uchwycilem z tego wpisu ale niedomniewyałem czy to byloa zdrapka czy w myultika ale wiem ze cos takiego tu pisalo
No nasz koło co na forum jest... Ale już zgasil scanale szacun bo sam widzialem...a ja niewierny Tomasz
3 560 334. tomi77 no ja jeszcze niewiem co poswiece na maj narazie sie zastanawiam czy aby niegrac narazie w multika na 5/5 lub 6/6 jeszcze musze sie zastanowic czy aby niezaczac grac tak jak w ubieglym miesiacu zaczynajac dopiero od 10maja, bo od tego dnia zaczolem cos tam trafiaxc i tak bylo do konca kwietnia czyli 30 .4 codziennie prawie cos wpadało moja kolezanka w kolektorze powiedziala mi zebym tak nie szalał z tymi wygranymibo codziennie cos bylo choc to i tak niewiele alre bylo