Wpisy 3 559 992 – 3 560 096
3 maja 2019 23:05 → 4 maja 2019 01:52, 100 wpisów
Stare czasy Gosia jeszcze pociagi tam jezdzily do Lubina Gorniczego ,wsiadalem w Nowej Debie wysiadalem w Legnicy i przesiadka do Lubina
Mi sie ostatnio snil marszalek Jozef Pilsudzki ,ze bylem z nim na wojnie
ok mi się śni często że idę z rynku a za rynkiem jakaś świątynia
A widziałam tą budowlę nie w Polskiej stacji w reklamie śmignęła mi i to mi się śni
A widziałam tą budowlę nie w Polskiej stacji w reklamie śmignęła mi i to mi się śni
Witam!!
R.P.-piękny Kraj
Kiedyś była taka opcja:Kupowało się kwit za 300zł i można było jezdzić PKS-em po całym kraju przez 2 tygodnie
R.P.-piękny Kraj
Kiedyś była taka opcja:Kupowało się kwit za 300zł i można było jezdzić PKS-em po całym kraju przez 2 tygodnie
We 3-ch przejechaliśmy :Kraków,Oświęcim,Opole,Wrocław,Gorzów Wpl,Szczecin,Kołobrzeg,Gdańsk,Toruń,Wa-wa
Trochę wstyd się przyznać-ale nie znam Polski wschodniej-Z wyjątkiem Bieszczad,gdzie się poszalało do tego stopnia,że mnie zamknęli
Galik!
Tutaj tylko na 8h,a mnie jaśnie pan prokurator T.z Ustrzyk D.na 3miesiące-Sukinsyn
Tutaj tylko na 8h,a mnie jaśnie pan prokurator T.z Ustrzyk D.na 3miesiące-Sukinsyn
Strasznie był na mnie zażarty
Zrzuty:Nielegalne posiadanie broni+narażanie ludzi na bezp.niebezpieczeństwo utraty zdr.i życia
Zrzuty:Nielegalne posiadanie broni+narażanie ludzi na bezp.niebezpieczeństwo utraty zdr.i życia
W Polsce każdy powinien mieć broń dla obrony,wykluczając z tego psycholi,wtedy całe społeczeństwo byłoby uzbrojone w razie niebezpieczeństwa od nieprzyjaciela,a dzisiaj chcą ograniczyć nawet broń czarno prochową,co za idiotyzm,chcą by wróg wszedł w nas jak w masło
dla grających
Systemów gry jest wiele, ale
surebet wpisz w google i kliknij
Systemów gry jest wiele, ale
surebet wpisz w google i kliknij
Narazie uciekam bo milicja podgląda i mnie spalo narka bede później sie zbanować
Szwajcaria
...i to z kilku względów:
1)stosunek do broni,
2)system referendalny,
...no i 3)nie należy do Unii
...i to z kilku względów:
1)stosunek do broni,
2)system referendalny,
...no i 3)nie należy do Unii
No cóż-Jest Nas kilku
Miejmy nadzieję,że reszta też się przebudzi
Miejmy nadzieję,że reszta też się przebudzi
mam nadzieję,że nie kilku a kilka milionów,bo kilku nic nie zrobi,tu trzeba realistycznego podejścia do sprawy kilku milionów Polaków,a nie jak teraz ponad połowa Polaków śpi i ma wszystko w życi
Jesteśmy rozgrywani...
...np.rolników kupiono dotacjami
...ale to się skończy
...np.rolników kupiono dotacjami
...ale to się skończy
Trzeba uzbroić naród bo idą nieciekawe czasy,a nasi rządzący robią odwrotnie,ciekawe dlaczego?czyżby K29 miał rację?
Na PiS-e się zawiodłem
Trzeba czegoś bardziej na prawo...więc chyba Konfederacja(?)
Trzeba czegoś bardziej na prawo...więc chyba Konfederacja(?)
też tak sądzęostatnio zagłosowałem na ruch narodowy,no ale społeczeństwo nie zakumało na co ma głosować,mam czyste sumienie bo nie głosowałem w 2004 roku na UNIĘ i teraz mogę spojrzeć sobie prosto w oczy,bo chciałem by Polska miała taką opcję jak Szwajcaria
a tak w ogóle to PIS wcale nie jest prawicą,to są centrowcy,kiedyś nazywali się "Porozumienie Centrum" w latach 90-tych,a PO to czysta lewica tylko bez socjalu,ogólnie czystej prawicy w Polsce nie ma,teraz kreuje się "Konfederacja",tylko to jest zlepek kilku opcji,a co z tego wyjdzie nie wiadomo,ale trzeba dać im szansę
M.zd. sytuacja jest następująca:
1)bezideowy elektorat POpaprańców>nieco ponad 30%
2)PiS ok.35% więc dla uzyskania większości będzie musiał szukać wsparcia Konfederacji-O ile przekroczy ona próg wyborczy
1)bezideowy elektorat POpaprańców>nieco ponad 30%
2)PiS ok.35% więc dla uzyskania większości będzie musiał szukać wsparcia Konfederacji-O ile przekroczy ona próg wyborczy
mam nadzieję że nie,a Konfederacja będzie miała wynik dwucyfrowy,ale i tak dla Polski to jest źle,bo kto by nie wygrał to jest zło,oprócz Konfederacji
Należy sparaliżować państwo
Nauczyciele do strajku
Pielęgniarki do strajku
Lekarze do strajku
Rolnicy na ulice
Obywatele pod sejm
Skończmy dyktature
Nauczyciele do strajku
Pielęgniarki do strajku
Lekarze do strajku
Rolnicy na ulice
Obywatele pod sejm
Skończmy dyktature
3 560 073. K29 mam takie pytanie wiec dla czego g dajesz sie tak ruchac wszystkim? lubisz to?dlaczego jestes zawsze wykorzystywany , moze zrob cos z tym i sie nie daj tak ponizac
witam wszystkich obecnych na czacie własnie tu wszedłem i widze ze bardzo ciekawe tematy tu zaczynacie poruszac kto kogi i gdzie wyruchałprzecierz wiadomo ze od zarania dziejów wszyscy wszystkich wykorzystuja we wszystkim tak bylo i tak bedzie kto by nie rzadził bo wszyscy garna do siebie, jak sa przy wladzy a nic nie robia od siebie,i kto by nie nie przyszedł to bedzie tak robil i nigdy sie nic w tym kraju niezmieni na lepsze
Arczi-Ty straszny czarnowidz jesteś
Jeszcze ktoś pomyśli...że cała nadzieja w JudeoPolonii
Jeszcze ktoś pomyśli...że cała nadzieja w JudeoPolonii
K29 chociaż wyjechał do NL i ma Polskę w du..,a my tu siedzimy i dajemy się ruchać ,może powinniśmy coś z tym zrobić?
może przynajmniej przez takie pisanie powinniśmy uświadomić Polaków ,że nie tędy droga,że może trzeba poszukać lepszej opcji,która da Polakom siłę i rozwiąże te problemy, z którymi się obecnie borykamy
Ja już zmykam życze wygranych pisać też trzeba ostrożnie bo cbs można mieć o 6.00
K29 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.