Wpisy 3 559 956 – 3 560 058
3 maja 2019 22:50 → 4 maja 2019 00:35, 100 wpisów
Gosia ja tez bylem Gdynie znam bardzo dobrze,moja zona pochodzi wlasnie z Gdyni
czasem zwiedzam Polskę w tv jest ciekawy program pokazują tereny Polski
Stare czasy Gosia jeszcze pociagi tam jezdzily do Lubina Gorniczego ,wsiadalem w Nowej Debie wysiadalem w Legnicy i przesiadka do Lubina
Mi sie ostatnio snil marszalek Jozef Pilsudzki ,ze bylem z nim na wojnie
ok mi się śni często że idę z rynku a za rynkiem jakaś świątynia
A widziałam tą budowlę nie w Polskiej stacji w reklamie śmignęła mi i to mi się śni
A widziałam tą budowlę nie w Polskiej stacji w reklamie śmignęła mi i to mi się śni
Witam!!
R.P.-piękny Kraj
Kiedyś była taka opcja:Kupowało się kwit za 300zł i można było jezdzić PKS-em po całym kraju przez 2 tygodnie
R.P.-piękny Kraj
Kiedyś była taka opcja:Kupowało się kwit za 300zł i można było jezdzić PKS-em po całym kraju przez 2 tygodnie
We 3-ch przejechaliśmy :Kraków,Oświęcim,Opole,Wrocław,Gorzów Wpl,Szczecin,Kołobrzeg,Gdańsk,Toruń,Wa-wa
Trochę wstyd się przyznać-ale nie znam Polski wschodniej-Z wyjątkiem Bieszczad,gdzie się poszalało do tego stopnia,że mnie zamknęli
Galik!
Tutaj tylko na 8h,a mnie jaśnie pan prokurator T.z Ustrzyk D.na 3miesiące-Sukinsyn
Tutaj tylko na 8h,a mnie jaśnie pan prokurator T.z Ustrzyk D.na 3miesiące-Sukinsyn
Strasznie był na mnie zażarty
Zrzuty:Nielegalne posiadanie broni+narażanie ludzi na bezp.niebezpieczeństwo utraty zdr.i życia
Zrzuty:Nielegalne posiadanie broni+narażanie ludzi na bezp.niebezpieczeństwo utraty zdr.i życia
W Polsce każdy powinien mieć broń dla obrony,wykluczając z tego psycholi,wtedy całe społeczeństwo byłoby uzbrojone w razie niebezpieczeństwa od nieprzyjaciela,a dzisiaj chcą ograniczyć nawet broń czarno prochową,co za idiotyzm,chcą by wróg wszedł w nas jak w masło
dla grających
Systemów gry jest wiele, ale
surebet wpisz w google i kliknij
Systemów gry jest wiele, ale
surebet wpisz w google i kliknij
Narazie uciekam bo milicja podgląda i mnie spalo narka bede później sie zbanować
Szwajcaria
...i to z kilku względów:
1)stosunek do broni,
2)system referendalny,
...no i 3)nie należy do Unii
...i to z kilku względów:
1)stosunek do broni,
2)system referendalny,
...no i 3)nie należy do Unii