Wpisy 3 559 836 – 3 559 935
3 maja 2019 22:04 → 3 maja 2019 22:45, 100 wpisów
Zawsze powtarzalem.Nie stać Cię na większe systemy, graj z kolegami. Jakgrac by wygrać? Systemem.
nic się nie dzieje ręcami upracuje se na wszystko Forsami wiesz że to co pisze jest prawdą w poniedziałek garaż mieszkanie i działka i samochód
Myślisz żeby grać systemem ?
T.S nie pracuje w święta ale wszystkie zapytania w święta można kierować na stacjach paliw
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 194 702,80 zł
Ja też chcę mieć garaż
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
194000 zł
Gosia.. Też myślę by może 2 na 2 losowania wysłać.... Grałem po 10 mini z maszyny... Poplynalemnie wiem czy dalej się topic czy szukać koła ratunkowego?
Tomi łap koło ratunkowe
Dopisano wygrane Super Szansa
Ja 3 oni 2 ja 11 oni 12 ja 38 o i 37
Pół na pół?
11 zakładów czeka łaskawie na wygraną dalej aktualne i świeże ja świnka w korycie
Sebastian czy Ty to widzisz nasze dwie liczby w Mini u koleżanki
Mulag publiczność to my . Telefon do przyjaciela to może zadzwonić do mnie lub do Ciebie pół na pół to co to takiego ?
Forsami A nie mówiłem że grają naszymi liczbami ?
z ciekawości sprawdziłem 11 zakładów od lat istnienia mini i co większosć to tylko 3 z5 i z tego 3 zakąłdy miały 4 z5
Forsami pomyliłem się teraz moim
Lotto z 18 kwiecia o jeden i by 3 była... No kur#$&maszyna blisko losuje ale dupa
Losują tak żebyś miał uczucie że w następnym może coś trafisz bo było blisko
już od tych trójek bym wytapetował jedną ścianę już dość tych trójek w mini interesuje mnie tylko 5 z5
Mulag mnie też
Już nawet 4/5 mnie nie rusza
Nawet 5 w mini mnie nie rusza... Z każdego z 10 zakładów zawsze te 5 mampo jednej
dziś padła piątka z przodu z pewnością spora grupa miała 5 w mini
2 mini, 2 multi, 2 Lotto... 13,5...a ja na mini 12,5 wydawalem i tak nie trafiając nawet 2/5
A mnie 5 w mini rusza
Wojtt
Nic
Chociaż chwilkę
Napisałem nic A sprawdziłem tylko EJ i MM
Jutro sprawdzę Mini bo dziś idę już spać. Dobrej nocy i gratulacje dla wygranych
Tomi ale te liczby na ryzyk fizyk 100% nie daje pochodzą z kuponu o nr ss 3000007
Gosia wczoraj pilem piwko perla z sokiem malinowym wysmienite regionalne piwo,
Bylo tez z sokiem imbirowym ,ale nie pilem, do domu,wzialem sobie kazimierskie regionalne tez,ale takie ooo
Moze Zajrze do B-C moj szwagier tam byl i opowiasal ,ze ladnie jest basen tam robil
Teraz basen masakra zmora miasta nie dopieszczony jak powinno być