Wpisy 3 557 914 – 3 558 020
2 maja 2019 00:00 → 2 maja 2019 08:36, 100 wpisów
Ani kropli ,niezle sie wyrobilem,ale zmiana pracy i teraz silownie mam w robocie ostra
3 557 876. krzysztof c pamietam te wyscigi arytona senhny chyba na torze kanału lamansch gdzie sie scigał ,niepamietam juz teraz jak zginiół ,ale chyba w wypadku na torze Śmiertelny wypadek trzykrotnego mistrza Formuły 1 Ayrtona Senny miał miejsce podczas wyścigu Grand Prix San Marino w 1994 roku na torze Imola.ja jako lepek zawsze lubiałem ogladac jego wystepy jeszcze wtedy tez startował taki z nim mikilauda, i inni, aryton senna był mistrzem światabył dobrym kierowca, zreszta my w polsce tez mamy swojich mistrzów i onich tez powinnismy pamietac, np Marian Bublewicz ktory zginol na rajdzie w walimiu w województwie wałbrzyskim, w walimiu w miejscu oesa jest pomnik upamietniajacy ten tragiczny dzien gdzie zginol Marian Bublewicz, o i jeszcze innych kierowcach rajdowych
3 557 923. Wojtt alkohol odrzuc niepij bo to jest wróg ludzkosci, zobacz ile jest nieszczesc z powodu tego trunku, ile ludzi ginie przez to ja sie wczoraj wieczorem tez dowiedziałem o 2 swojich mlodszych kolegach ze niezyja i jutro jednego znich o 14 chowaja , oni tez lubili wypic, i sie zabawic , dzisiaj juz ich niema w srod nas zyjacych, jeden z nich ktorego jutro chowaja miał 40 lat a drugi 24 niewiadomo co sie stało i dlaczego tak zginoł prawdopodobnie rzucił sie pod pociag towarowy, mlody chlopak mojego mlodszego kolegi odemnie najmlodszy brat
Arczi wiem doskonale o tym ,moj najlepszy przyjaciel nie zyje przez alko.
ja iepije wogole i zyje i uwarzam ze bez alkocholu i picia tez mozna zyc i zachowac trzezwy umysł oraz dobrze sie bawic
Duzo kolegow sie stoczylo,ale ja mam swoj rozum i jak pije to.tylko.od czasu do czasu w domu i spac
3 557 947. Wojtt 2019-05-02 (00:16
no widzisz dlatego nie pij ja zawsze powtarzam kieliszek za duzo wiadro za mało tak jest w polscei na swiecie
no widzisz dlatego nie pij ja zawsze powtarzam kieliszek za duzo wiadro za mało tak jest w polscei na swiecie
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, a wygranym dobranoc.
Wogóle to alkohol szkodzi widziałam program co się dzieje z wątrobą po alkoholu
3 557 953. krzysztof c 2019-05-02 (00:19)
dobrej nocy krzysztof c i nawzajem,
dobrej nocy krzysztof c i nawzajem,
Palenie rzucisz jak tego chcesz to jest nawyk...polecam pić wodę...
spacerować na świerzym powietrzu unikać miejsc gdzie się paliło ...
mieć silną wolę
mieć silną wolę
Gosia ja duzo jezdze na rowerze,pije duzo wody,ale jak pojde do roboty...
3 557 961. Gosia__77 2019-05-02 (00:24)
mieć silną wolę
tak to prawda
mieć silną wolę
tak to prawda
Nie wiem Gosia bard,o mozliwe ,i ten stres czasami juz rzygac mi sie chce jak widze tych ludzi palacych ,ale dalej jaram
Wojtt stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Na 14 pewniak 80. Życzę szczęścia wszystkim. Lewy więcej goli życzę w reprezentacji
3 557 980. Marian303
potwierdzam ze liczba 80 bedzie pewniakiem na dzisiejsze losowania moze i byc o 14albo wieczorem dopiero ale wedlug mnie tez jest i na tak
potwierdzam ze liczba 80 bedzie pewniakiem na dzisiejsze losowania moze i byc o 14albo wieczorem dopiero ale wedlug mnie tez jest i na tak
https://e-kartki.net.pl/kartki/72/3/d/33856.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
wujas
Witaj.Dzięki
Witaj.Dzięki
Dzisiaj Ekstra Pensja na 2 losowania jutro święto 2,5,8,23,35 +2......29 go kwietnia 8,23 ....30 kwietnia 2,35...wczoraj nic to dzisiaj 2,5,8,23,35 +2 czyli 5/5 +2 bo jak nie to łomot ciasne drzwi zimna woda i....
Niegram w to ...Totalizator Sportowy na własne życzenie zniszczył Świętą Gre jaką jest Lotto Dawniej Duży Lotek Lubisz szkopóf twoja sprawa...u nich e..tańsze a jeszcze mało tego kto wygra podatku nie odprowadza..i ot..taka dygresja mała różnica .czyli krótko ..Jak Polak Polaka nie ..ten tego to nie będzie w niebie
O ile do Mnie piszesz w sprawie pewniaków... to co mi z jednej liczby niema systemów pewniaków krzaków iglaków to są bajki między wierszami....a że się komuś udaje..to nic nadzwyczajnego na tyle tysięcy graczy x kupony ..itd itp z danych mi wiadomych w Polsce jest ok..17 tysięcy kolektur x grajacy ilość zazakładów bla bla bla..to trafi Frania Jozia Zosia Stefania bo musi padły wszelkie możliwe kombinacje ot cała prawda filozofia nic nadzwyczajnego przecież jest komin magnetyczny i rzekoma ustawka to jak to..w końcu
A jak ktoś chce dowody to zaraz będzie skan Ekstra Pensja ... 2,5,8,23,35+2 i to mój pewniak niema pewniaków gramy skreślamy czekamy jak wyjdzie to GLORIA VICTORIA EUFORIA FORTUNA
Cześć
Zaq witaj brachu
Co robisz ?
Kto porusza ciężkie tematy?
Zaraz będzie skan Ekstra Pensja z 30 kwietnia jak wyżej wyżej pisałem a dzisiaj trzeba zagrać na 2 losowania w Mini i Ekstra Pensja jutro święto ...pozamykane
Forsami witaj