Wpisy 3 557 874 – 3 557 973
1 maja 2019 23:10 → 2 maja 2019 00:37, 100 wpisów
Tak
System La Jolla
Cześć ku czci wielkiego kierowcy który zginął 01.05.1994 roku Ayrtonie Sennie. [*] Pamiętamy
Dodam zaraz zdjęcie, możecie zobaczyć.
Krzysztof c witaj
Krzysztof c Ładnie z Twojej strony
Grasz jutro u buka?
Grasz jutro u buka?
No tak tylko 1 pytanie co z zestawami nie podawanymi tutaj czy też nigdzie a nie wlaza ale ok nie twierdzę że tak może nie być aczkolwiek bez przesady wg mnie liczy się fart szczęście czy ts ma na to wpływ to czy podamy tu coś czy nie jeden czort co ma być to będzie spadam na dyskotekę integracyjna dopiero życie się zaczyna
A wejdę teraz do mało odwiedzanej stronki gdzie Karolek nie umie zarządzać
Mewa baw się całą noc .
A jeszcze jedno uważaj bo mogą Ci podciąć skrzydła
A jeszcze jedno uważaj bo mogą Ci podciąć skrzydła
Zobaczymy
Byłem tam i oni cały czas siedzą na MP .
Czytają co my piszemy i komentują ale numer że im się tak chce ?
Czytają co my piszemy i komentują ale numer że im się tak chce ?
Czy ty żyłeś w czasach tego wypadku ?
Krzysztof słuchaj ja gram jutro
Arsenal na 1 i
Chelsea na 2
Arsenal na 1 i
Chelsea na 2
Żałuję gościa, a po za tym kupiłem znicza zapłaciłem, zrobiłem zdjęcie do tego jeszcze zdjęcie Senny z Internetu dodałem na relacje do Messengera.
Dziewczyny szukam.
U nas 23 osoby na czacie a tam zaledwie 4
I do tego opowiadają takie dyrdymały że naprawdę szkoda tam wchodzić
Masakra
I do tego opowiadają takie dyrdymały że naprawdę szkoda tam wchodzić
Masakra
Ja miałem dwa lata tylko jak zginął, a chętnie bym go uratował. Ciekawe co było powodem jego śmierci ?
Krzysztof i jak Ci idzie ?
Wypadek
Niestety Jola nigdy nie dojdzie do normalności.
Ale to było do przewidzenia.
Przykre to ale co zrobić
Ale to było do przewidzenia.
Przykre to ale co zrobić
I jeszcze ten co nad rzeką spogląda w jej odbicie z nadzieją że coś zobaczy
Fortune on nigdy nie zrozumie daremny Twój wysiłek aby mu to wytłumaczyć
Posłuchaj się Sebastiana dobrze Ci radzę
Posłuchaj się Sebastiana dobrze Ci radzę
3 557 876. krzysztof c tak aryton senna to był kierowca takich juz teraz niema i nigdy niebedzie
Jak trafiam w mini to gora 20 pare zl j a k nie trafie nic to placa ponad 40 za trojke
Ani kropli ,niezle sie wyrobilem,ale zmiana pracy i teraz silownie mam w robocie ostra
3 557 876. krzysztof c pamietam te wyscigi arytona senhny chyba na torze kanału lamansch gdzie sie scigał ,niepamietam juz teraz jak zginiół ,ale chyba w wypadku na torze Śmiertelny wypadek trzykrotnego mistrza Formuły 1 Ayrtona Senny miał miejsce podczas wyścigu Grand Prix San Marino w 1994 roku na torze Imola.ja jako lepek zawsze lubiałem ogladac jego wystepy jeszcze wtedy tez startował taki z nim mikilauda, i inni, aryton senna był mistrzem światabył dobrym kierowca, zreszta my w polsce tez mamy swojich mistrzów i onich tez powinnismy pamietac, np Marian Bublewicz ktory zginol na rajdzie w walimiu w województwie wałbrzyskim, w walimiu w miejscu oesa jest pomnik upamietniajacy ten tragiczny dzien gdzie zginol Marian Bublewicz, o i jeszcze innych kierowcach rajdowych
3 557 923. Wojtt alkohol odrzuc niepij bo to jest wróg ludzkosci, zobacz ile jest nieszczesc z powodu tego trunku, ile ludzi ginie przez to ja sie wczoraj wieczorem tez dowiedziałem o 2 swojich mlodszych kolegach ze niezyja i jutro jednego znich o 14 chowaja , oni tez lubili wypic, i sie zabawic , dzisiaj juz ich niema w srod nas zyjacych, jeden z nich ktorego jutro chowaja miał 40 lat a drugi 24 niewiadomo co sie stało i dlaczego tak zginoł prawdopodobnie rzucił sie pod pociag towarowy, mlody chlopak mojego mlodszego kolegi odemnie najmlodszy brat
Arczi wiem doskonale o tym ,moj najlepszy przyjaciel nie zyje przez alko.
ja iepije wogole i zyje i uwarzam ze bez alkocholu i picia tez mozna zyc i zachowac trzezwy umysł oraz dobrze sie bawic
Duzo kolegow sie stoczylo,ale ja mam swoj rozum i jak pije to.tylko.od czasu do czasu w domu i spac
3 557 947. Wojtt 2019-05-02 (00:16
no widzisz dlatego nie pij ja zawsze powtarzam kieliszek za duzo wiadro za mało tak jest w polscei na swiecie
no widzisz dlatego nie pij ja zawsze powtarzam kieliszek za duzo wiadro za mało tak jest w polscei na swiecie
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, a wygranym dobranoc.
Wogóle to alkohol szkodzi widziałam program co się dzieje z wątrobą po alkoholu
3 557 953. krzysztof c 2019-05-02 (00:19)
dobrej nocy krzysztof c i nawzajem,
dobrej nocy krzysztof c i nawzajem,
Palenie rzucisz jak tego chcesz to jest nawyk...polecam pić wodę...
spacerować na świerzym powietrzu unikać miejsc gdzie się paliło ...
mieć silną wolę
mieć silną wolę
Gosia ja duzo jezdze na rowerze,pije duzo wody,ale jak pojde do roboty...
3 557 961. Gosia__77 2019-05-02 (00:24)
mieć silną wolę
tak to prawda
mieć silną wolę
tak to prawda
Nie wiem Gosia bard,o mozliwe ,i ten stres czasami juz rzygac mi sie chce jak widze tych ludzi palacych ,ale dalej jaram