Wpisy 355 501 – 355 600
22 czerwca 2011 09:47 → 22 czerwca 2011 10:48, 100 wpisów
Gala. no chyba zartujesz sobie...
..z tym 1-40
10 i 10 bedzie
zwłaszcza ze wczoraj na 22;15 było ich mniej w przedziale wiec teraz w przedział 1-40 może zaszaleć
ja nie bede pierwszy atakował mojej Ani to zobacze jak długo bede czekał
7 dzień leci
7 dzień leciAndro moja Anie chciała zebym takie wstawił bo tamto jej sie nie podobało
Gała...wiesz,przed ślubem dużo na głowie to o takich rzeczach się nie myśli ale po ślubie to ho ho ho

andromeda ja nawet nie obserwuje i nie prowadze statystyk kkora strona, cwiartka koncowka dziesiatka itp tylko innego rodzaju. ale przy takich losowaniach to bym obstawil 10l i 10p
Lila jak można o tym nie mysleć,nmasakra ja wiem że dziewcze ma mniejszą ochote ale tak mała
to juz przesada
to juz przesada***player*** ja patrze w któych było wiecej na loswanie a w któych mniej
Gała...bo wy faceci przed ślubem nie macie nic do roboty a kobiety niestety bardzo dużo,chcą żeby ślub był idealny a wy tylko odklepiecie swoje sakramentalne TAK i najlepiej wrócilibyście do domu

andromeda i myslisz ze druga 40 juz za duzo miala?? ja w kombinacji uzylem raptem 5 liczb lewej a 15 jest z prawej, tak wyslalem
W tej grze wszystko jest możliwe.Mogą znowu paść liczby z drugiego przedziału

goooooooooooool juz nie długo sezon się zacznie,tydzieć przed weselem jest mecz

lilka od pon idę na urlop na 3 tyg tak więć napisze ci typowaną liczbę na czs jak mnie nie będzie

był kiedyś toto mix ale gośc się podobno nie rosliczał z kasy i zamkneli

chłopaki z twojego miasta jezdzili na Widzew bo była kiedyś zgoda,a teraz juz nie ma ale mile sie ich wspomina w Łodzi
ooo...a teraz nie ma już zgody?..hehe to sie nie przyznam jak będe 

zgoda padła w lutym 2002
Zresztą do tej pory na Widzewie Karpaty wspomina się z sentymentem i chyba w przypadku ewentualnego spotkania na kibicowskim szlaku relacje układałyby się pozytywnie (przynajmniej ze strony Widzewa).
Zresztą do tej pory na Widzewie Karpaty wspomina się z sentymentem i chyba w przypadku ewentualnego spotkania na kibicowskim szlaku relacje układałyby się pozytywnie (przynajmniej ze strony Widzewa).
no ale chyba jak bym przyjechała na mecz to nic mi złego nie grozi co?
nie było mnie chwilke bo pranie rozwieszałam
a czemu biały wrociłeś?
a czemu biały wrociłeś?

to akcja liśc dębu była wczoraj?

od czego?