Wpisy 355 475 – 355 574
22 czerwca 2011 09:31 → 22 czerwca 2011 10:19, 100 wpisów
zielona mila jest tak wzruszająca..i głęboka że mogę oglądać po kilka razy i zawsze z taką samą ciekawością..coś niesamowitego
Gala. no chyba zartujesz sobie...
..z tym 1-40
10 i 10 bedzie
zwłaszcza ze wczoraj na 22;15 było ich mniej w przedziale wiec teraz w przedział 1-40 może zaszaleć
ja nie bede pierwszy atakował mojej Ani to zobacze jak długo bede czekał
7 dzień leci
7 dzień leciAndro moja Anie chciała zebym takie wstawił bo tamto jej sie nie podobało
Gała...wiesz,przed ślubem dużo na głowie to o takich rzeczach się nie myśli ale po ślubie to ho ho ho

andromeda ja nawet nie obserwuje i nie prowadze statystyk kkora strona, cwiartka koncowka dziesiatka itp tylko innego rodzaju. ale przy takich losowaniach to bym obstawil 10l i 10p
Lila jak można o tym nie mysleć,nmasakra ja wiem że dziewcze ma mniejszą ochote ale tak mała
to juz przesada
to juz przesada***player*** ja patrze w któych było wiecej na loswanie a w któych mniej
Gała...bo wy faceci przed ślubem nie macie nic do roboty a kobiety niestety bardzo dużo,chcą żeby ślub był idealny a wy tylko odklepiecie swoje sakramentalne TAK i najlepiej wrócilibyście do domu

andromeda i myslisz ze druga 40 juz za duzo miala?? ja w kombinacji uzylem raptem 5 liczb lewej a 15 jest z prawej, tak wyslalem
W tej grze wszystko jest możliwe.Mogą znowu paść liczby z drugiego przedziału

goooooooooooool juz nie długo sezon się zacznie,tydzieć przed weselem jest mecz

lilka od pon idę na urlop na 3 tyg tak więć napisze ci typowaną liczbę na czs jak mnie nie będzie

był kiedyś toto mix ale gośc się podobno nie rosliczał z kasy i zamkneli

to akcja liśc dębu była wczoraj?

od czego?