Wpisy 355 433 – 355 532
22 czerwca 2011 09:09 → 22 czerwca 2011 10:02, 100 wpisów
Zabierz mnie swojego domu,
Nie powiem nic nikomu.
Będziemy robić to,
Na sposobów różnych sto
Nie powiem nic nikomu.
Będziemy robić to,
Na sposobów różnych sto
no to dopiero po losowaniu o 14stej bo to ja obliczam z kulek jakie wypadną na 14stą..
ja nic nie zrobiłam
..tylko podzieliłam sie swoim artystycznym dziełem..bo ja sama to montowałam
..tylko podzieliłam sie swoim artystycznym dziełem..bo ja sama to montowałam
zielona mila jest tak wzruszająca..i głęboka że mogę oglądać po kilka razy i zawsze z taką samą ciekawością..coś niesamowitego
Gala. no chyba zartujesz sobie...
..z tym 1-40
10 i 10 bedzie
zwłaszcza ze wczoraj na 22;15 było ich mniej w przedziale wiec teraz w przedział 1-40 może zaszaleć
ja nie bede pierwszy atakował mojej Ani to zobacze jak długo bede czekał
7 dzień leci
7 dzień leciAndro moja Anie chciała zebym takie wstawił bo tamto jej sie nie podobało
Gała...wiesz,przed ślubem dużo na głowie to o takich rzeczach się nie myśli ale po ślubie to ho ho ho

andromeda ja nawet nie obserwuje i nie prowadze statystyk kkora strona, cwiartka koncowka dziesiatka itp tylko innego rodzaju. ale przy takich losowaniach to bym obstawil 10l i 10p
Lila jak można o tym nie mysleć,nmasakra ja wiem że dziewcze ma mniejszą ochote ale tak mała
to juz przesada
to juz przesada***player*** ja patrze w któych było wiecej na loswanie a w któych mniej
Gała...bo wy faceci przed ślubem nie macie nic do roboty a kobiety niestety bardzo dużo,chcą żeby ślub był idealny a wy tylko odklepiecie swoje sakramentalne TAK i najlepiej wrócilibyście do domu

u ciebie równiez

tak dobre 30 min a potem na przód
koniec tematu na dziś

to akcja liśc dębu była wczoraj?