Wpisy 3 554 118 – 3 554 217
28 kwietnia 2019 00:31 → 28 kwietnia 2019 10:48, 100 wpisów
Dzisiaj ma południu Polski może padać... cały dzień.
Chmury zatrzymały się na południu Polski.
Kędzior.
Dzieńdybry od tescik na 14h 03,04,07,12,16,19,25,26,28,33,34,35,36,37,40 powodzenia
Kedzior13, jesli potrz bujesz kasy, T.S.doprowadzi Cie szybko do
Kędzior o ile jesteś coś ci się widzi na 14h z gierek wczorajszych lotto lotto plus mini
Doktor.
Kędzior z 50 tek wg mnie 53 51 58 57 52 59 w takiej kolejności od lewej najmocniejsza
Patrząc na 10 tki może ktoś się przylaczy do zabawy podając swoją cyfrę nie koniecznie z wszystkich 10 tek o to moje 01,15,26,37,42,53,64,76
Chyba nikt nic nie poda
Chyba nikt nic nie poda
Idę się puścić miłego dnia później lukne i po losowaniu może ktoś coś poda i wpadnie
Czy może mi ktoś podać 10 liczb, które padną w dzisiejszym losowaniu multi multi o 14? Z góry dziękuję
o 14 nie będzie żadnej liczby z przedziału 1-9 w MM...potwierdzone info...
Cudeuszowi się wierzy we wszystko! W końcu Cudeusz przynosi cuda!
Szkoda Lechii... Sędzia kalosz powinien być odsunietyJędrzejczyk dotknął piłki w polu karnym... Grali dalej
Co roku to samo...pod koniec sezonu gwiżdże się wszystko pod Legię, żeby była mistrzem
Trochę to głupie... Milabyc hitwyszedł kit... Jestem za Lechia by była mistrzem albo Piast
Dzisiaj czuję, że wygram...czuję to w kościach...Od razu jutro pobiegnę odebrać swoje 2,5 mln za 10 z plusem i we wtorek lecę kupować mieszkanie...taki plan na najbliższe 2 dni mam! xD xD xD xD xD
Cudeusz... Wymień obwody w mozgui nie bądź niedowiarkiem... Ciężko odpady trafić a co dopiero grubsza rybe
Wczoraj nie grałem w nic
Zaraz islandorka tu będzie
Zaraz to będzie tu Sebastian
Witajcie
Cudeusz
Trzymam za Ciebie
Trzymam za Ciebie
Wojtt witaj
Wojt miałem sprawy do załatwienia i mnie nie było
Ale duchem byłem ze wszystkimi
Wojtt jak Ci idzie gra?
Słyszałem że w mini wygrywasz duże pieniążki
Trzymaj tak dalej nie zwalniaj
Super
Ostatnio grałem w EP i miałem kilka razy 2+1 , 3+1
Wczoraj trafiłem 3/6 w Lotto ale Plus
Nie ma szału.
Często mam 4/5 w MM ale nie mogę wygrać 5/5 coś się zacięło
Często mam 4/5 w MM ale nie mogę wygrać 5/5 coś się zacięło
W mini zacznę grać od dziś i zobaczymy co będzie
Słuchaj Wojtt w mini cały czas zmieniasz liczby czy grasz z maszyny ?