Wpisy 3 553 957 – 3 554 056
27 kwietnia 2019 21:55 → 27 kwietnia 2019 22:33, 100 wpisów
LG to zaklad wykorzystujacy ludzi w moim miescie, nie kibicuj im ;d
ale oni juz druga polowe graja, a ty zaczynasz kibicowanie? jak juz prowadza?
Już Wojtt biorę system6 mini i też do bani dziś zagrane szefa co daje za liczby ...a dziś babka w kolekturze narzekała że tyljo traci wzięła 6/6 keno i 5/6 wygrała...
Też pójdę ponarzekać to może trafię
Też pójdę ponarzekać to może trafię
a sory remis jest, nie zauwazylem
jakos mnie nie pociagaja mecze z ekstraklapy
jakos mnie nie pociagaja mecze z ekstraklapy
Gosia raz gralem 3 dni systemem z 7 w mini i odpuscilem za czwartym losowaniem bylo 4/5
Wojtt wszystkie systemy 6 zapisuję w stałych na dwóch kontach z cht
zauważyłam Wojtt że system z maszyny losują po czasie trzeba tylko wyczuć a wyślę albo przed czasem a na los nie
A Teraz Idziemy Na Jednego
Dzisiaj co mini trafilem to moj staly zaklad, w sumie mam takich zakladow 4
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
nie pokazywać liczb szlag mnie trafia już wiem że nie wygram jak mi kto$ zagląda co skreślam w kolekturze a jak już są pewni ludzie to już wiem że nic nie wygram
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 3 326 581,20 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 176 883,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Gosia ja mialem tez dwa razy 4/6 w lotto,raz w Gdyni puscilem na 3 losowania duzego na chybil i byla czworka
Nie zwraca mi sie Gosia jak by to podliczyl wszystko to minus jak nie wiem
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
VWojtt zgadza się co wygramy to przegramy zyska t-s tak się tylko wydaje że wygrana
Wojtt nigdy tylko w 3/3 wygrałam tak to wszystkie inne skreślenia
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Eee ,to ja mialem kilka razy 5/5,6/6 ,7/10,7/9 itd zawsze do tej wiekszej wygranej brakowalo jednej liczby
Gosia77, to Ty w dzisiejszych czasach nie wiesz co to elaborat? Elaborat to jest to , że drzewa rosną prosto
przegrywam bo gram swoje liczby a jak wezmeę z maszyny też przegrywam i jak tu grać panie prezesie jak
Gosia kiedys w pracy kumpel mowi zebym mu podal 3 liczby to pusci stawka ×10 no to dalem mu te liczby,a on nie wyslal ,a wszystkie weszly
Gosia77,by wygrać, zrób sobie przerwę od liczb.Nie zaglądaj tutaj przez pewien czas.Zmien kolekturę.Nie graj u kolektorek z krzywym pyskiem
Faryzeusz jestes jakims prorokiem? Ostatnio wlasnie bardzo rozcialem sobie glowe na budowie