Wpisy 3 553 718 – 3 553 817
27 kwietnia 2019 17:56 → 27 kwietnia 2019 20:29, 100 wpisów
Koniec z marzeniami wysokich wygranych straszne wydatki na cele socjalne, pomagajmy grajmy czesc pieniedzy wróci z programów z których co niektorzy korzystają, zagraj mi piekny cyganie
Dusia,widzę,że kochasz swojego Wnusia - jak każda babcia.Pamietaj, dzieci i starsi, kreślą najlepsze liczby
dałam mu kupon i długopis
babcia je mu puści....
bo mi mówił babciu puść
babcia je mu puści....
bo mi mówił babciu puść
Wysyrzrgajcie się fałszywych doradców.Sa wszędzie.Pomozesz im, po czym zapominają o tobie.
Tyle ide spac przed nocka jeszcze kopałem motyczka pozniej łopata tyle przedemna praca jeszcze
Mulag to wesołej pracy śpij a rano jak wrócisz zobaczysz wyniki Mini a tam 5/5
Tera nie liczby w głowie... trza mieć farta i tyle20 strzałów po 10 mini to 250 zł... Czy z tego 4/5 będzie... Się zobaczy
W końcu jestemu po urodzinach i można
Zb
Jak dojadę do domu za 20 minut
Co zrobiliście szerszeniowi
Zb gadaj
Osa oco ci chodzi moja siostra ma dzis nie one tylko jej dziecko urodziny 5 lat Dałem xxx kasy a teraz jadę do domu i browary Osa
Osa chce szerszenim zaraz padnie kot lub pies ci nie wystarcz
Zaraz padnie ze smiechu ....teraz mam 0 .00 promila ...ale zaraz się zacznie jeszcze chwila
Lech dziś dostanie
Tatrach wygra
W końcu
Jak Lech przegra... To bez szans na myślenie o pucharach tam ścisk jak w paszczy tesciowej
Forsami znasz to ........ śpiewają wioski śpiewają miasta największa kur to ruch Chorzowiski a zaraz zanim wiselka Kraków to wstyd i chanba wszczystkich Polaków. .......
Są tu jakieś kibole
No Lech słaby... cienko to widzę... Pogoń tylko kontroluje choć Zyro oddał strzał na bude
Magda dziś sobota Mydełko fa itp
you tube Świat według Kiepskich - Biesiada
yoy tube 0 NAJWIĘKSZYCH WPADEK W TELETURNIEJACH osa też kiedyś wpadła
witam
zbigniew mini ktore posciles zwrocilo ci sie czy jeszcze gra w toku
w koncu
u mnie lipa w mini i w multiku tez
obciążenie
Dzisiaj Polska Południowa: Wodzisław Śląski, Żory i Rybnik.W Mini czwórka padnie na Wrocławskiej w Bytomiu
3 553 779. Kulturalnyrobal 2019-04-27 (20:00) Kot w kubraczku
Dzisiaj Polska Południowa: Wodzisław Śląski, Żory i Rybnik.W Mini czwórka padnie na Wrocławskiej w Bytomiu nie pij tyle
Dzisiaj Polska Południowa: Wodzisław Śląski, Żory i Rybnik.W Mini czwórka padnie na Wrocławskiej w Bytomiu nie pij tyle
4,14,24,34,40
Zbyszek, ja z Zabrzegu, nie z Ket, bym pił bełty.
Zabrzega
Bielsko, Tychy, Oświęcim, Kęty.Zakaz wygrywania.
3 553 784. Kulturalnyrobal 2019-04-27 (20:03) Kot w kubraczku
Dusiaoby wnusia liczbusie dziś wylosowali
córka też mi kiedyś skreślała...to były czasyczasem coś trafiła...teraz już nie skreśla...
raz wygrała 4/6 Lotto gdzie ja do tej pory nic...raz z jej liczb w niedalekim czasi było 8/10 by...
Oto liczbusie
5,9,42,43,46,47,59,66,68,78
córka też mi kiedyś skreślała...to były czasyczasem coś trafiła...teraz już nie skreśla...
raz wygrała 4/6 Lotto gdzie ja do tej pory nic...raz z jej liczb w niedalekim czasi było 8/10 by...
Oto liczbusie
5,9,42,43,46,47,59,66,68,78
gosia wpisz wto jubu tube Zajecie wymagajace krzepy
albo te pierwsze albo drugie już nie pamiętam wiem że jeden zestaw to mój systemowy
3 553 789. zbigniew g 2019-04-27 (20:12) Kęty
obciążenie
prowadzący nie wytrzymał u mnie to jest najlepsze
Forsami poszedł na,,, obciążenie
mózg jak ja
Magda pisałem rano dziś nie gram w nic
magda wiesz co to jest obciążenie
obciąganie
czytałem teraz
ogladam Europa da sie lubic po 15 latach,nic sie nie zmienili uczestnicy