Wpisy 3 552 964 – 3 553 063
26 kwietnia 2019 18:10 → 26 kwietnia 2019 20:22, 100 wpisów
Dzisiaj w PL padnie gowna wygrana w EJ w Raciborzu przy Katowickiej, w Żorach przy Rybnickiej i w Tarnowie przy Rzeszowskiej.W MM padnie 9/10 , stawka 5 z plusem w Poznaniu.W Bytomiu na Dworcowej padnie główna w Mini.
Dusia, w Bytomiu mam dom i mieszkanie, które wynajmuje firmie.Mieszkam w Radzionkowie.
Pracuje w Operze.
Na Cidrach też padła ładna wygrana w EJ.
kiedyś dużo chodziłam do opery ...teraz nie bo mój nie lubi opery...razem jeżdziliśmy do operetki w Gliwicach to jakoś zdzierżył
Dusia, zagram dla Ciebie.Przyjdz z osobą towarzyszącą.Swojego zostaw z wnuczkiem.
dobra idę puścić tylko zastanawiam się czy puścić z plusem ...rano wyśnione 3 było plusem ...w sumie wygrałam 158 zł...mam na granie
Szkoda, że teraz nie mogę Ci zaśpiewać
Dusia , tym razem usem będzie 80 lub 74
Na której ulicy grasz Dusia?
Przecież bylo 46, a 4,6 to 46 i 1
64 było, sorry.
Już wiesz kto wygral na Jozefczaka? Nie trawie kolektorki na Podgórnej
na Płaskiego ,Wrocławskiej Łużyckiej a jak jestem na mieście to czasami Agora ,Dworcowa ,Józefczaka
Pułaskiego 45, mieszkała moja babcia
Wiem,tam mieszka znajomy taksówkarz.W tym wieżowcu.Juz czterech moich znajomych trafiło szóstki .
W trzech aktach
Czy 6 daje szczęście?raczej chłodną głową po wygranej mojemu koledze jej zabrakłoI jest goły
Gosia77, ja też pisze, ale nie bajki.Dzisiaj jedna z piątek w Mini padnie w rejonie Wadowic ( Tomice).
Tomi77, ja nie ruszylem nawet złotówki z wygranej.Wszystko oprocentowane.
Tomi77, nie ze względu na Sw.
Jana Pawła II, a ze względu na mojego kolegę Damiana.
Jana Pawła II, a ze względu na mojego kolegę Damiana.
widzę ciemność a potem nastanie jasność ,będą biły pioruny a Nowym Tomyślu do kolektury przy ul Wspólne wędzie tajemniczy brunet w czarnym płaszczu kupi los na loterie Słonik i wygra 10 mil zł na stawce x10 a potem to już potop nastąpi .........
Niech tak się stanie.Amen
zapadła cisza , pewnie wszyscy ruszyli do Nowego Tomyśla wykupić losy loterii Słonik
Właśnie wyruszam do NT na superszybkiej fioletowej hulajnodze z napisem SUPERTRZON
Jak usłyszycie zblizający się gwizd najlepiej jest zejść z drogi
Jak usłyszycie zblizający się gwizd najlepiej jest zejść z drogi
puściłem 1 zakładzik 6/6 oczywiście na stawce bo to teraz w modzie i oczekuje na wieczorek
https://www.youtube.com/watch?v=ti0YGxUzB8w&list=PLSdWJcz0LlytRRRolTM9QvCtzItG4jlEW
stawka razy XXX
umnie tylko jeden zakład 6/6 stawka X1
ale za to 10 zakładów EJ
umnie tylko jeden zakład 6/6 stawka X1
ale za to 10 zakładów EJ
w EJ raz zagrałem w swojej karierze , to był pierwszy i ostatni raz
Ja gram od czasu do czasu >>> ale dzisiaj mnie coś skusiło
zobaczymy z jakim skutkiem
zobaczymy z jakim skutkiem
podobno w niedziele uleje i usiecze , ale cóż deszczyk potrzebny
W Ej dwa razy trafiłem 3+1 >>> to marny sukces >>> kasa z wygranej już dawno przegrana
ale pierwszy stopień kusi
ale pierwszy stopień kusi
Marzenia drogo kosztują >>> ale ciekawi mnie jak wygląda piramida ułożona z takiej sumy pieniędzy
obyśmy dziś wszyscy coś trafili , dziś mój szczęśliwy dzień , po tygodniu dodzwoniłem sie do poradni i już na koniec września zapisali mnie do specjalisty
chorób zakaźnych i tropikalnych , takwiec jak mnie spotkacie nie podawajcie reki Ebola jest bardzo zaraxliwa
Mnie euro przekręt nie interesu.. wolę 10 mini z maszyny w zamian
Zagłębie Lubin2:0jutro pora na Leszka choć będzie ciężko z Pogonią... Ona strzela kupę bramek nawet jak przegra
Nic wielkiego nie wygrałem nigdy więc nie muszę myśleć co zrobić np ze 100000zl
jakąś kolacyjkę trzeba zjeść żeby nie zasłabnąć po losowaniu i wygraniu tyle kasy
Gdy nie typuje i nie zaglądam na portal, zawsze coś wpadnie.Nie zdziwię się gdy główna w EJ padnie w Poznaniu i Rzeszowie.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 1,6,11,17,38 oraz dodatkowe liczby 4,8
Cześć co robicie
Za godz.wyjeżdzam z nl do pl
Tydzień w kraju trza coś skubnąć z ts-a
Za godz.wyjeżdzam z nl do pl
Tydzień w kraju trza coś skubnąć z ts-a
szłam puścić kuponiki i znalazłam wypisany kupon z mini 3 zakł, dałam go do puszczenia ,ciekawe czy coś będzie z niego jak nie to tylko 3,75 w plecy będzie
dziś znalazłam dusia kupon keno 4/4
miałam w ręku i nie powtórzyłam na losowanie wpadło by 4/4 poprzedzające losowanie 3/3
kusiło żeby wysłać i masz
miałam w ręku i nie powtórzyłam na losowanie wpadło by 4/4 poprzedzające losowanie 3/3
kusiło żeby wysłać i masz