Wpisy 3 552 929 – 3 553 028
26 kwietnia 2019 14:57 → 26 kwietnia 2019 19:45, 100 wpisów
Idę na frytki i sznycelek surówka dziś wolno mięsko choć piątek jest Oktawa Wielkanocna
Ten komentarz powinien być w temacie promocji 6/6.
Na drugie losowanie kupię 100 zakladow.Liczby pidbiore od Twojkwiat77.
Gry w Lotto, portal multiplekso i Portalowicze, to cała moja miłość
Wypralo się 10 zł w spodniachtrochę kolor straciło ale doloze 2,5 i będzie na 10 minina sobotę
Kupiłam 50 zakładów Eurojackpot'a, dokupie jeszcze więcej w Rzeszowie , Tarnowie i w Dąbrowie Tarnowskiej
Kupiłem jeden zakład Eurojackpot'a...jeden...ale ten właściwy, wygrany. Pozdrawiam! xD
Mam oczywiście także 2 zakłady 10 MM ale te same liczby co na 14...
Cudeusz,zatem mamy po 135 milionów.No mniej, bo jeszcze Pasko wygra.
12,17,27,28,48 (1,10)
Kupiłem 1kg cebuli a w drugim kisoku 3 kg kapusty i 2 paczki makaronu a w innym sklepie dokupilem 1,5 kg boczku
i nazre sie przez vikend łazanek i bede puszczał naprzemiennie ciche i glosne wiatry a na koniec niedowiarkom wrzuce skana
albo nie: wysle na kontakt24 lub Jaworowicz
i nazre sie przez vikend łazanek i bede puszczał naprzemiennie ciche i glosne wiatry a na koniec niedowiarkom wrzuce skana
albo nie: wysle na kontakt24 lub Jaworowicz
Jeżeli ktoś ma ochotę pogrzebać mi w pępku to zgodnie z umową muszę na to pozwolić...bo mojego pewniaka 74 nie było o 14
Z powodu promocji T.S.ma niższe dochody.Na MM zarobił tylko 231405 zł plus podatek od wygranych.Miejcie litość nad T.S.Nie grajcie czasem na drugie liczbami:
1,11,21,31,61,71
13,33,43,73,74,78
7,8,9,10,20,30,40,50,60
Bo rozlozlozycie Tośka na łopatki.
1,11,21,31,61,71
13,33,43,73,74,78
7,8,9,10,20,30,40,50,60
Bo rozlozlozycie Tośka na łopatki.
4,5,27,28,46,47,61,62,78,80
Też nie, bo tu jest 10/10 z plusem 80
Też nie, bo tu jest 10/10 z plusem 80
Set 75 Ale oco chodzi dopiero wszedłem spałem wstałem czytam i jeszcze kilo pietruszki bym kupił
Dzisiaj w PL padnie gowna wygrana w EJ w Raciborzu przy Katowickiej, w Żorach przy Rybnickiej i w Tarnowie przy Rzeszowskiej.W MM padnie 9/10 , stawka 5 z plusem w Poznaniu.W Bytomiu na Dworcowej padnie główna w Mini.
Dusia, w Bytomiu mam dom i mieszkanie, które wynajmuje firmie.Mieszkam w Radzionkowie.
Pracuje w Operze.
Na Cidrach też padła ładna wygrana w EJ.
kiedyś dużo chodziłam do opery ...teraz nie bo mój nie lubi opery...razem jeżdziliśmy do operetki w Gliwicach to jakoś zdzierżył
Dusia, zagram dla Ciebie.Przyjdz z osobą towarzyszącą.Swojego zostaw z wnuczkiem.
dobra idę puścić tylko zastanawiam się czy puścić z plusem ...rano wyśnione 3 było plusem ...w sumie wygrałam 158 zł...mam na granie
Szkoda, że teraz nie mogę Ci zaśpiewać
Dusia , tym razem usem będzie 80 lub 74
Na której ulicy grasz Dusia?
Przecież bylo 46, a 4,6 to 46 i 1
64 było, sorry.
Już wiesz kto wygral na Jozefczaka? Nie trawie kolektorki na Podgórnej
na Płaskiego ,Wrocławskiej Łużyckiej a jak jestem na mieście to czasami Agora ,Dworcowa ,Józefczaka
Pułaskiego 45, mieszkała moja babcia
Wiem,tam mieszka znajomy taksówkarz.W tym wieżowcu.Juz czterech moich znajomych trafiło szóstki .
W trzech aktach
Czy 6 daje szczęście?raczej chłodną głową po wygranej mojemu koledze jej zabrakłoI jest goły
Gosia77, ja też pisze, ale nie bajki.Dzisiaj jedna z piątek w Mini padnie w rejonie Wadowic ( Tomice).
Tomi77, ja nie ruszylem nawet złotówki z wygranej.Wszystko oprocentowane.
Tomi77, nie ze względu na Sw.
Jana Pawła II, a ze względu na mojego kolegę Damiana.
Jana Pawła II, a ze względu na mojego kolegę Damiana.
widzę ciemność a potem nastanie jasność ,będą biły pioruny a Nowym Tomyślu do kolektury przy ul Wspólne wędzie tajemniczy brunet w czarnym płaszczu kupi los na loterie Słonik i wygra 10 mil zł na stawce x10 a potem to już potop nastąpi .........
Niech tak się stanie.Amen
zapadła cisza , pewnie wszyscy ruszyli do Nowego Tomyśla wykupić losy loterii Słonik
Właśnie wyruszam do NT na superszybkiej fioletowej hulajnodze z napisem SUPERTRZON
Jak usłyszycie zblizający się gwizd najlepiej jest zejść z drogi
Jak usłyszycie zblizający się gwizd najlepiej jest zejść z drogi
puściłem 1 zakładzik 6/6 oczywiście na stawce bo to teraz w modzie i oczekuje na wieczorek
https://www.youtube.com/watch?v=ti0YGxUzB8w&list=PLSdWJcz0LlytRRRolTM9QvCtzItG4jlEW
stawka razy XXX
umnie tylko jeden zakład 6/6 stawka X1
ale za to 10 zakładów EJ
umnie tylko jeden zakład 6/6 stawka X1
ale za to 10 zakładów EJ
w EJ raz zagrałem w swojej karierze , to był pierwszy i ostatni raz
Ja gram od czasu do czasu >>> ale dzisiaj mnie coś skusiło
zobaczymy z jakim skutkiem
zobaczymy z jakim skutkiem
podobno w niedziele uleje i usiecze , ale cóż deszczyk potrzebny
W Ej dwa razy trafiłem 3+1 >>> to marny sukces >>> kasa z wygranej już dawno przegrana
ale pierwszy stopień kusi
ale pierwszy stopień kusi
Marzenia drogo kosztują >>> ale ciekawi mnie jak wygląda piramida ułożona z takiej sumy pieniędzy