Wpisy 3 551 543 – 3 551 642
24 kwietnia 2019 22:02 → 24 kwietnia 2019 22:38, 100 wpisów
jest kolejna wygrana mała bo mała ale jest, dzis tylko teraz 6/10
ceny ale piszę poważnie już warzyw i ogólnie jedzenia strasznie poszło do góry kto kupuje to wie i widzi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
uprawiać sadzić nawet pokój zlikwidować zasypać piaskiem z Czarnolasu i sadzić sadzić warzywa i owoce
w tym miesiacu juz 3 x 6 w multika 2 x6 przy promocji 8/8 i dzisiaj teeraz wieczorem juz 6/10 , o 14 bylaby dzis 10/10 ale niestety nieposłałem , ale to nic gramy dalej
dusia dziekuje i witaj
dusia dziekuje i witaj
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Powiem wam cos ciekawego,przed chwila moja mama trafiła 4/5 + 1 w ekstra pensjii
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 154 200,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
arczi sadź warzywa a nie o graniu Arczi sadzisz coś w ogóle nawet na parapecie można w doniczce
Dac cos nasennego?
jutro kopie rozszerzam działkę o ziemię uprawną bo było więcej trawy jutro kopię będzie na cukinie
3 551 556. Forsami dziekuje
mulag umnie w bloku na parapecie od strony podworka w skrzynkach czy doniczkach niewolno nic sadzic zarzadzenie wspolnoty, natoimiast w domu sa waskie parapety i nieda rady kiedys jak niebylo wspolnoty w bloku i budynekniebył ocieplony to ludzie mieli na parapetach skrzynki z kwiatami i roznymi nowalijkami, ja tez zawsze sadziłem szczypiorek rzodkiewke i inne zeczy teraz niewolno
mulag umnie w bloku na parapecie od strony podworka w skrzynkach czy doniczkach niewolno nic sadzic zarzadzenie wspolnoty, natoimiast w domu sa waskie parapety i nieda rady kiedys jak niebylo wspolnoty w bloku i budynekniebył ocieplony to ludzie mieli na parapetach skrzynki z kwiatami i roznymi nowalijkami, ja tez zawsze sadziłem szczypiorek rzodkiewke i inne zeczy teraz niewolno
No to szkoda Arczi zostaw te bloki razem z mamą bo kochasz swoją mamę podejrzewa domek z drewna o pole dacie rady przeżyjecie
Co niektórzy mają szczescie i wygrywaja na chybil trafil nawet,a ja tylko chybil...
mulag ja niemam dzialkii ani pola, i nic nie sadze teraz w doniczkach niewolno w blokach, kiedys były inne czasy i mogles robic co chciałes teraz sa rozne normy oiy i nakazy, zreszta ja mam reka tez do sadzenia np kwiatów zawsze sa piekne z pod mojej reki jedynie co zadze kwiaty tona cmentarzu na grobie wujka
Mulag ja to robię dużo dla TSA i jestem dumny bezinteresownie z tej drugiej strony
Robi się gorąco.. Vukovic na trybuny no Żuraw daje rade... Powinien dostać szansę na dłuższe prowadzenie Lecha
mulag to ty oglądasz Maje w ogrodzie ,może do telewizji się zgłosisz....
Arczi bierz młotek i kilof idź do zarzadu mieszkaniowego i powiedz tak Ale oco chodzi dopiero wszedłem jak ja nie mogę sadzić to ja wam zasadze
Mulag kiedyś moja mama robila ten miód z mlecza,taki chłopak przychodzil co chwile do mamy czy by mu dala sloik bo kiedys go poczestowala i mu smakowal,az kiedys tata otwiera drzwi a ten mówi czy pana żona robiła miód,a tata do niego a co moja żona to pszczoła...
pisałem o tym że mam tulipany czerwone żółte i pomarańczowe a dziś patrze jest biały fioletowy i taki mieszaniec żółto czerwony
Kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci temu z nieba codziennie leci i świeci
Ja kiedys próbowalam sama zrobic ale mi nie wyszedł...nie mam talentu do miodu..
Mulag a Ty wiesz co to jest Kit Pszczeli zaczynasz rozumiesz czy
nie wiem łoco się rozchodzi dopiero co wypiłem herbatkę i zjadłem chleb z szczypiorkiem zerwanym z działki
1,3,33,36,39,42 dużo by nie było
ale podobne liczby wczoraj w lotto i z tych
3,8,14,18,27,28
ale podobne liczby wczoraj w lotto i z tych
3,8,14,18,27,28
oprócz mikstury dla łaci będzie do jedzenia mleczaki ale nie kwiaty a liście bardzo lubi
Łacie weź na wolne nagrodę zrób okulary leżak niech zobaczy co to świat Mulag
Legia ograna przez Lecha... No z taką gra mamy szansę na puchary Europy ale ścisk jest jak w puszce sardynek
3 551 627. Mulag profil ladnie
masz tam
masz tam
z dnia dzisiejszego z ogrodu teraz dałem łacie zaraz dam znów na ogród chyba wszyscy już zobaczyli łacie
3 551 618. magda 2019-04-24 (22:26) pietruszka jest o.k
Ja mam jeszcze rzeżuchę poświąteczną jak ktoś chce.. no ja zezuche to mam jeszcze w nasionkach musze to na jakiejs wacie posadzic i podlewac lubie zezuche
Ja mam jeszcze rzeżuchę poświąteczną jak ktoś chce.. no ja zezuche to mam jeszcze w nasionkach musze to na jakiejs wacie posadzic i podlewac lubie zezuche