Wpisy 3 550 807 – 3 550 906
23 kwietnia 2019 18:50 → 23 kwietnia 2019 21:06, 100 wpisów
okrągły stół ???
śmiechu warte
po co ???
aby wysłuchać tylko racji, jedynej racji ???
wiadomo kogo ?????
śmiechu warte
po co ???
aby wysłuchać tylko racji, jedynej racji ???
wiadomo kogo ?????
mają przyjść do okrągłego stołu
i wysłuchać to co tamci mówią
od 2 tygodni
ale nikt nie podaje,że przez 8 lat
korzeń pietruszki kosztował 2.99-3.99 kg a teraz 12.99
dziś widziałem
biała kapusta 4.99 zł/kg
przed rokiem 0.99 zł/kg
ale nikt nie mówi z rządu o tym bo biorą minimum po 18 000
plus dodatki
od 2 tygodni
dziś widziałem
biała kapusta 4.99 zł/kg
przed rokiem 0.99 zł/kg
ale nikt nie mówi z rządu o tym bo biorą minimum po 18 000
plus dodatki
pieniądze, które proponują nauczycielom to żadna podwyżka
lecz dopłata do 4 godzin które mają dodać w tygodniu
teraz jeszcze 600 +
dla pawłowicz
lecz dopłata do 4 godzin które mają dodać w tygodniu
teraz jeszcze 600 +
dla pawłowicz
Kto uczy polskiego pisarczykow gazet? Piszą, że gracz ' złożył kupon w Rybniku - Nóg szowicach'.Gracz kupił kupon na chybił trafił, a nie zagrał swoimi liczbami, więc nie złożył kuponu.
Rybnik - Boguszowice.Wkradla się literówka.Przepraszam.
3 550 812. emeryt 2019-04-23 (19:11)
.....
Drogie lepiej smakuje
Coś czego nie ma musi być droższe >>> i nie zależy to od rządu
Pietruszkę lubię i kupowałem ją już po 17 PLN
Mając plantację pietruszki nie musiałbym grać W Lotto i u buka
.....
Drogie lepiej smakuje
Coś czego nie ma musi być droższe >>> i nie zależy to od rządu
Pietruszkę lubię i kupowałem ją już po 17 PLN
Mając plantację pietruszki nie musiałbym grać W Lotto i u buka
teraz przynajmniej zyskuje na wartości powiedzenie >>> mecz o pietruszkę
Ale oco chodzi dopiero wszedłem Kaj mosz chełm i troki Pozdrawiam kolegów z Rybnika
Nie trzymam niczyjej strony ale aż zobaczę po ile jest teraz pietruszka
są tacy co po losowaniu o 21:40 będą sobie mogli kupić wagon a nawet pociąg pietruszki
3 550 812. emeryt 2019-04-23 (19:11)
od 2 tygodni
łżesz. wersja ekologiczna nawet tyle nie kosztuje.
Głąbie... a nie bierzesz pod uwagę niskich ,najniższych od wielu lat zbiorów z powodu suszy?
stery satyr do wszystkiego się przyczepi
od 2 tygodni
łżesz. wersja ekologiczna nawet tyle nie kosztuje.
Głąbie... a nie bierzesz pod uwagę niskich ,najniższych od wielu lat zbiorów z powodu suszy?
stery satyr do wszystkiego się przyczepi
Bartolini z herbu zielona pietruszka taka postać była w bajce porwanie Profesora Gąbki...
Forsami dziś jeszcze dwie liczby będą z tego w Ekstra pensji
2,3,13,28,29 3
2,3,13,28,29 3
Jakie podwyżki nie ma pieniedzy i nie bedzie niech dalej strajkuja a wypłata bedzie minus dni strajkowania koniec nie cackać sue jest 500 nauczyciele rowniez rozmnazac sie nie pasuje nikt na siłe nie trzyma przyjdna ci zwolnieni az 40 tys nauczycieli plus co sie do oswiaty dostac nie moga i po sprawie
Broniarz i Schetyna w głównej mierze odpowiadają za ten strajk.Tu nie chodzi o dobro ucznia tylko o to by dowalić PIS-owi.A nóż się urwie parę pkt w sondażach.Ale jak widać strajk odwróci się przeciwko nim.
Ale nie wiem o co chodzi bo dopiero wszedłem
Ale nie wiem o co chodzi bo dopiero wszedłem
Wolny rynek nie pasuje do szkoły prywatnej zeby im dac trzeba komus zabrać pracodawcą rzad posrednio my podatnicy
Tak wybory tuz tuz zakładnikami młodzież jak tarcza do strzelania styl opozycji i broniarza co to jest pracodawca rzad nie pasuje niech sie zwolnią
Jak ja pracowałem 17 lat temu w pracy godnej podziwu a zarazem poszanowania za trud i męczeństwo za 790 złotych to kto mnie kukurydza konserwa żałował Nie Było mowy o strajku fajku bajku nie pasuje Ci to wy..Dalej..szukaj pracy...
Sa na garnuszku Państwa tak zle nie zarabiaja wakacje ferie weekendy itp w dup... sie poprzewracało
Najnizszej krajowej nie zarabiaja na start poczatkowy nauczyciel ma nie tak wysoko ale póznij juz wiecej
Przecież zawsze mozna zmienić pracę ja już robiłem wszystko może prawie wszystko w swoim życiu chleb pieczarki kurczaki kiełbasy uszczelki opony farby ...etc.etc.. Ja żadnej pracy się nie boje tylko każdą ..pie..lęgnuje
A reszta ludzi a takich miliony co pracuja za minimalna to co a ktos powie nic lub co mnie to obchodzi to i mnie tez nie obchodzi ten strajk polityczny rzad sie cacka z tym broniarzem co nie kryje sie.ze stał i stoi z kodem po czy w nas macie za idiotow tak tak
No Ale najważniejsze jest Lotto i Milionów konto życia i zdrowia nie kupi a póki się żyje to trzeba używać
Ale bardzo to uprosciłem i przepraszam sa nauczyciele zadowoleni z tego co dostają nie strajkowali i niestrajkuja brawo rozumią ze kaska poszła na programy socjalne z ktorych rowniez nauczyciele korzystaja
Dziś proces twórcy Amber Gold adwokat chce uniewinnienia prokurator 25 lat krat a co tam 860 Milionów wypuścić Barabasza Ukrzyżować Jezusa
Takie prawo za batonik kara surowa za miliony kara co wy zartujecie kara proces po co za co
Tak jak mi To Mulag pisałeś za batonik do więzienia na pare lat a wały na MILIONY aalle Ale on nie winny
Nikt nic nie widział amnezja.jakie milony nic o tym nie wiem kazdy chciał dobrze w domu kradną ale ja nic nie wiem
Ja też dopiero wszedłem Ale oco chodzi dopiero wszedłem naleśnik z ryżem
ciekawostka sad niemiecki zakazał strajku nauczycieli w niemczech swego czasu i pa pa koniec
Ja ma juz chyba jak sie nie myle 189 zeszytow a4 co kto mowił i czynił
Wszystko recznie pisane nie raz polityce prosili ze chcą skorzystac do walki politycznej
Jeden pytał drugiego a grugi dziesiątego Ale oco chodzi dopiero wszedłem