Wpisy 3 550 039 – 3 550 140
22 kwietnia 2019 12:35 → 22 kwietnia 2019 13:48, 100 wpisów
Zbyszek chcesz wygrać w Mini ale w puli dziś tylko z 100.000 a będzie z 20 piątek Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Gosia podaj jutro rano zagram nie twoimi tylko obokami twoimi
Gosia 3/3 podaj jutro rano twoimi na pewno nie zagram tylko obokami
bierzmy kredyty i zmieniajmy pracę to nasza przyszłość i jedyna alternatywa
kto nie bierze kredytu lub go nie ma powinien płacić wyższy podatek a jak a tak
była w niedziele tydzień temu chyba zatrzymaęłś siew w czasiesdnjvk;sdjnr;
Forsami
Wieść niesie że są wygrane w stumilowym lesie wystarczy spotkać Kubusia Puchatka i zapie...mu garnek ze złotem i do domu z powrotem
Coco chodzi bo dopiero wszedłem
Puchatek o małym rozumku ale dobrym sercu takich ;ludzi nam trzeba o małym rozumku a dobrym sercu
Taaaa żeby grali przegrywali a TS takich wielbi takich chwali oni są wspaniali
Forsami wiesz jakie liczby wpadły 14 02 2007 w mini
Zaraz Pasko wejdzie i
Nie wiem o co chodzi bo dopiero weszłem
Nie wiem o co chodzi bo dopiero weszłem
nie wie o co-chodzi nie ma chyba jeszcze świat bo na stronce jak by świąt nie ma
Pasko jeszcze nagrody za typowanie za marzec nie wysłał
Mulag gryksa juz nie ma
Gyrosa
Ja gram w Mini tymi samymi od 16 lat i nie wiem o co chodzi że 5/5 nie wychodzi Ale oco chodzi dopiero wszedłem Ale Jaja Ale Jaja Ale Jaja Wielkanocne
ściema to całe granie dawno stwierdzone przez lekarzy i naukowców z uniwersytetu w harwardzie
Sałatka Gryksa Mulag bo zaraz przyleci Mewa i spyta Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Chba
66 minut losowanie
dobra tyle bawcie się niestety nie świątecznie bo nawet enotek świątecznych nie ma na stronce
Mulag nie idź Ale oco chodzi dopiero wszedłem a już idę narazie
Mulag nie idź bo nie wiem oco chodzi ze stąd idziesz
To nie była spokojna niedziela Wielkanocna, zwłaszcza dla strażaków. Najpierw gasili pożar traw w Grabinach, a niecałą godzinę później otrzymali zgłoszenie o pożarze domu w Róży
zamiast się bawić wodą to ludzie bawią się ogniem pomylili święta
Dla wszystkich wiaderko z wodą śmingus dyngus zapraszam na foto w profilu użytkownika Multipasko
Róża to tez choroba
Forsami co masz na dziś .Bo dopiero wszedłem i nie wiem o co chodzi
((Smingus))
Mulag ale MY naklikali a Janusz tylko nowe konta zakłada w Banku i jak wejdzie to spyta Ale oco chodzi dopiero wszedłem
nie ma nie ma emotki kurcze jest a co z smingusa czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czemu nie ma czego nie ma dlaczego nie ma
Zbyszek mam jeszcze 10x i jeden Mini ten co 16 lat gram I nie wiem o co chodzi że 5/5 nie wychodzi Ale oco chodzi dopiero wszedłem
bida z nędzą Pasko nic już nie ulepsza dla stałych użytkowników co tu siedzą ale odpowiedź o co chodzi dopiero co wszedłem
Forsami 16 lat grasz i nie wiem o co chodzi
13 minut 13
Idę na 14:00 do Kościoła spytam kapłana czemu wygrana nie jest mi dana chcę ryknąć z Radości Alleluja Alleluja Alleluja A kapłan pewnie mi odpowie Ale oco chodzi dopiero wszedłem na ambone
nie nie Forsami po mszy ci powie drogi parafianie ja też grałem ale w końcu poszedłem na księdza bo wygrać się tam nie da tobie też radzą wybrać coś co da realne pieniądze
Forsami idziesz do kościoła czy do baru jak ja
Forsami ich nie pokonasz to przyłącz się do nich
Mulag wejdź na profil pasko i zadzwoń do niego gdzie emotki
Zbigniew co z twoja gra kabaterowa????
Kabaretowo gram jak mi lotto da
Ktos tu trafil wczoraj 4/5 w mini nie na sucho?
Trafil był taki ja tylko 3/5
się ostało to tylko dla tego że są prawa zwierząt