Wpisy 3 550 000 – 3 550 099
22 kwietnia 2019 12:25 → 22 kwietnia 2019 13:04, 100 wpisów
Mulag powtórzyła się piątka z Mini z 2007 roku te same co wczoraj daj to na tester na 10.000 losowań 9,12,21,24,40 Ale Jaja Ale Jaja Ale Jaja Wielkanocne
Pamiętam jak lali wodę z tarpanadziewczyny kwiczaly a tera?Na sąd i sprawe założyć
a a ał nei wiem jak to zrobić dopiero co wszedłem o co się rozchodzi
50 stopni będzie oj się będzie działo usmaży nas jak frytki koniec jest bliski kupujcie miejsca na wyjazd na marsa bo kolejka już jest spora
Mulag masz wiadro to przez okno na dziewczyny a wodę zostaw sobie w mieszkaniu której założysz na głowę ta będzie twoja Ale jak Ci powie Ale oco chodzi dopiero weszłam z wiaderkiem na głowie
Mulag i tak to hasło Ale oco chodzi dopiero wszedłem stało się hitem Multipasko roku 2019
Tylko jak bedziesz lał to uważaj na smartfona bo kobieta się załamie ,straci kontakt ze światem
Jacun o co chodzi dopiero weszlem
Zibi nie wiem o co chodzi
Gadają ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o banany
Gadają ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o banany
Pasko dawaj wodę
Gosia twoje oboki
Zbyszek chcesz wygrać w Mini ale w puli dziś tylko z 100.000 a będzie z 20 piątek Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Gosia podaj jutro rano zagram nie twoimi tylko obokami twoimi
Gosia 3/3 podaj jutro rano twoimi na pewno nie zagram tylko obokami
bierzmy kredyty i zmieniajmy pracę to nasza przyszłość i jedyna alternatywa
kto nie bierze kredytu lub go nie ma powinien płacić wyższy podatek a jak a tak
była w niedziele tydzień temu chyba zatrzymaęłś siew w czasiesdnjvk;sdjnr;
Forsami
Wieść niesie że są wygrane w stumilowym lesie wystarczy spotkać Kubusia Puchatka i zapie...mu garnek ze złotem i do domu z powrotem
Coco chodzi bo dopiero wszedłem
Puchatek o małym rozumku ale dobrym sercu takich ;ludzi nam trzeba o małym rozumku a dobrym sercu
Taaaa żeby grali przegrywali a TS takich wielbi takich chwali oni są wspaniali
Forsami wiesz jakie liczby wpadły 14 02 2007 w mini
Zaraz Pasko wejdzie i
Nie wiem o co chodzi bo dopiero weszłem
Nie wiem o co chodzi bo dopiero weszłem
nie wie o co-chodzi nie ma chyba jeszcze świat bo na stronce jak by świąt nie ma
Pasko jeszcze nagrody za typowanie za marzec nie wysłał
Mulag gryksa juz nie ma
Gyrosa
Ja gram w Mini tymi samymi od 16 lat i nie wiem o co chodzi że 5/5 nie wychodzi Ale oco chodzi dopiero wszedłem Ale Jaja Ale Jaja Ale Jaja Wielkanocne
ściema to całe granie dawno stwierdzone przez lekarzy i naukowców z uniwersytetu w harwardzie
Sałatka Gryksa Mulag bo zaraz przyleci Mewa i spyta Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Chba
66 minut losowanie
dobra tyle bawcie się niestety nie świątecznie bo nawet enotek świątecznych nie ma na stronce
Mulag nie idź Ale oco chodzi dopiero wszedłem a już idę narazie
Mulag nie idź bo nie wiem oco chodzi ze stąd idziesz
To nie była spokojna niedziela Wielkanocna, zwłaszcza dla strażaków. Najpierw gasili pożar traw w Grabinach, a niecałą godzinę później otrzymali zgłoszenie o pożarze domu w Róży
zamiast się bawić wodą to ludzie bawią się ogniem pomylili święta
Dla wszystkich wiaderko z wodą śmingus dyngus zapraszam na foto w profilu użytkownika Multipasko
Róża to tez choroba