Wpisy 3 549 700 – 3 549 799
21 kwietnia 2019 19:08 → 21 kwietnia 2019 21:37, 100 wpisów
Może jakas pajacxyca cię dziabnie
Osa tam nie pewien walesak ugryzie i będę dal rady nostop przez 4 godziny ....a nie po 7 minutach
Zb seplenisz
Ten pajak jak ugryzie faceta 4 godziny masz pewne WIKIPEDIA
A ja 5 minut i idę
Osa jesteś inny temat
Coś zrobiła Sebastianowi ze go tu nie ma
Autentyczne
Wczoraj jadąc drogą nr 79 Kraków - Katowice przez dłuższy czas jechaliśmy za ciemnofioletowym autobusem,nie mógł wyprzedzić hulajnogi na akumulator na której jechał jakiś facet,na hulajnodze była zamontowana antena CB-radia >>> może to SM
Na autobusie brakowało tylko napisu >>> Trzonkobus <<<
Wczoraj jadąc drogą nr 79 Kraków - Katowice przez dłuższy czas jechaliśmy za ciemnofioletowym autobusem,nie mógł wyprzedzić hulajnogi na akumulator na której jechał jakiś facet,na hulajnodze była zamontowana antena CB-radia >>> może to SM
Na autobusie brakowało tylko napisu >>> Trzonkobus <<<
Cześć https://www.google.pl/search?hl=pl&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=890&ei=pa68XKnBGI7KrgSThbnoDw&q=kartka+wielkanocna&oq=kartka+wie&gs_l=img.1.0.0l10.9175.14366..16463...2.0..0.175.1473.1j11......0....1..gws-wiz-img.....0.AKZpmTB7H8M#imgrc=c3iFbvoMAOwN9M:
42 57 Gosia
Gosia smingusa tez nie będzie
Gosia co masz na dziś nie wliczając pajaka Walesaka w w łóżku
To nie grasz
W kulki dziś
Gosia
Gosia lubisz pająki
A tego z Brazylii
łapię je zawsze w słoik i przez balkon ale stale włażą...na balkonie miałam krzyżaka na balustradzie sobie pajęczynę zrobił
Daj mezowi tego zbrazylli tego nigdy nie zapomnisz
Gosia cienko, wczoraj mialem dwie trojki w lotto plus,a tak to jakies drobne 2 zl ,4 zl ,6 zl
0/10 3/10 dziś 4/10 jeszcze mam jeden zakład w plusie na wieczorynkę
Nawet,ale skreslilem 7 zakladow duzego z plusem,dzisiaj na 14 mialem 4/10 z plusem na chybil
Tak Gosia,ja ogolnie nie pije tak czesto i duzo,dla mnie 5 piw to max
Wiem Wojtt mnie po jednym bierze ale też nie piję a po piwię płaczę i nie piję alko
rzucanie wierz mi jest proste najlepiej po nocy rano nie zapalić
papierosa to jest tylko nawyk
papierosa to jest tylko nawyk
Mozliwe tez w taki sposob myslalem,ale jak do roboty ide ,a tam wszyscy pala to mnie chce cos trafic
Wojtt słyszałam że jest książka na rzucanie palenia moja ciotka rzuciła
Mam ta ksiazke ,ale nie czytalem lezy tylko sobie juz dwa lata gdzies
Dusia wczoraj też pech ani zdrapka ani multi dziś ruszyło 2 zł
wojtt ja obiadek kończyłam...rano jak szłam z kościoła o 9 żabka była jeszcze zamknięta ,więc nie miał wyboru//
Wojtt, bez urazy , z przymruzeniem jak wygrasz Końkretnie, to Żona moze zmieni zdanie i czasem wysle