Wpisy 3 548 934 – 3 549 033
20 kwietnia 2019 18:55 → 20 kwietnia 2019 20:46, 100 wpisów
A jemu co się stało TRAFIŁ że go tu nie ma..... Sebastian_M
Wsyscy tu Zbyszek są pid innymi nikami jeszcze nie rozpoznajesz nie byłeś na zwiadach w MON ie
Forsami 3 548 936. Forsami 2019-04-20 (18:58) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Wsyscy nie pij tyle
Wsyscy nie pij tyle
Wszystko kolorowre tulipany u mnie na dzialce co nie ktore juz w pełni czerwone fioletowe różowe a dzis patrze jest i pomarańczowy
a mnie dziś na spacerku w parku Osa mie użądliła kur
Traktorem
Do bagażnika to jadę do Rzeszowa do Wojewódzkiego Oddziału Totalizatora Sportowego po 18 Milionów na Ul.Geodetów 1
Patrzcie jacy ludzie bogaci drewna za darmo juz nie chca w dup... sie po przewracało
Jeszcze jeden 2:3
witam wszystkich na czacie i zycze wszystkim zdrowych i wesołych świat, smacznego jajka i smingusa dyngusa oraz wysokich wygranych w kazdej grze
3 548 958. Mulag 2019-04-20 (19:14)
Patrzcie jacy ludzie bogaci drewna za darmo juz nie chca w dup... sie po przewracało,
tak poprzewracało sie juz im niezle w główkach,gdybym był blizej to nieodmowił bym drzewa, właśnie wróciłem z kolekturki byla długa kolejka ale z tego co zaobserwowałem to moze zemna z 4 osoby tylko wysyłały kupony, w multika mini i lotto ,reszta tylko wołała alkohol,choc byla już w stanie wskazujacym , ale widac ze ich bardzo suszy piwo to le cialo skrzynkami, normalnie szok, i setka na miejscu , słychac było,jak tak dzisiaj wala alkohol to co bedzie jutro jak sklepy beda pozamykane i niebedzie gdzie kupic
Patrzcie jacy ludzie bogaci drewna za darmo juz nie chca w dup... sie po przewracało,
tak poprzewracało sie juz im niezle w główkach,gdybym był blizej to nieodmowił bym drzewa, właśnie wróciłem z kolekturki byla długa kolejka ale z tego co zaobserwowałem to moze zemna z 4 osoby tylko wysyłały kupony, w multika mini i lotto ,reszta tylko wołała alkohol,choc byla już w stanie wskazujacym , ale widac ze ich bardzo suszy piwo to le cialo skrzynkami, normalnie szok, i setka na miejscu , słychac było,jak tak dzisiaj wala alkohol to co bedzie jutro jak sklepy beda pozamykane i niebedzie gdzie kupic
miałem dużą gałąź jabłoni kilka kawałków grubej gałęzi i takie mniejsze gałązki później to wszystko piłką ręczną pociąłem na małe kawałki i dla zabawy zrobiłem z tego wszystkiego taki dom dla bobra
forsami otwarłem pierwsze piwo jeszcze 11 zostało
co ty pijesz karmi
umnie dzisiaj kolektura i sklep tylko do 20 wiec trzeba bylo puscic multika na 5 losowan i mini na 3 losowania , bo przez swieta wszystko pozamykane bedzie, teraz czekamy na wyniki, i wygrane
mulag co do drzewa to niestety ale rozumie, no ja drzewo co roku kombinuje na zime zeby miec czy to na rospałke do pieca, , nieraz jak obcinaja gałezie z drzew to tez biore do palenia,, a niektórzy ludzie sa wybredni, wola niemiec jak miec,najlepiej było by abys im nie tylko dał za darmo cos ale jeszcze przywiózł i w piwnicy ułozył na kupke {{hahaha} bo im sie niechce, ja zebym mieszkał blixzej tam CIEBIE to napewno bym zabrał to drzeqwo zabrał.
mulag co do drzewa to niestety ale rozumie, no ja drzewo co roku kombinuje na zime zeby miec czy to na rospałke do pieca, , nieraz jak obcinaja gałezie z drzew to tez biore do palenia,, a niektórzy ludzie sa wybredni, wola niemiec jak miec,najlepiej było by abys im nie tylko dał za darmo cos ale jeszcze przywiózł i w piwnicy ułozył na kupke {{hahaha} bo im sie niechce, ja zebym mieszkał blixzej tam CIEBIE to napewno bym zabrał to drzeqwo zabrał.
Może kogoś znajdę co weźmie bo ja palić tego nie mogę a na blokach mieszkam ale nie palę w nim
Mulag zrób ozdoby świąteczne np koszyk do świecenia a jak masz klocki to zrób siedzenia do grilla biesiady w sam raz ja mam myśleć za Ciebie
3 548 991. Mulag 2019-04-20 (20:07)
tak jak mówiłem ludziom się w dup.. poprzewracało
tak jak mówiłem ludziom się w dup.. poprzewracało
3 548 983. zbigniew g \a karmi jeszcze produkuja i jest w sprzedarzy , bo daqwno niewidziałem tego,
mulag a co to przeszkadza, ze na blokach mieszkasz, ja tez mieszkam na blokach ale tu sa bloki gdzie ludzie maja rozne ogrzewanie, ja np mam piece kaflowe, inni moji sasiedzi grzeja pradem inni jeszcze gazem,, a ja pale w piecu,weglem i drzewem, co roku kupuje wegiel i drzewo musze tez kombinowac . gdzies, kiedys to kupowałem od kolejarzy podklady z torowiska, takie byly czasy, teraz juz trowiska sa pozmieniamne z podkladów drewnianych na betonowe, to jest gorzej, kolejarze zawsze mieli tam swoje takie ulgi, i przywileje mieli co roku za darmo kwity na wegiel i na drzewo,i te kwity sprzedawali , wiec nieraz sie odkupywało taki kwit i szlo sie na plac po wegiel, zawsze 2.5 tony bylo na zime, jak chodziłem do szkoly mundurowej to tez dostawałem takie kwity raz w rokui na wegiel jako uczen, moji koledzy nieraz za pare złotych oddawali bo akuurat mieli w domu centralne to im wegiel niebył potrzebny wogole, wiec nieraz brałem od nich tez, bo umnie wegiekl szedł jak papierw piecu, teraz juz tak niema jak bylo kiedys teraz kolekjarzom za wegiel placa kase , juz sie nie bawia z jakims przydziałami kwitów, itd, teraz niema mozliwosci juz takiego zakupu ani wegla ani drzewa, nigdzie,, wkoncu idziemy z postempem do przodu nie i wszystko co jest dobre i praktyczne to sie niszczy i ukraca dla ludzi,
mulag a co to przeszkadza, ze na blokach mieszkasz, ja tez mieszkam na blokach ale tu sa bloki gdzie ludzie maja rozne ogrzewanie, ja np mam piece kaflowe, inni moji sasiedzi grzeja pradem inni jeszcze gazem,, a ja pale w piecu,weglem i drzewem, co roku kupuje wegiel i drzewo musze tez kombinowac . gdzies, kiedys to kupowałem od kolejarzy podklady z torowiska, takie byly czasy, teraz juz trowiska sa pozmieniamne z podkladów drewnianych na betonowe, to jest gorzej, kolejarze zawsze mieli tam swoje takie ulgi, i przywileje mieli co roku za darmo kwity na wegiel i na drzewo,i te kwity sprzedawali , wiec nieraz sie odkupywało taki kwit i szlo sie na plac po wegiel, zawsze 2.5 tony bylo na zime, jak chodziłem do szkoly mundurowej to tez dostawałem takie kwity raz w rokui na wegiel jako uczen, moji koledzy nieraz za pare złotych oddawali bo akuurat mieli w domu centralne to im wegiel niebył potrzebny wogole, wiec nieraz brałem od nich tez, bo umnie wegiekl szedł jak papierw piecu, teraz juz tak niema jak bylo kiedys teraz kolekjarzom za wegiel placa kase , juz sie nie bawia z jakims przydziałami kwitów, itd, teraz niema mozliwosci juz takiego zakupu ani wegla ani drzewa, nigdzie,, wkoncu idziemy z postempem do przodu nie i wszystko co jest dobre i praktyczne to sie niszczy i ukraca dla ludzi,
forsami jesteś coś o wojsku ci co zostali wyje ... o 12latach mogą wracać
The Prodigy - Firestarter (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
3 548 996. krzys3355 2019-04-20 (20:16) Dusseldorf
Witam arczbalik73
witaj krzysiu3355
Witam arczbalik73
witaj krzysiu3355
The Prodigy - 'Breathe'
https://www.youtube.com/watch?v=rmHDhAohJlQ
https://www.youtube.com/watch?v=rmHDhAohJlQ
Dobra najpierw potem losowanie mini a tera radio i msza rezulekcyjna
Tak Arczi zgadzam się z tym że ja mam centralne ogrzewanie i niczym sam palić już nie mogę nawet nie ma jak ale Arczi dawniej miałem w blokach piece i się węglem paliło także wiem jak to jest z piwnicy na drugie piętro się szło z węglem i drewnem nawet gorzej niż w domu prywatnym a z piwnicy też schody i się paliło
dwa wiadra w każdej ręce i za pierniczaj po schodach takie były czasy klimaty
forsami nie pij tyle drógie otwarłem i
3 549 015. Mulag 2019-04-20 (20:36)
nie wiem co piszę dopiero co wszedłem
nie wiem co piszę dopiero co wszedłem
Zbyszek spokojnie zostaw sobie na jutro na poniedziałek a nie 12 na raz
Zbyszek czaisz to bo my robimy se takie Jaja Wielkanocne... Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Mulag Ale oco chodzi dopiero wszedłem a gdzieś Ty wszedł do lasu i nie masz ani kilofa ani młotka ani czasu
oj oj Pasko nie dał emotek Wielkanocnych można samemu dodać ale ale zawsze były już gotowe no tak się nie robi duży minus liczę na poprawę jeszcze dziś
Mulag złóż życzenia Admirałowi Ale oco chodzi dopiero wszedłem a tu niema kurczaka złocistego wiaderka z wodą pełnego
Mulag jak ja piszę z telefonu to to wyglada jak babka a nie kurak
bo to jest uniwersalne to jest babka lub kurcze zależy co sam widzisz ty widzisz babkę jedni widzą krokodyla z nilu
Krokodyla a może goryla uuu uuu uuu banana krem bambino pomarańczy kilo