Wpisy 3 547 982 – 3 548 081
18 kwietnia 2019 21:58 → 19 kwietnia 2019 00:41, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 547 753. Mewa 2019-04-18 (15:17)
whisky i życie staje się piękniejsze a jakie fantastyczne liczby wychodzą 45,48,37 do lotto a do lotto plus 13,16,19 ma ktos cos w zanadrzu nawet mogą być oboki
whisky i życie staje się piękniejsze a jakie fantastyczne liczby wychodzą 45,48,37 do lotto a do lotto plus 13,16,19 ma ktos cos w zanadrzu nawet mogą być oboki
Czy grać w sobotę? pewnie ze tak... To zabawa nie hazardjakieś drobniaki się znajda
W
Tomi jak wysylalem jeden lub dwa zaklady to wygrywalem ,a jak puszczam po kilka to juz lipa jakas
Nie na sucho.Real i stawka 2
Dużo inwestuje,więc gramwygrywam
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 324 862,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Kumulacja Lotto: 18 000 000 zł
Tak ma być .T.S.wygrywa.
Zniechecili mnie, myślałem że 20 basiek wrzuca... ale gram bo z czegoś te obiekty sportowe muszą budowac
To właśnie jest prezent od T.S.Tegie głowy Miecyslawy, Januszem, Jarki i Iwony nie mają przepisu na szóstki.
Mogę sobie pozwolić na 10 Lotto ale czy to coś da? więc 2 Lotto a 10 minisobota
Wygrana
Mam pytanie do Pana Panie Prezesie kiedy Szóstkę mi Pan w Lotto przyniesie
Jutro Eurojackpot'a wysyłamy po 10 zakładów
forsami zaocznie się tego nie da stwierdzić tylko na macanego
witam ponownie wszystkich, no dzisiaj miałem szczesliwy dzien chyba jrednak, o 14 godzinie 6/8 trafione w real i teraz wieczorem jest ponowne trafienie ale juz tylko 5/8 w mini lipa i lotto tez. male kwoty ale ciesza wazne ze trafione,
3 548 057. johno dzieki ,tak oczywiscie jutro gram w multika na 9/9 liczb ma sie rozumiec,a pojutrze na 10/10 tez mini chyba sobie odpuszcze na kilka dni bo wychodzi lipa
gramy i wygrywamy
gramy i wygrywamy
widzisz, że w multi jest łatwiej trafić te niższe wygrane a to zawsze cieszy
Nigdy nie rozpraszam liczb tylko ciąg liczb i to daje efekty a efekty były już nie raz teraz atak na 9 liczb bo ósemki były już 2
3 548 062. johno ja wogole dzisiaj to miałem zakrecony dzien, wieczorem to dałem juz całkowicie do pieca, miałem kilka spraw zalatwic do wieczora, i tak sie spieszylem do 21 ze szkoda gadac musiałem przyniesc wegiel bo w domu zimno ,a bylo rozpalone, w miedzy czasie poleciałem po pranie na dwór,i tak sie spieszylem do tej kolektory ze zapomniałem wziasc kupony ktore wczesniej skreslilem, przyleciałem do kolektury otwieram etui a tu kuponików skreslonych brak, bylo 10 minut nirecałe do zablokowania maszyny wiec zaczolem na pałe kreslic kupony po 1okienku w min lotku , w lotto i multika, moja kolezanka kolektorka sie smiała i kumple kturzy grali w keno, bo nigdy niewidzieli abym kreslił kupony w kolekturze, no tak bo nigdy niekresle na szybciutko skreslilem a i wysłałem, , pozniej wrociłem dpo domu juz ale bylem umowoiony jeszcze z kumplem obok w bramie wiec poszedłem do niego na chwilke teraz wrociłem i mysle sprawdze kupon patrze a tu jest ponownie 5/8 liczb i znow 30 zł trafione jest jutro odbiore i oczywiscie odrazu puszcze na 9/9 szkoda ze nie wysłałem z plusem dzis ani jednego z tych dzisiejszych multikow bo o 14 i 21 w jednym jak i 2 losowaniu miałbym zlapanego plusa bol i o 14 plusa bym złapał czyli 16 i teraz wieczorem tez liczbe 46 bym miał jako plusa no ale niestety nie wysłałem tego z plusem tylko normalnie,