Wpisy 3 547 294 – 3 547 393
17 kwietnia 2019 14:10 → 17 kwietnia 2019 19:10, 100 wpisów
Acha na 21:40 mam 10 zakladow w mini w multi nie zagram bo mi dali o 14 stej 3/3
5/10 i kosz a teraz kawusia i ciacho szybkie zrobiono z nudów cos jak biszkopcik na gorze plasterki kiwi gora polana galaretka może coś wpadnie w oko na wieczorek
Dopisano wygrane Super Szansa
nie ma co się zbytnio głowić co ma być to będzie może takie coś :
59,63,70,76
01,16,17,22
powodzenia jak ktoś by chciał skorzystać
59,63,70,76
01,16,17,22
powodzenia jak ktoś by chciał skorzystać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
hey tomi wstępnie mam z twoich 46 76 podumaj nad tymi 35 37 38 27 22 powo zaczynam typowanko
Wczoraj Juve odpadł.. Ale Ajax grał o niebo lepiejto pokazuje że sam Ronaldo nie wygra meczuale znów udowodnił że nie czeka na piłke i sam proboje stwarzać sytuacje
Sobota... WielkaLech Jaga... Lech pez presji może zrobić niespodzianke
Mewa... i rower póki cieplojutro tylko duży chyba że coś z maszyny wezmę dla spokojumulti 7 liczb
Gramy dziś mini z pod Czeskiej granicy na chybił i zakup lotto Plus maszyna
Żeby jaja były całe Pan Zmarwychstal nam na chwale ale jeszcze Wielki Post
jestem u fryzjera fryzjerki będą na głowie fajerwerki jak by mnie tak na łyso przez pomyłke
Już mam liczby na wieczór wysłano
5/5 multi plus
6/6 multi
5/5 multi
5/5 multi plus
6/6 multi
5/5 multi
Gosia te twoje mini puszcze 432 razy za 540 zł mogę
Zibi nie gram tego to z cht ale czasem po czasie coś bywa tylko nigdy nie mogę trafić
Gosia o 14 stej 540 na 21;40 tylko mini 10 zakładów. .to był żart ze te twoje kupie
mam już wysłaną mini z cht ze znalezionego zakładu pewną pionę
bo zauważyłam że ją losują wczoeaj 3/5 ale nie zagrane
bo zauważyłam że ją losują wczoeaj 3/5 ale nie zagrane
Wczoraj zibi chciałam wysłać 1,3,8,13,38 ale było by tylko 2/5
Moja mamuśka ostatnio zaczęła grać co losowanie 1 zakład mini na 12 ostatnich losowań trafiła 3 razy 3/5 ...ja jej sprawdzam pukony
Ja wtym roku na 240 zakładów 2 razy 3/5
Chybił
2 lata temu w wielką sobotę 4/5 w mini było
O Zbyniew idzie ciężko... Fakt na 2 zaklady to nadikc żeberka może najwyzej
Gosia jak się trafi to trzeba zmieniać liczby na inny model
Bo kupiłem wtedy 20 zakładów i w jednym padło 4/5
Multi tylko się wydaje łatwy... Odpady wpadają i koszeale ztego zupy nie ugotuje... Trza mieć konkretne zwroty... Jak po 4
Nie pamiętam 29 grudnia 2018 kupione 2 zakłady i trafione 4/5 462 skana tu dałem
Zbigniew
Paczka fajek = 10 mini... 10 dni 125 zł... Jaka szansa że trafi się cokolwiek oprócz zdrowia
Paczka fajek = 10 mini... 10 dni 125 zł... Jaka szansa że trafi się cokolwiek oprócz zdrowia
wiec kupujcie wszyscy papierosy o nazwie mini
Ja kupiłem w niedziele 10 zakładów na 10 losowań na razie nic
kup mini po drodze
Dusia, takich jak Ty, kandydatów nie tylko na zwroty są miliony.Przyjdzie na Ciebie kolej.Nie graj w Bytomiu a w Katowicach w Galerii lub na Chorzowskiej 107
Wygrane przychodzą same.Nie zmieniać liczb i nie chwalić się Nimi.Kocham moje LICZBUSIE
Moim skromnym zdaniem, podawanie liczb na czacie mija się z celem.Zazwyczaj są to liczby z sufitu.Pozdrawiam.
W miejscowości Dąbrowa Górnicza padła wysoka wygrana w zdrapce SZYBKIE 10
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Sobota 3 w mini w Nekli padnie... Nie po to 10 wysyłam by nic nie trafic
forsami Adamsok Katowice za daleko nie mam ochoty jeżdzić tramwajami i autobusaminie mam tyle czasu
dobra idę firanki wieszać ,potem z pieskiem na spacereki się puszcze ,tylko oszczędnie bo mamona z portfela ucieka ... zrobić święta to duży wydatek...
Jutro tylko 2 duże... Nic wiecejczwartek to nie mon dzień choć zastanawiam się czy w ogóle coś wyslac
zag mam duże mieszkanie więc i okien dużo ...więc prace muszę sobie dzielić ,,,,starość nie radość,,,
kiedyś sił i zdrowia było więcej teraz skuli serducha ,nie mogę się męczyć to i prace kuleją ,wszystko wolniej idzie...
kiedyś sił i zdrowia było więcej teraz skuli serducha ,nie mogę się męczyć to i prace kuleją ,wszystko wolniej idzie...
Kupiłem 10 zakładów Mini.W każdym po 2 i 3 powtórki.Jak byś chciał je wczoraj, nie dostałbys ich
Wczoraj na stary 1 zakład na zagraj ponownie wpadło 4 w Mini.Kupon z lutego.
Odpowiedz dla dociekliwych
3545322
3545325
Na kwotę 1zł70 groszy za system 7 skreśleń w Dużego Lotka w 1997 roku
składały się:
20 groszy - cena zakładu
4- grosze - 20% ceny zakładu przeznaczone kulturę fizyczna
2- grosze oplata za kupon
Sumując mamy 7 X 24 = 1,68 + 0,02= 1,70 PLN
3545322
3545325
Na kwotę 1zł70 groszy za system 7 skreśleń w Dużego Lotka w 1997 roku