Wpisy 3 546 362 – 3 546 461
15 kwietnia 2019 16:53 → 15 kwietnia 2019 19:35, 100 wpisów
Forsami weź kredyt zmień prace
Zbyszek ja nie muszę już pracować jutro wygrywam w Lotto 15 Milionów i
Co wybierasz ZUS OFE PPK ja lotto tam są większe szanse
Mulag w Sobotę i Niedzielę w keno wyszły moje liczby do Lotto te co nimi gram podam ci na enigme to sobie sprawdź to naprawdę jest znak by wygrać to TAK
102
mulag kto kuriera posyła po pieniądze ...tak został oszukany mój sąsiad...że niby wnuczka we WŁOSZECH miała wypadek
to chyba zrobię tak zejdę do kuriera i dam mu swoje śmieci z kosza zobaczymy jaką będzie miał mine
Gosia dzistawka nie gram pilnuj tego 17 61 78
ty od razu zadzwoń na policje...oni są dobrze zorganizowani...blokują telefon żebyś nie miał jak powiadomić kogoś...
Gosia zagraj za 2500 zł
A najlepsze jest to że nawet taka prawdziwe wnuczka to nie wie jak jej dziadek ma na imie a dziadek leci jak niemadry po kase każdy a odwiedzić nikt a szpic od choinki i tyle ich widzieli....
.
Mulag jak ja będę dziadkiem co już nie długo.... to zrobię tak...A ...do roboty darmozjady pracować grać a nie żebrać hehe hehe haha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha no to trzymaj cię mnie bo się ze ...śmiechu hahaha hahaha hahaha
Ja nigdy nie będę dziadkiem
Forsami dobrze mówisz ale to nie ma znaczenia bo i tak nic wiele nawet jak byś chciał dać to nie będzie z czego
no ja mam kuzyna ona ma rodziców ale o co się rozchodzi ma żonę i straszy matkę i ojca że jak mu pieniędzy nie dadzą to się ich małżeństwo rozwali więc rodzice walą kaskę synkowi
mój sąsiad 77 lat.. ponad 10 tyś.zł ,dolary i euro ,mu zabrali ,niby na wnuczkę ....palce maczała też domniemana policjantka włoska ,polskiego pochodzenia /to była ściema wszyscy to polacy/
ale rodzice są dumnie że syn ma żonę i że żyją ze sobą to jest najważniejsze o resztę się rodzice postarają
Mulag a do roboty a wsprawy młodym ludziom się nie mieszać a mi kto daje tymi ręcami robie...bo żyć muszę A wszystko to jest Marność nad marność powiadam wam marność...
tak Forsami poeta Kotlet Polski poeta Kotlet tak mówił marność nad marnościami jest tylko przepaść i urwisko to taki wspaniały poeta
Forsami twój skan mówi ze trafiłeś 50000
Zbyszek to jest w kolekturze u Wiedźmy w Dębicy ale tam wygrane na Ul.Kolejowej szkoda że nie moje wygrane
Forsami uważaj na wnuczka
Zdrowia na koniec 2018 roku całkowite zadłużenie publicznych szpitali wyniosło rekordowe 13,7 mld złotych.
Forsami my nie wygrywani ale nasza rodzina wygrywa braci i siostry nasi wygrywają cieszmy się z tego
Mulag jak masz za dużo kasy przelej mi

a gość wygrał w keno dużo pieniędzy ale jak wiadomo keno co 4 minuty kolejka dużą mimio że wygrał jak doszedł w kolejce to już przegrał jak to możliwe
Mulag w nocy mialem koszmara zagraj za 25000 3/3
Mam ochotę zagrać w Rzeszowie.
Miało być 2500
Podejrzewam, że będą przeciągac kumulacje do soboty dla jakiegoś prezesa?
7,8,11,18,19,27,30,33,41,42,43
Rzekomo tu jest szóstka.
Rzekomo tu jest szóstka.
U mnie idę na spacer
Ja tu nie widzę żadnej szóstki.
To specjalny utwór z tej okazji Zespół Markus i Kici Kici Miau... posłuchajcie..
dzień dobry do rozważenia
14,18/18,22/20,23/33,39/25,38/03,04
miłego i powodzenia
14,18/18,22/20,23/33,39/25,38/03,04
miłego i powodzenia
mini propozycje do rozważenia
39,42,35,38,41,23,25,28,33,17,20 i na piecie obrót i w kierunku słońca
39,42,35,38,41,23,25,28,33,17,20 i na piecie obrót i w kierunku słońca
W profilu słabo Ale gra realnie Multi zwrot 40 %to mi pasiKiedyś byłem w pierwszej 60 A w graniu 10_15 % zwrotu
Wczoraj pelikan dziś Lech czekaco do jeśli Lech będzie 4 to cud musi się zdarzyćŻuraw fajnie powiedział by dograc ten sezon i to może być kluczgra bez presji może dac coś pozytywnego
Opracowalem system pewniakow na lotto na jutrzejsze losowanie. Mam tylko 5 na lotto i 5 na lotto plus. Brakuje tylko dwóch liczb. Proszę o pewniaki.
Farynie wierze w pewniakito jest losowanie i wygrane padają od kul
Osa
Francja pożar
Gosia.
Płonie jakaś katedra.