Wpisy 3 544 847 – 3 544 946
12 kwietnia 2019 21:54 → 12 kwietnia 2019 23:58, 100 wpisów
Dziś dzień czekolady....
Więc pora na zdrady
Zamień małżonek na młoda zeberke
Jak się stara dowie to ci wybije ne#$&
Więc pora na zdrady
Zamień małżonek na młoda zeberke
Jak się stara dowie to ci wybije ne#$&
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
3 544 845. Mulag 2019-04-12 (21:54)
wszyscy grają gram i ja
wszyscy grają gram i ja
Pozdrowienia z wakacji: https://www.youtube.com/watch?v=Pip2RzTnhfY
Arczi wydaje mi sie ze juz bys cos wygrał konkretnego tylko ze brak ci srodkow by zagrac wiadomo inne rzeczy wazniejsze brak środków
3 544 858. Mulag 2019-04-12 (22:00)
Arczi wydaje mi sie ze juz bys cos wygrał konkretnego tylko ze brak ci srodkow by zagrac wiadomo inne rzeczy wazniejsze brak środków
tak masz racje , wczoraj była by nastepna 3/5 ale niestety wylosowali liczbe obok, czyli 38, a ja miałem 39 , 13,8,39 a wylosowali 8,13,38, by.l blisko, zas w przedwczoraj wieczorem multik 5/10 i dzisiaj multik 4/10 tylko mini dzisiaj u mnie lipa z miodem ale jutro tez jest dzien i moze bedzie lepiej
tak masz racje , wczoraj była by nastepna 3/5 ale niestety wylosowali liczbe obok, czyli 38, a ja miałem 39 , 13,8,39 a wylosowali 8,13,38, by.l blisko, zas w przedwczoraj wieczorem multik 5/10 i dzisiaj multik 4/10 tylko mini dzisiaj u mnie lipa z miodem ale jutro tez jest dzien i moze bedzie lepiej
3 544 865. 191979 dzieki i nawzajem
Arczi wysyłaj przynaniej jeden zakład jak mozesz oczywiscie dobre i to zawsze jakies nadziej sa bo jak nic to nadzieja żadna
Grajmy i wygrajmy jak na razie jest tylko jedno granie drugie słowo gdzies poza naszym układem słonecznym
3 544 869. Mulag 2019-04-12 (22:07)
mulag tak gram 1 zakladzik dziennie , nie ma sensu wiecej wysylac bo i tak nic niewchodzi niema co sie porywac z motyka na ksiezyc
mulag tak gram 1 zakladzik dziennie , nie ma sensu wiecej wysylac bo i tak nic niewchodzi niema co sie porywac z motyka na ksiezyc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 111 243,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
I okey czyli jestes w grze i nadzieja jest to okey myslałem ze nic nie grasz juz
3 544 882. Mulag 2019-04-12 (22:13)
I okey czyli jestes w grze i nadzieja jest to okey myslałem ze nic nie grasz juz
gram gram tylko nieraz z małymi przerwami, ale gram kjakbym mini niewysłał raz dziennie to chyba bym na zawał zszedł,
gram gram tylko nieraz z małymi przerwami, ale gram kjakbym mini niewysłał raz dziennie to chyba bym na zawał zszedł,
Forsami co ty robisz psa skarpetami karmisz tak mi ludziska mówią
Nie dziwie sie milioner musi miec pole golfowe tam.sie robi nie złe intetesy
Mulag jak piszesz Milioner z jakiej litery co miałeś z Języka Polskiego na półrocze chyba zagrożony do stomilu wydalony zdał pan egzamin bo jak nie to wulkanizacja to naka organizacja ONZ
To ludzie nawet do koscioła nie pojda a ci z palmami maja robic co to sie dzieje
Witam!
LuesBlues
Było do przewidzenia,że jak na 14-tą uwaliło się 7/10-to na 21-wszą-perspektywy marne
LuesBlues
Było do przewidzenia,że jak na 14-tą uwaliło się 7/10-to na 21-wszą-perspektywy marne
Ale piszesz bezbłędnie inż sensem. Cenie sobie ludzi z zawodowym wykształceniem, zwłaszcza elektryków. Tacy zostają prezydentami i w Lotto wygrywaja.
Wystarczy mowic umie pisac tez moze z błedami ale kazdy przeczyta jak kogos razi to niech pamieta ze ja obcokrajowiec i niech do ceni moje starania i patriotyzm do Polski bo widze ze prawdziwym co nie ktorym brakuje
Chyba przyjdę za chwilę bo dopiero wszedłem nie wiem o co chodzi
113 544 903. Forsami 2019-04-12 (22:24) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Mulag weź kup margarynę palmę nabij na kij i gotowe
Mulag weź kup margarynę palmę nabij na kij i gotowe
Dzisiaj kupiłem 2 zakłady Lotto w kolekturze, w której kupowałem pół roku wstecz. Sensacja. Te same liczby co przedtem.
Gonzaga, bądź cierpliwy. Nie zmieniaj liczb. Jeśli masz możliwość graj w różnych kolekturach, mimo, że grasz stałymi. Nie oglądaj losowan.kupony sprawdź nazajutrz.
Nie bierz liczb od osób nawiedzonych, wrozbitow, czaroitow, czarodziei.Graj liczbami z dat urodzenia najbliższych.
od czaroitow tez nie?
dzis wzialem 3 zdrapki po 2 , za 6 i wygralem 5
dzis wzialem 3 zdrapki po 2 , za 6 i wygralem 5
a kto przewidzial ze jacek wystartuje z 14 szkoda ze nic wiecej
22,27 a nie 22,28 chyba pasazer mnie oszukal z numerem miejsca nie siedzial przy oknie ale w srodku 22 E
Śiama Robal-pisałem że Cię wy-. ale sam sobie na to zarobiłeś -nie typowałeś wiem\leń\
nie miałeś konkret taktu \jak ten jak koczy\piku piku i po zdzichu
nie miałeś konkret taktu \jak ten jak koczy\piku piku i po zdzichu
dzis maszynka dala mi numery na lotto i jak wyjezdzal kupon to caly sie pogiol i nie chcial wyjsc to cos znaczy daje wam je
15,19,26,36,39 na zdrowie
15,19,26,36,39 na zdrowie