Wpisy 35 446 – 35 545
8 grudnia 2008 21:58 → 9 grudnia 2008 23:51, 100 wpisów
Problem z przecinkiem na końcu został naprawiony dzisiaj. Wcześniej jeśli po ostatniej liczbie był przecinek, to nie przyjmowało.
No i liczba 11 zepsula wszystko niestety reszta byla ok ale to i tak kupon przegrany.Ponioslem porazke.
Gratulacje dla Wyrwigrosza, który wyrwał dziś 5/5 i 7/10 w typowaniach :)
Moje typy na nie trafione , gorzej z tymi które miały paść!
jak pragnę takiego wyniku nie miałam wprawdzie 75 które się mocno trzyma popsuło piątkę na nie to i tak mam4/5 a to już mistrzostwo dla mnie
No tak,według DL przeróbka 25,27 na 26,28 i byłaby 5/5...ale jak się myśli ch...wie o czym.
Podoba mi się słowo honoru to typowanie na NIE. Bezstresowo i tylko 1/10 Gdyby to rozbić na piątki byłabym do przodu ;P
Wszystkim gratuluje a chyba szczegolnie HOSI bo na 10 liczb tylko 1 wyszla ,gratulki.Juz mnie nie bedzie na czacie .Pozdrawiam
hosiu kochana ale to dno głębokie...
oj żebym tak w realu typowała na tak a jeszcze w DL mmmm
oj żebym tak w realu typowała na tak a jeszcze w DL mmmm
Super kochani ale daliście dziś po bandzie a szczególnie Wyrwigrosz WOW
PASKO:
wobec wyraźnego zainteresowania soli tej ziemi (czyli nas użytkowników Twojej strony ) typowaniami na liczby , które mają nie wystąpić - PONAWIAM wczoraj dedykowane Ci pytanie o to , czy przewidujesz tego typu konkursowe typowania?
wobec wyraźnego zainteresowania soli tej ziemi (czyli nas użytkowników Twojej strony ) typowaniami na liczby , które mają nie wystąpić - PONAWIAM wczoraj dedykowane Ci pytanie o to , czy przewidujesz tego typu konkursowe typowania?
Normalnie jutro uderzam co najmniej trójkę w EX,nie ma litości,dość tego.
zapodaję dębowe i kombinuję dalej,cholera wszystkie horoskopy wieszczą bliżniakom bogaty grudzień,no to 6 musi być...hahahah
SIEDEM liczb się dziś powtórzyło z soboty DL I EL.
Można było fajnie zarobić!!!
Można było fajnie zarobić!!!
MELODRAMAD KUP KUPON LOT TO
ja przyciołem 5/6 w dL.. kurcze nie mogłem wczesniej nic pisac chyba bana dostałem ale nie wiem za co :D
Typer szóstek: Przez ponad 5 godzin nikt nie mógł pisać z powodu mojego błędu. Poszukaj wyżej wpisy po godzinie 16:00.
aha to wszystko jasne
dzięki za miłe przywitanie grom zaczynam od dziś grać w toto i mam nadzieję coś uskrobać . do tej pory grałem 3.4 razy do rokui z miernym skutkiem pozdrowieni
Typer szostek: Dobrze, że się odnalazłeś bo już się martwiłam, że wprowadzisz w czyn swoje groźby ;) 5/6 w DL SUPER !!! Szczerze gratuluję . Wysłałeś tak jak wspominałeś 150 kuponów ?
Korzystając ze sposobności pragnę tu na tym czacie podziękować bardzo Kogucikowi za to, że wziął mnie pod swoje opiekuńcze skrzydła ,za to,że hołubił i opiekował się mną przez cały miesiąc , za Anielską wręcz cierpliwość w wyjaśnianiu zawiłości typowań i za 235 zł 90 gr jakie dzięki niemu zarobiłam . Dzisiaj przecięliśmy pępowinę . Dalej przez chaszcze i krzaczory fortuny będę przedzierać się sama zaopatrzona przez Kogucika w małą łyżeczkę do jedzenia tortów.Obiecałam, że NIGDY nie zamienię jej na chochlę. DZIĘKUJĘ CI KOGUCIKU :)
Witam.
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
B (1-2) ; C (3-4) ; D (5-6) ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
........................................................................................
Jedną z takich powyżej sygnalizowanych możliwości, jakie daje ten rozpis, jest choćby równoległe granie tych samych licb ML - zarówno jako mające i nie mające być wylosowane...
Dzieje to się dlatego ,że w tym rozpisie na 8 zakładów w żadnym zakładzie nie występują podwójnie ( razem z sobą ) zdarzenia z tych 3 grup dwuelementowych , czyli możemy w skład każdej z 3 grup A,B,C wpisać tę samą liczbę np.11 raz na "1" a raz na "2" - czyli przy oznaczeniach stosowanych w Totomxie jako 111 ta "1" będzie oznaczać ,że trafiamy gdy nie zostanie ona wylosowana , a 111 jako "2" oznaczać będzie trafienie przy wylosowaniu tej liczby .
Teraz na bazie powyższego modelu podwójnego obstawiania ( czyli w tę i w tę stronę )liczb ML i przy kursach 1,22 - 3,2 z Totomixa oraz przy stawce minimalnej 2zł, a więc przy ogólnym koszcie nadania tych 8 zakładów wynoszacym 16zł -
przedstawię wysokości ewentualnych wygranych:
a/ trafiając 3 liczby , czyli po 1 w każdej z grup A,B,C - wygramy 155,60zł mając wygrane wszystkie 8 kuponów
b/ trafiając 2 liczby i zaliczając "pudło" w 1 grupie, wygramy 43zł , mając wygrane 4 kupony
c/ trafiając 1 liczbę mamy wygrane 2 kupony - odzyskując z wkładu 16zł kwotę wygranych z tych 2 kuponów w wysokości 11,90zł , czyli 74,37% od wkładu
d/ mając 0 trafień w 3 grupach A,B,C wygrywamy 1 kupon ( trafiając jednak 3 liczby na NIE ) dający 3,30zł , czyli odzyskujemy 20% z wkładu 16zł.
Pozdrawiam
edi8
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
B (1-2) ; C (3-4) ; D (5-6) ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
........................................................................................
Jedną z takich powyżej sygnalizowanych możliwości, jakie daje ten rozpis, jest choćby równoległe granie tych samych licb ML - zarówno jako mające i nie mające być wylosowane...
Dzieje to się dlatego ,że w tym rozpisie na 8 zakładów w żadnym zakładzie nie występują podwójnie ( razem z sobą ) zdarzenia z tych 3 grup dwuelementowych , czyli możemy w skład każdej z 3 grup A,B,C wpisać tę samą liczbę np.11 raz na "1" a raz na "2" - czyli przy oznaczeniach stosowanych w Totomxie jako 111 ta "1" będzie oznaczać ,że trafiamy gdy nie zostanie ona wylosowana , a 111 jako "2" oznaczać będzie trafienie przy wylosowaniu tej liczby .
Teraz na bazie powyższego modelu podwójnego obstawiania ( czyli w tę i w tę stronę )liczb ML i przy kursach 1,22 - 3,2 z Totomixa oraz przy stawce minimalnej 2zł, a więc przy ogólnym koszcie nadania tych 8 zakładów wynoszacym 16zł -
przedstawię wysokości ewentualnych wygranych:
a/ trafiając 3 liczby , czyli po 1 w każdej z grup A,B,C - wygramy 155,60zł mając wygrane wszystkie 8 kuponów
b/ trafiając 2 liczby i zaliczając "pudło" w 1 grupie, wygramy 43zł , mając wygrane 4 kupony
c/ trafiając 1 liczbę mamy wygrane 2 kupony - odzyskując z wkładu 16zł kwotę wygranych z tych 2 kuponów w wysokości 11,90zł , czyli 74,37% od wkładu
d/ mając 0 trafień w 3 grupach A,B,C wygrywamy 1 kupon ( trafiając jednak 3 liczby na NIE ) dający 3,30zł , czyli odzyskujemy 20% z wkładu 16zł.
Pozdrawiam
edi8
c.d.
Oczywiście tylko w ramach jednej grupy np. A , B, czy C gramy tę samą liczbą w obie strony - raz podstawiając ją jako na TAK a raz jako na NIE.
W ten sam ,podwójny sposób rozpisujemy nasze wybrane liczby do grupy B i C - czyniąc je wygranymi z kursem 3,2 wtedy gdy wejdą , ale ( choć z kursem 1,22 ) także wtedy gdy nie wejdą....
Oczywiście tylko w ramach jednej grupy np. A , B, czy C gramy tę samą liczbą w obie strony - raz podstawiając ją jako na TAK a raz jako na NIE.
W ten sam ,podwójny sposób rozpisujemy nasze wybrane liczby do grupy B i C - czyniąc je wygranymi z kursem 3,2 wtedy gdy wejdą , ale ( choć z kursem 1,22 ) także wtedy gdy nie wejdą....
edi8
witaj. posiadasz moze rozpiski
8 ,9, liczb z gwarancjami 3/4
na 3 liczby.
Jesli tak to bylbys uprzejmy mi je tu udostepnic?.
pozdr.
witaj. posiadasz moze rozpiski
8 ,9, liczb z gwarancjami 3/4
na 3 liczby.
Jesli tak to bylbys uprzejmy mi je tu udostepnic?.
pozdr.
Korzystajac z wiadomej chwili podam swoje propozycje na liczby NIE wychodzace w dniu dzisiejszym.Oto one:3,11,29,44,51,64,75.Wydaje mi sie ze nalezy wczesniej podawac swoje propozycje gdyz podawanie kolo 20.00 nie ma sensu bo buki juz zamkniete i nikt nie zkorzysta z tego a moze sa chetni.Pozdrawiam.
PASKO bardzo cie prosze o rozpatrzenie prosby wielu kukowiczow,i stworzenie mozliwosci obliczania progow progresi.O stworzenie takiego programu gdzie wpisujac stawke i kurs stworzymy sobie tabele,na rozne mozliwosci,i rozne stopnie zysku.Prosbe swa ponawiam bo kiedys obiecales ze cos takiego zrobisz,wiec czekamy.Wielu kulkowiczow niestety ma z tym problemy.Moze na czacie ustosunkujesz sie do mej i nie tylko mej prosby.Pozdrawiam
Hosiu bardzo ci serdecznie dziekuje za mile slowa pod moim adresem i ciesze sie ze nam sie udalo.Teraz dopiero dojrzalem wpis wiec wybacz ze tak pozno zareagowalem.Serdecznie cie pozdrawaim.
witam czy ktoś wie czy istnieje program symulator liczb ale nie lotto .chodzi mi o bardzo obszerny zasięg.
mila - po wpisaniu w google "SYMULATOR LOSOWAŃ" ( bo chyba jednak o symulowanie losowań a nie o symulowanie liczb Ci chodzi...) wysypie Ci się sporo tego!
murphy ślicznie dziękuje tak naprawdę to właśnie mi chodzi o symulowanie liczb .samemu . zaraz sprawdzę czy tego szukałam
Koguciku nie ma potrzeby tworzenia takiego programu. Taki program istnieje (w dodatku jest darmowy).
CYMBAL to podaj dla wszystkich namiary na ten program,ja jestem tylko przekaznikiem prosby innych z ktorymi spotykam sie na gg.
murphy a czy ty byś poświęcił chwilkę przez gg 8928245 potrzebuje porady osobistej .
hosia dokładnie 150 zakładów.starałem sie nie powtarzac liczb ..poprostu zaryzykowałem..typowałem z obszaru od 10 do 35 ... nie grałem systemem.. chociaz komus sie tam opłaciło podobno systemem trafił 6 ..
swoja droga kumpel poscił za 50zł na chybił trafił DL po godzinie 20 i powiem ze numerki były co najmniej dziwne .. duzo było od 1 do 10 i dalej od 30 do 40 .. byc moze to po prostu przypadek , to taka ciekawostka :)
a i data moich urodzin była w tej 6 :)
TYPER widzisz z naszych 17 liczb na EX weszły ze 3 razy po cztery,oczywiście ta piąta obok...nie jest łatwo.POZDRO
typer szostek: Ktos tez zagral oczywiscie za 2 zl i wygral oraz za 8 zl.
ja ostatnio typuje mecze i lepeij an tym wychodzę, mimo ze się na sporcie kompletnie nie znam, ale znalazłem stronki na których typują zawodowi ludzie, jak na razie gram ostrożnie, ale zawsze jestem na plusie, zresztą gram z możliwymi błędami np. 3 z 5. Pozdrawiam
bond
www.mecz.pl a potem na forum
letury do czytania na cala zime.
www.mecz.pl a potem na forum
letury do czytania na cala zime.
Przepraszam, mam glupie pytanie. Do ktorej godziny mozna wysylac kupony? Zawsze myslalem, ze do 20:00 :>
Jeśli się nie mylę to do 21.25,zależy jaki kiosk i jaka kolektura,ale nie odkładaj nigdy na ostatnią chwilę,bo może być za późno.POZDRAWIAM.
BOND to też DOBRA STRONKA (;
www.google.ocom.pl/
nadaje sie do wszystkiego. Ja sam z niej korzystam i gorąco ją Polecam!
www.google.ocom.pl/
nadaje sie do wszystkiego. Ja sam z niej korzystam i gorąco ją Polecam!
CYMBAL nawiazujac do twojego wpisu 35487 podaj linki do tych programow gdzie mozna obliczac progresje,bo na razie tylko napisales ze sa ale nie wskazales zrodla wiec uczyn to dla nas.Jak nie chcesz na czacie to podaj na forum w temacie zalozonym przeze mnie.A ja jednak podczymuje prosbe do PASKO o umieszczenie takiego programu na stronce moze w dziale typowania,lub innym warzne zeby byl.
Zaraz sie odezwę, by żyć trzeba jeszcze pracować. Nie każdy ma prace na miejscu - trzeba dojechać, wrócić coś zjeść, dopierowtedy uśiąść przed kompem. Jeszcze chwilę wytrzymaj. Pozdrawiam
Ale narobiłem BYKÓW. Aż mi wstyd. A wszystko przez pośpiech (obiad stygnie) i nie przeczytanie tego co napisałem.
Witam wszystkich cieplutko :)
OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77 i może 37 lub 31,61
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić ;) Będę około 21
OPA specjalnie dla Ciebie na dzisiaj parka 10,45 ; do tego dodałabym 5,49,40,69,71,72,77 i może 37 lub 31,61
A na NIE dla Kogucika : 8,13,30,46,48,58,63,64,68,80 Ale jak zwykle mogę się mylić ;) Będę około 21
www.efakt.pl/ plotki/artykul.asp?artykul=39186 coś o Rysiu R. :D:D
CYMBAL pomalutku wytrzymam ciesze sie ze nie zapomniales i pamietasz,spokojnie wroc do domku,odpocznij,i potem siadz do kompa.Ja jak wiem ze nie zapomniales to bede czekal do oporu.Pozdrawiam i pomalutku.
Dzisiejszy plus to: 5
(ewentualnie dla najbliższych 3 dni)
(ewentualnie dla najbliższych 3 dni)
mój brat nazywa się marcin filipiuk a od tyłu NIC RAM F PILI PUK
Koguciku zaraz dodam nowy temat na forum. Tam będą wskazówki dla Ciebie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
CYMBAL moze nie musisz zakladac nowego tematu zreszta jak chcesz ale mozesz dodac do juz istniejacych,ale skoro tak zadecydowales to ok dzieki.
Warto słuchać żony - przyznaje pewien mieszkaniec nowozelandzkiego Auckland, któremu małżonka przez cały tydzień "suszyła głowę", namawiając do zagrania w totolotka.
Posłuchał w ostatniej chwili i trafił główną wygraną - 7,5 miliona nowozelandzkich dolarów (ok. 3,5 miliona euro) - donoszą lokalne media.
Szczęśliwiec przyznaje, że miał już dość "utyskiwań" żony, w sobotę podjechał do kolektury na dwie minuty przed jej zamknięciem i kupił los.
REKLAMA Czytaj dalej
Wiadomość, że z dnia na dzień stał się milionerem, też zawdzięcza żonie. Podczas zakupów w niedzielę rano owa pani wyraziła ochotę zjedzenia kiełbasek, ale okazało się, że mąż nie miał przy sobie drobnych. Zajrzał więc do kolektury w nadziei, że wygrał może jakąś skromną sumę, którą wypłacą mu od ręki.
Gdy wkrótce potem pokazał żonie los z wielką wygraną, pani omdlała, a kiedy doszła do siebie, zdołała tylko wykrztusić "ale ja przecież chciałam tylko kiełbaskę".
powodzenia.
Posłuchał w ostatniej chwili i trafił główną wygraną - 7,5 miliona nowozelandzkich dolarów (ok. 3,5 miliona euro) - donoszą lokalne media.
Szczęśliwiec przyznaje, że miał już dość "utyskiwań" żony, w sobotę podjechał do kolektury na dwie minuty przed jej zamknięciem i kupił los.
REKLAMA Czytaj dalej
Wiadomość, że z dnia na dzień stał się milionerem, też zawdzięcza żonie. Podczas zakupów w niedzielę rano owa pani wyraziła ochotę zjedzenia kiełbasek, ale okazało się, że mąż nie miał przy sobie drobnych. Zajrzał więc do kolektury w nadziei, że wygrał może jakąś skromną sumę, którą wypłacą mu od ręki.
Gdy wkrótce potem pokazał żonie los z wielką wygraną, pani omdlała, a kiedy doszła do siebie, zdołała tylko wykrztusić "ale ja przecież chciałam tylko kiełbaskę".
powodzenia.
Jak ja bym sluchał żony to bym wogóle omijał kolektury hehehe ,a ona by latała wiecej po butikach heheh .
Na dziś 13,18,38,40,46,48,49,75/8
Na dziś 13,18,38,40,46,48,49,75/8
OPA a może 3,4,5,wiem ze były wczoraj ale..coś w sobie maja , do tego 10,12,17,19,45,49,50 Puść ale tylko jeśli czujesz że wejdą :)
lub 3,8,10,11,24,32,36,37,39,49,50,78 cos z tego tak jak ci intuicja podpowiada
Koguciku nie jestem wcale pewna tej 8 i 63,80 na NIE . Będę za godzinę
lub 3,8,10,11,24,32,36,37,39,49,50,78 cos z tego tak jak ci intuicja podpowiada
Koguciku nie jestem wcale pewna tej 8 i 63,80 na NIE . Będę za godzinę
HOSIA ty jestes jednak 100% kobieta bo one nigdy nie sa pewne daruje ci te 8,63,80 ale jak wyjdzie jakas liczba z tych pozostalych,to pogadamy na wysokim szczeblu.Pozdrawiam
Nie pisz NIGDY, że wysyłasz moje typy bo mnie to stresuje jak cholera :) Czuję potworny ciężar odpowiedzialności ;PPP
HOSIU nie wysylam bo gram w tej chwili w inne gry wiec nie wysylam ale swietnie sie bawie jak typujesz liczby zreszta ja tez to robie dla zabawy.Pozdrawiam
mattan: System jest czyny do 21:40 więc do tej godziny można zawrzeć zakład. Do tej godziny to chyba tylko "kolektury" czynne są na stacjach.
"cymbał" -
wobec tego ,że od dnia zbanowania mam zablokowane przez Admina wejście na forum, to nie wiem ,czy nie dubluję podanych już tam chyba przez Ciebie namiarów na kalkulatory do liczenia progresji.Jest tego w necie naprawdę sporo a sam mam np.takie ich adresy:
a/ eprogresja.pl
b/ betplatform.com/www/progression_calc.php
c/ angus.foxnet.pl
Pozdrawiam
edi8
wobec tego ,że od dnia zbanowania mam zablokowane przez Admina wejście na forum, to nie wiem ,czy nie dubluję podanych już tam chyba przez Ciebie namiarów na kalkulatory do liczenia progresji.Jest tego w necie naprawdę sporo a sam mam np.takie ich adresy:
a/ eprogresja.pl
b/ betplatform.com/www/progression_calc.php
c/ angus.foxnet.pl
Pozdrawiam
edi8
witam wszystkich,ale miałam fatalny dzień...moja 5 na nie
1,20,30,57,75
1,20,30,57,75
No szok!! Tyle merytorycznych wpisów i ban. Tragedia! Nie rozumiem działań podejmowanych przez Admina tej strony. Podałem namiary na kalkulator Angusa. Innych nie szukałem. Pozdrawiam.
PS
Pasko może zapomniałeś odblokować Ediego?
PS
Pasko może zapomniałeś odblokować Ediego?
Mam ndzieję ,że nie dożywotni... :)
P.s: od końca listopada zostałem pozbawiony dostępu do forum - zarówno w formie
a/ biernej ( czytanie ) jak i
b/ czynnej ( pisanie ) .
Stan ten trwa do dziś - a ja nie znam końca terminu owego zbanowania , wobec niemożności przeczytania jakiegoś zapewne komunikatu Admina na forum w tej sprawie zamieszczonego...
P.s: od końca listopada zostałem pozbawiony dostępu do forum - zarówno w formie
a/ biernej ( czytanie ) jak i
b/ czynnej ( pisanie ) .
Stan ten trwa do dziś - a ja nie znam końca terminu owego zbanowania , wobec niemożności przeczytania jakiegoś zapewne komunikatu Admina na forum w tej sprawie zamieszczonego...
Witam.Piątka, która wejdzie to 18,19,22,33,47. Typ na nie 8,11,17,40,51
Witam
Słyszałem,że GetGun został zaatakowany przez hakerów i rozwalony na łopatki.
Słyszałem,że GetGun został zaatakowany przez hakerów i rozwalony na łopatki.
piterex gratki sam typowałeś?
w EL i DL dzisiejsze losowania to masakra
w EL i DL dzisiejsze losowania to masakra
bella34 smieszne jest to ze wyslalem 6 zakladów rozpisanych z 12 liczb i ani jednej nie było, i 1 zakład na chybił z poprzedniego losowania na 2 losowania..i własnie w tym było :]
Program do progresji dla multilotka można znależć też na www.lotto.win.pl
jesli juz gram w DL czy EX to tylko chybił-trafił.
dumanie nic tu nie da.ale jesli ktos wierzy ze da niech duma:)
dumanie nic tu nie da.ale jesli ktos wierzy ze da niech duma:)
11.22.24.27.40.42 na tych liczbach można było nieźle zarobić w tym roku Wpiszcie je sobie w teście liczb.
A liczby 18,22,30,33 były w tym roku 5 razy !!!( patrz test liczb ).
Możecie pogratulować mi frajerstwa!
Trafiłem 5 e EL!
...ale tylko w typowaniu na tej stronce. :-(
i jak tu sie nie zgodzić z tym sloganem "żeby wygrac trzeba grać...?
Ehh... :-)
Trafiłem 5 e EL!
...ale tylko w typowaniu na tej stronce. :-(
i jak tu sie nie zgodzić z tym sloganem "żeby wygrac trzeba grać...?
Ehh... :-)