Wpisy 3 541 157 – 3 541 256
6 kwietnia 2019 14:04 → 6 kwietnia 2019 15:53, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8324487
Wylosowany numer to: 8324487
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,09,10,11,13,16,17,19,20,22
Wygranym
sprawdził się kupon z super szansą
461 na liczby 60,71,74 ha ha 74 plusem
Sensacja?
No, i mamy pierwsza sensacje. Druga wieczorem.
Zb
Forsami twój brat ss 10000 SS albo twój
Gosia o co biega?
Abudabi89
Islandorka sebek to oszust nakrylem go
Zb bo
Z biberek
Z biberek
Bobrek...
Osa
No co z tym S??
Forsami twój trafił SS 10000
Z jeszcze nie
gratulacje Forsamix. Mogło paść cokolwiek na końcu między 00000 a 99999, czyli jedna szansa na 100 tysięcy.
Z z g się biles
Pasko inflacja rośnie podnieś nagrody za typowania ...Pokaż na co Cię stać choć nie jeden raz
Chyba się nie dowiem od tego ślimaka nic
Islandorka idź juz
Zb kopa ci zasadze
Zb spadaj już
Zag osa juz poszła
Tadziu sam się wciągnij przecież masz dużo bliżej
Co te typowania na sucho ludziom w głowach robią
Co te typowania na sucho ludziom w głowach robią
Pasko podnieść nagrody za typowania 1 2 3 miejsce
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Zazdrość Was zezre.Z rakiem można wygrać, z głupota nie wygrasz.
Wygrywać trzeba umieć.Gra, to taktyka.Na portalu podają inne liczby, grają sprawdzonymi.Zbyt dużo wróżbitow, większość ufa, wierzy liczbom podawanym na czacie. I tu jest błąd.Ufaj samemu/ej sobie.
jaka zazdrość drogi uzytkownicku ?
Napstrykaj sobie nicków np Samuel, ruletka, regulaminowa, Henryk9,niedziela, nielekajsie
/podobieństwo i zbieżność przypadkowa i niezamierzona, to luźny przykład /
i typuj kiedyś gdzieś wpadnie
Napstrykaj sobie nicków np Samuel, ruletka, regulaminowa, Henryk9,niedziela, nielekajsie
/podobieństwo i zbieżność przypadkowa i niezamierzona, to luźny przykład /
i typuj kiedyś gdzieś wpadnie
Tylko intuicja, własna intuicja i kalendarz.Kalendarz jest tym trzonem , tajemnica.Strona 94 pewnej mądrej książki.Tam jest tajemnica wygrywania.
Jesteś chory , bardzo chory!!! Wolę przejść przez pole minowe, niż koło Ciebie.Nie wiem dlaczego pisząc do Ciebie, przestrzegam zasadę pisowni zwrotów grzeczniscjowych? To wartości wyniesione z domu i z nauki.Jesli miałbym napisać wyraz " cham", zwracając się do Ciebie, z całą pewnością napisanym przez wielkie "CH".
Na wieczór ukradniemy 5 parek z profili
I wkońcu może te wymażone
10/10 z bonusem wpadnie
I wkońcu może te wymażone
10/10 z bonusem wpadnie
By ułatwić Ci zadanie, podam Ci nr telefonu, adres zamieszkania , pobytu, a nawet PESEL.Moze będziesz mógł spokojnie spać.Czego Ci życzyć? Ja życzę Ci Nieba
I po co psuć sobotęjak ci ktoś pojechał machnij ręka i przebacz nie aż 7 razy tylko 77 czyli zawsze
Znałam dwóch takich agentów.Interesowali się ludźmi jak ten.Pierwszego szlag trafił w swoje urodziny, w miesiąc za nim poszedł zięć.Drugiego zawarł RAK.Prosze źle nie zrozumieć.(Co zrobił Judasz ?).
medice curate ipsum
obawiam się, że ta druga wartość jest bliższa
sedna
obawiam się, że ta druga wartość jest bliższa
sedna
Nie w tym przypadku pano
Zazdrość o coś, czego nie ma, co jest tylko pitu-pitu, Farmazonów, no daj spokój, chyba czegoś nie doczytałeś
A że śmieszą mnie te odreagowywania i robienie z ludźmi durni, czego nie ukrywam, a wręcz przeciwnie, to mam "wielu" sympatyków
Zazdrość o coś, czego nie ma, co jest tylko pitu-pitu, Farmazonów, no daj spokój, chyba czegoś nie doczytałeś
A że śmieszą mnie te odreagowywania i robienie z ludźmi durni, czego nie ukrywam, a wręcz przeciwnie, to mam "wielu" sympatyków
Pożyczyłem sobie 5 parek od was oto one
16.79.
5.8
17.61
13.33
1.3
Tak skompletowany zestaw pośle po drodze na
16.79.
5.8
17.61
13.33
1.3
Tak skompletowany zestaw pośle po drodze na
Masz takich przyjaciół, jak w profilowym.Do czasu gdy masz pieniądze i będziesz je rozdawał.
To nie pech. 1to szczęście, bo mogło być w każdym po ZERO