Wpisy 3 540 201 – 3 540 300
4 kwietnia 2019 17:46 → 4 kwietnia 2019 21:11, 100 wpisów
Uwaga w rozpędzić się Bot..a bana 5 Milionów Lotto jest dana dana
Rentę można mieć z powodu wielu chorób, na które zasłużył sobie niehigieniczny pacjent, a emeryturę ma pracownik z zaslugami.Dorabiaj na rencine w wiadomy sposób.Na dzisiaj komisja orzekla stosowna grupę inwalidzka, kwalifikujaca do uzyskania świadczenia.
Forsami
masz przegwizdane u rodo
a niech cię jeszcze zapodaje do proka
Uuuuuii brachu
masz przegwizdane u rodo
a niech cię jeszcze zapodaje do proka
Uuuuuii brachu
Już się boooooje, burza twarz.
Forsa
Jak sądzisz, to dzieci neo ? Czy tu trzeba bu pochylić się z większą troską ?
Jak sądzisz, to dzieci neo ? Czy tu trzeba bu pochylić się z większą troską ?
Panie 0, substytucie prawnika, jeśli będziesz dla mnie łagodny, podam 5 pewniaków na Mini.
SiePomaga
Oto szczęśliwe liczby
I jeszcze 11
A pro po tego ro do...nikt nigdzie nie jest anonimowy masz konto w banku już Cię znają adres wiek itd wszędzie kamery no prawie..na cmentarzu nie widziałem sklepy Kościoły skrzyżowania parki osiedla domy prywatne kołchozy itp itd..dron też z kamerą w lesie foto pułapka jak wleziesz w las tam gdzie nie trzeba to zamiast dzika będziesz Ty miał dziką mine jak Cię w Tv pokażą .
Forsa
Taaaa, dokładnie - ONI o Tobie wszystko, ale, że z naprzeciwka jedzie armia z fabryki trolli - sam musisz zgadywać
Taaaa, dokładnie - ONI o Tobie wszystko, ale, że z naprzeciwka jedzie armia z fabryki trolli - sam musisz zgadywać
Nie podałeś treści wpisu Janusz robi sobie jajka wielkanocne.. pisze referaty pieśni poematy a tu nic..
W Tobie kocha się cały świat. Ciebie kocha cały świat, moze tak będzie lepiej?
zgadza się tylko jak się patrzy ile ludzie kaski wybierają to jak się nie skusić...
a liczyć na to ,że ts łaskawym okiem spojrzy na puszczony kupon to zaklinanie rzeczywistości
Ja tylko robota i robota,czasu nie mam nawet pomyslec o tych liczbach,
W Wielką Sobotę 20-04-2019 Wielka Promocja MM
po raz pierwszy na 10/10
po raz pierwszy na 10/10
01,02,06,12,13,19,21,32,33,34,35,40,42,44,52,55,67,73,76,78,79,80 MM
Bez urazy, ale - kiedyś się zastanawiałem, jeśli
decydować się na system w mm, np 10 z 15-u itd, to do
z ilu liczb jest "sens" wybierać ?
decydować się na system w mm, np 10 z 15-u itd, to do
z ilu liczb jest "sens" wybierać ?
Dzisiaj będą okrzyki radości w miejscowościach na " P" i "L".
L - jak lotto.P - jak Polska