Wpisy 3 539 935 – 3 540 034
4 kwietnia 2019 10:19 → 4 kwietnia 2019 11:08, 100 wpisów
Makler, kogo nazywacie " kubraczkami"? Zycze Ci 6 w lotto.Szczerze, z całego serca.
Robal a co to znaczy Xw1 ?
Sebastian od jutra gram w Mini nowymi numerami tamte na złom oddaje parę groszy będzie
Firsami
Forsami to teraz ja tamte liczby biorą i zaczynam nimi grać
Forsami, rozstanie z liczbami, które lubisz, nic dobrego nie wróży.Przepros te liczby.
Makler tak to prawda w kolekturze w Dębicy u Wiedźmy mam z stamtąd fajne dwa breloczki zaraz zrobię fotkę i pokaże ale już tam nie gram mam swój powód....
makler
Ale, to coś absolutnie innego - gadżety reklamowe, a co innego zakład
Ale, to coś absolutnie innego - gadżety reklamowe, a co innego zakład
Ja też mam breloczki o Wiedźmy
3 539 938. Tobiasz00 2019-04-04 (10:19) Kraków Łódź Warszawa,Zaglebie
Nie pytaj głupca o droge
Widzę że jesteś nowym czyścicielem na łączce, a tak nawiasem gdzie Ciebie można zlokalizować na drodze,może do Krakowa
Nie pytaj głupca o droge
Widzę że jesteś nowym czyścicielem na łączce, a tak nawiasem gdzie Ciebie można zlokalizować na drodze,może do Krakowa
Boże Kochany. Miałem nie pisać już z Tobą Robal_036.Przekonaj się sam.
Robal masz Trzon czy dopiero co sklejasz?
50 jest pewniakiem ?
A mój Nick to Tobiasz00, nie OO.Literki OO namaluj sobie na 4 literach. Na buzi nie musisz.Sa widoczne.
Makler kolektor ma 7% od utargu to pomyśl
Makler
W niektórych punktach całą siateczkę gratisów dają powyżej pewnej kwoty, w innych przedstawiciela muszą prosić o ołówki...
Długopisy, kalendarzyki, breloczki - to jest wliczone w koszta zakłady - nie
W niektórych punktach całą siateczkę gratisów dają powyżej pewnej kwoty, w innych przedstawiciela muszą prosić o ołówki...
Długopisy, kalendarzyki, breloczki - to jest wliczone w koszta zakłady - nie
Dotam ponieważ dużo osób tu obecnych gra w bukmacherkę to podałem wczoraj 100% pewniaka Legię
A z tym Gratisem w Mini o co chodzi pewnie jak się zagra kilka zakładów do jeden gratis aż się zapytam...przy okazji czy jest coś takiego
Słuchajcie coś Wam powiem
3/06/2015, właśnie w tej kolekturze otrzymałem zakład Mini , gratis.Padla trójka.5/06/2015 też otrzymałem gratisowy zakład mini.Zagralem na wielokrotne losowania.Gdy przejeżdżam przez Katowice, zawieram zakłady, właśnie w tej kolekturze.
Jak wysyłajcie w jednej kolekturze dłuższy czas za kwotę minimum 200 zł lub tak jak niektórzy tu piszą system 12 w Mini to oczywiście można dostać 1 zakład Mini
Robal czym żem się nachapał i tak gram i tak jak robisz zakupy w znanym markecie spożywczym to świeżaka można dostać
Sebastian_M, nie rozśmieszaj mnie , dusia, gosia i osa w bukmacherkę
Robal nie zazdrość komuś
Sam też się kiedyś nachapiesz tylko spokojnie bez nerwów
Sam też się kiedyś nachapiesz tylko spokojnie bez nerwów
Forsa... Tu jeden pisal ze u niego w kilku punktach dają za friko 1 lub kilka mini
i odrazu jestem świeży jak nowo narodzony bez pieniędzy ogołocony
Dotam to nie bylo skierowane do żadnej z tych osób które wymieniłeś
Gadżetami lotto się brzydze. Są beznadziejne, tylko na makulaturę.Wczoraj dała mi kolektorka kilka breloczkow Keno " pelerynki".Dałem je dzieciom na ulicy.Otrzymalem uśmiechy.To jedyny pożytek.
Forsami Zorganizowałeś tyle breloczków, że sklep z kółeczkami do zawieszenia kluczy będziesz mógł otworzyć
3 539 820. Mesajechu 2019-04-03 (23:01) KupujProduktyLottoPomagajPL
Katowice - Ligota.Kolekture prowadzi ojciec z synem.Zawsze daje zakłady Mini gratis.
Katowice - Ligota.Kolekture prowadzi ojciec z synem.Zawsze daje zakłady Mini gratis.
Dotam To było dla Ciebie, Wojtt, Tomi, Krzysztof C, Emeryt i wielu innych osób
3 539 822. Mesajechu 2019-04-03 (23:02) KupujProduktyLottoPomagajPL
Na Zalezu to samo.Galeria Katowicka też.Na Św.Jana też.
3 539 823. Mesajechu 2019-04-03 (23:04) KupujProduktyLottoPomagajPL
Kupujesz 5 zakładów Mini lub za 20 zł.inny produkt, masz zakład mini.W kolrkturach dają kawę i gadżety zamiast zakładów gratis.Wszedzie dziadostwo
Na Zalezu to samo.Galeria Katowicka też.Na Św.Jana też.
3 539 823. Mesajechu 2019-04-03 (23:04) KupujProduktyLottoPomagajPL
Kupujesz 5 zakładów Mini lub za 20 zł.inny produkt, masz zakład mini.W kolrkturach dają kawę i gadżety zamiast zakładów gratis.Wszedzie dziadostwo
Makler mam kolekture pod nosem albo jak zobaczę gościa co rozwozi zdrapki z oddziału ...to spytam jak to jest...
Dotam wymieniłeś 3 osoby i to kobiety które nie są zainteresowane bukmacherką . Po co to robisz złośliwy typie ?
Forsa.. mini to raczej ze swojej kieszeni zeby przyciagnac klienta
Robal_036, ja naprawdę życzę Ci wiele radości w życiu.Niech każdy kolejny dzień będzie lepszy od poprzedniego.
Tobiasz ( muzyk, tancerz, aktor).
Tobiasz ( muzyk, tancerz, aktor).
Dotam dlaczego jesteś taki wredny i złośliwy powiedz mi na spokojnie ok ?
Robal to jeszcze nic mam tyle ołówków i etui na kupony że sam nie wiem.. jak przystało na prawdziwego Hazardziste
Dotam czekam na odpowiedź
Zapraszam do teatru, czasem nie ripostuj, że do cyrku.Cyrk mamy tutaj.Klownow tez
Forsa, ale o co tu pytać ?
Gostki, jeśli tak robią, to sami sobie robią kuku
Prowizję od sprzedaży mają niższą niż suwenir
Gostki, jeśli tak robią, to sami sobie robią kuku
Prowizję od sprzedaży mają niższą niż suwenir
Robal I tu sie myslisz
witam wszystkich
Robal czy Ty nie umiesz czytać że zrozumieniem ?
chętnie zobaczyłbym też ten kupon z wygraną 1000pln , co ci Barca spadła
Dotam nie wciskamy kitu tylko dałem pewniaka który wszedł. Skoro mówisz że wciskam kit to po prostu kłamiesz w żywe oczy . Jak nie wierzysz popatrz na wyniki Legia wygrała 3-0 I to jest fakt
Pójdę zagram w Multi Multi na 10/10 z Plusem może się trafi 2,5 Miliona w sumie motyke mam do słońca nie daleko
Dotam trochę szacunku do drugiej osoby.
Astro
poproś kolegów z grupy, babcię, albo dziadka, którzy będą kolegów odbierać, żeby ci obliczyli
poproś kolegów z grupy, babcię, albo dziadka, którzy będą kolegów odbierać, żeby ci obliczyli
Dotam podaj też pewniaka z kursem 1.87 to pogadamy. Wojtt nawet pytał ile na tym zarobi jak postawi 100 zł
Forsami 10/10 Z + To 5 zł nie trzeba motyki
0,50 groszy w punkcie robi różnicę, a te tu bezkarne bajkopisarze, wycofują zakłady systemowe po parę tysięcy,
albo dostają 20 %
kyrk
albo dostają 20 %
kyrk
Kyrk Robal to wyspa
Pewnie nie wiesz nawet gdzie leży co ?
Oj Robal Robal
Tobiasz
Każdy garnek znajdzie swoją pokrywkę , a
wrózka mi wczoraj powiedziała żebym qqłkom nie przeszkadzał, w wydawaniu wpisów
zdrówka
wrózka mi wczoraj powiedziała żebym qqłkom nie przeszkadzał, w wydawaniu wpisów
zdrówka
Kiedyś poprosiłem przeswietnego kolegę o liczby na Lotto.Dal mi je z dat urodzenia ( własna i bliskich).2 razy 5 w Lotto, 8 razy w Lotto i lotto Plus.2 razy 4 w Mini i kilka trójek w Mini.Gralem i gram systemem, dodając swoje liczby. W poniedziałek 4/9 w Mini.Szczerosc.
W poniedziałek z Jego liczb wpadła czwórka w Mini.( Kolega lekarz).
sebek zmien to na inny model Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69 wczoraj o 14 zmarnowałeś okazję
Usciskaj Wrozke z Podkarpacia i Rzeszowa.Z Tarnowa też.Mam te wróżki na FB.
Zbigniew nie zmarnowałem. Miałem zagrane
3 540 022. Sebastian_M 2019-04-04 (11:00) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Zbigniew nie zmarnowałem. Miałem zagrane bajkopisasz
Zbigniew nie zmarnowałem. Miałem zagrane bajkopisasz
Znigniew i jak z Torbą rozmawiać?
Sebastian.Graj własnymi liczbami.Odpusc sobie czat na kilka dni.Wygrana gwarantowana.
Tobiasz chyba tak zrobię
Masz rację
Masz rację
Szkoda nerwów na wymianę zdań z ludźmi, którzy uważają się za najmadrzejszych.
sebastian jest najwiekszym bajkopisarzem tu
3 539 373. Sebastian_M 2019-04-03 (14:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Dawałem 69 od kilku losowań jak zmieniam to weszło
3 539 381. Sebastian_M 2019-04-03 (14:11) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Namówił mnie na inne. Posluchalem się
3 539 373. Sebastian_M 2019-04-03 (14:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Dawałem 69 od kilku losowań jak zmieniam to weszło
3 539 381. Sebastian_M 2019-04-03 (14:11) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Namówił mnie na inne. Posluchalem się
Od dziś mnie nie ma przez kilka dni
Bawcie się dobrze i wygrywacie dużo pieniążków
Do usłyszenia za kilka dni
Do usłyszenia za kilka dni
3 540 028.wpis wyszło na to ze sebek to najwiekszy bajkopisarz
Sebastian, i nigdy nie chwal się skanami wygranych. Pewna tajemnicę z wczorajszego dnia ujawnie w odpowiednim czasie.( Hasło " Wielkopolska".
3 540 029. Sebastian_M 2019-04-04 (11:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do usłyszenia za kilka dni bo wyszło na jaw bajkopisarz
Do usłyszenia za kilka dni bo wyszło na jaw bajkopisarz