Wpisy 3 538 907 – 3 539 006
2 kwietnia 2019 22:14 → 2 kwietnia 2019 23:59, 100 wpisów
3 538 886. Wojtt
20 zlotych i 20 gr tyle wygrałem
Kupon Lotto z Plusem jest ważny do 11 kwietnia będzie dobrze zobaczysz
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Arczibalik73 kiedy trafimy 5 w Mini ?
Siemasz player
Jeśli bardziej niż mini polecasz mm, to napisz może jeszcze - na ile skreśleń ?
Forsami kiedy trafimy 5 w Mini ?
Forsami szybciej trafimy 6 w Lotto
3 538 914. Sebastian_M 2019-04-02 (22:15) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
moze jutro a moze dopoiero po swietach, , kto wie,?
moze jutro a moze dopoiero po swietach, , kto wie,?
Wojtt ile wygrałeś?
3 538 915. Robal_36 2019-04-02 (22:15) USS Callister
Siemasz player
na 25 liczb system
Siemasz player
na 25 liczb system
Cześć Robal. My się znamy chyba już gram obecnie na 5 i 7
Forsami takie same jak Ty
Robal
sledzilem dokladnie KG i ma jak w banku bana, reszta (2konta itd) to sinusojda--krzywe źwierciadło
sledzilem dokladnie KG i ma jak w banku bana, reszta (2konta itd) to sinusojda--krzywe źwierciadło
Domyślam się
Idęim wcześniej tym lepiej mi wchodzą liczby
Dobranoc Wszystkim...
Dobranoc Wszystkim...
Gosia
Robal. oczywiscie bez plusa bo to zdzierstwo i wole dać dwie stawki. Zachęciły Ciebie do gry te nowe promocje? Wiadomo każdy też zagra od czasu o czasu 10 ale to przynosi mi tylko straty
296 tyś zł 5 w Mini
znaczy cała zabawa przynosi straty ale obecnie najwyższe 10/10 i własnie wspomniany mini ch-t
Gramy i przegrywamy zwroty daja nadzieje na wygrana ale to pułapka bo dalej ciemnosc i znow zwroty i tak w kolko
5 milionów
925 Arczi , to bylo NIE na miejscu
Liga multipasko LUTY 2014 - miejsce 94 - 378 pkt.więcej ...
a Ty Arczi co??????????????????????
Liga multipasko LUTY 2014 - miejsce 94 - 378 pkt.więcej ...
a Ty Arczi co??????????????????????
Mulag czyli twierdził że wszystko to jest Marność nad marność powiadam wam marność to wszystko jest marność powiadam w
Mulag masz rację
Było 5 bedzie wiecej forsami i co z tego niby szansa na wygrana tego niby
Mulag kupić Ci żarówkę masz ciemność powiadam wam to ciemność nad ciemnością ami..
Szansę na wygraną są znikome
Ale żarówkę Led
Niema szansy..uciekły szympansy i pawiany..prawie 14 Milionów kombinacji ale jest Lotto jest zabawa w berka ...
Siema Forsami
Player - tak, mieliśmy kontakt, nie, te promo, to reanimowanie trupa, ale jeśli chodzi o mm, to gra mniej skreśleń, już dawno dawno temu / np TDP/ była wskazywana jako, na swój sposób, efektywniejsza
Player - tak, mieliśmy kontakt, nie, te promo, to reanimowanie trupa, ale jeśli chodzi o mm, to gra mniej skreśleń, już dawno dawno temu / np TDP/ była wskazywana jako, na swój sposób, efektywniejsza
Mulag tak to prawda dobra praca..pewny dochód reszta to marność nad marność i mrzonki np dzisiaj byłem po pracy przed 4:00
Makler - \z tym systemem na 25 liczb to tylko taki żart miał byc , a nie jakas obraza kogokolwiek
wiadomo ze nielosuja tylu numerów ale z przedziału liczb tych z 25 mozna ustrzeli pełna dyche chyba co nie?
wiadomo ze nielosuja tylu numerów ale z przedziału liczb tych z 25 mozna ustrzeli pełna dyche chyba co nie?
30 byłem w kolekturze sami dziadkowie akurat sobota rano nie da wnuczkowi a zagra a efekt mizerny tez byli młodzi lub w srednim wieku niestety czas by wygrać sie juz konczy
Makler Wiedzieliśmy ten wpis niegodny czyli Mój Mistrz B.L.W.i Ja co poradzisz na takich
Robal.Wiesz pewnie do końca życia będę wracał do systemu z przed lat i w jakiś sposób modernizował a w głebi ducha mając świadomość o porażce która mnie czeka. Grasz 3/3 w MM?
Makler
zapewniam Cię, że to nie byłoby coś specjalnie wyjątkowego robal ma "branie" u bajkopisarzy i dziwadeł wszelkiej maści od cholery życzliwych wpisów dostaje
zapewniam Cię, że to nie byłoby coś specjalnie wyjątkowego robal ma "branie" u bajkopisarzy i dziwadeł wszelkiej maści od cholery życzliwych wpisów dostaje
Ja już też nie pamiętam kiedy ostatnio grałem 3/3 przeważnie była strata albo te 2zl.
Tak
Player,
Zastanawiałeś się kiedyś - o co, po co grasz ?
Ta sama @ ?
Zastanawiałeś się kiedyś - o co, po co grasz ?
Ta sama @ ?
No a co do obecnej gry na 7 skreśleń to nie udało mi się powtórzyć tego trafienia 7/7 jak jeszcze zakład kosztował 1,25.
Player,
Przecież sam wiesz - 1.25 i jedno dziennie, to zupełnie inna bajka była
Przecież sam wiesz - 1.25 i jedno dziennie, to zupełnie inna bajka była
narazie wszystkim,
zabawa, może oszukiwanie samego siebie że znajdzie się jakąś dziurę w całym i system który tak naprawdę zadziała zostanie odkryty, sam nie wieżę w to co pisze ale chciał bym w to wieżyć. No jak było po złotówce, złote czasy
lotto jak było po parę groszy. Nawet mam jeszcze te stare kupony i nie wiem jak to było możliwe ale chyba płaciło się za cały blankiet który miał 6 zakładów. chyba 93 albo 96 rok i koszt zakładu wynosił 1.46. Znajdę ten kupon to na profil wkleję, ale chyba kiedyś już o tym pisaliśmy.
Taaaaa złote czasy - ale powaga - obacz na wtedy - ilości trafień, zakładów , choć i teraz bywszy tu wesoła ekipa, co rozdoooopcza i tylko pytanie -
zgolaszeni ? naganiacze ? czy szukają leleni na jakie "współudziały", jak u goldena ?
czy w jeszcze inne picipolo grają ?
Patrzyć warto uważnie z kim się "fajnie" dogadują
zgolaszeni ? naganiacze ? czy szukają leleni na jakie "współudziały", jak u goldena ?
czy w jeszcze inne picipolo grają ?
Patrzyć warto uważnie z kim się "fajnie" dogadują
Trafień było więcej owszem. Obecnie nie mam już @. Bardzo uciekłem od internetu i nie pracuje już także był mi nie potrzebny. Jutro raną założę nowy @. Wyślę Ci na profil. oki?
ok. To do jutra.
Tajemnice sukcesu tkwią w ważnych, zasadach. Trzeba je pielęgnować. Każdy je powinien poznać, postępować zgodnie z nimi i je pielęgnować. 0 kontaktu z osobami z kręgu
Optymista widział
raczej nie nie sądzę żeby zrozumiał , to kilka ekip jest imo
i chyba robią jakieś przegrupowanie
raczej nie nie sądzę żeby zrozumiał , to kilka ekip jest imo
i chyba robią jakieś przegrupowanie