Wpisy 3 537 615 – 3 537 714
31 marca 2019 22:20 → 1 kwietnia 2019 00:09, 100 wpisów
Kulturalnyrobal raz jechałem rowerem i przywaliłem w siatkę ogrodzeniową.
Na prostej drodze czyli chodniku pewnego dnia postawili siatkę. Ogrodzili parking.
Była noc a jechałem tą drogą bardzo często i po prostu się zagapiłem i łup
Na prostej drodze czyli chodniku pewnego dnia postawili siatkę. Ogrodzili parking.
Była noc a jechałem tą drogą bardzo często i po prostu się zagapiłem i łup
Sebastian
jak zrobisz progresję w MM to zobaczysz że ,,silny wiatr''
wydmucha dobre kulki obok
jak zrobisz progresję w MM to zobaczysz że ,,silny wiatr''
wydmucha dobre kulki obok
GRYSIK powiedz jakie liczby dałeś na te 3 duże wygrane
Grysik ok
Możemy to sprawdzić .
Grając może parkami chcesz?
Grając może parkami chcesz?
Robal, nie musisz pisać na lustrze pewnego słowa.Wystsrczy, że spojrzysz w niego.Zamiast tutaj węszyć, proszę , pomóc komuś kto ma ułomne dzieci
I damy progresję
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -arki Multi Multi - 66 parek - niewylosowanych w Marcu w 2019 r
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w kwietniu
Ale numer
Co to za reklama jakiejś strony ?
siedzę w MM ponad 20 lat i
16.03.2016 - koszt gry: 100.00 zł - wygrana: 50016.00 zł
09.11.2017 - koszt gry: 50.00 zł - wygrana: 10532.00 zł
14.02.2018 - koszt gry: 50.00 zł - wygrana: 12000.00 zł
na sucho OK
ale w realu to 700 ZŁ
na sucho OK
ale w realu to 700 ZŁ
To jak grasz?
na 5 liczb czy więcej ?
O kurka wodna
To jakie liczby masz ?
Podasz czy nie ?
Podasz czy nie ?
Zobaczcie jak grają kiepsko z niedziele220 tysięcy mini za 5 A w zwykły dzień 300_320 kawałków
jak mam wolne środki walę progresją i wtedy jest 1/10 lub 2 /10 lub 3,4/10
szok
szok
GRYSIK Nie poddawaj się ale graj stawką x 1
tylko irytujące jest gra na sucho oraz real
Ale graj mniejszą stawką
To po co grasz na sucho ?
niestety muszę powiedzieć, że nikt tośka nie ogra ....
kulki sa już poukładane
moim celem było dojście do wyklinania 7 lub 8 liczb z 10 liczb lub MAX z 15
kulki sa już poukładane
moim celem było dojście do wyklinania 7 lub 8 liczb z 10 liczb lub MAX z 15
Sebastianrowerem wjechałem gościowi w tylną lampę transitaoj bolało Ale poszedł na ugodę
Nie grajcie w Multirzucmy się na mini czy swoje czy maszyna by dobić do 350 000 za 5 mini w zwykły dzień
Bez kapusty A.L.
Graj sam na swoje liczby, bez pomocy portalu i wrednych przyjaciół a wygrasz
Znam ludzi, którzy na gry zadłużyli się i to bardzo.To jest niebezpieczne.Malo tego,na gry zbierają złom, a nawet kr.To już katastrofa.Tacy ludzie są chorzy.
Powtarzam graj za tyle aby nie było zal przegrać
To jest moja zasada
I traktuj grę jako dodatek a nie źródło zarobku
3 537 656. Sebastian_M witaj dokładnie tak nalezy grac za jak najmniejsza kase
arczibalik73 witaj
Bardzo często to powtarzam ku przestrodze dla innych graczy
arczibalik73 jak Ci idzie gra?
Ostatnio testuję nowy sposób gry w Mini.
Jak zda egzamin to powiem o co chodzi.
Jak do tej pory co drugi dzień mam 3/5
No i co drugi dzień 2/5
Reasumując gram już 5 dzień i tak
1 dzień 2/5
2 dzień 3/5
3 dzień 2/5
4 dzień 3/5
5 dzień 2/5 -- 5 dzień to dziś
Jak zda egzamin to powiem o co chodzi.
Jak do tej pory co drugi dzień mam 3/5
No i co drugi dzień 2/5
Reasumując gram już 5 dzień i tak
1 dzień 2/5
2 dzień 3/5
3 dzień 2/5
4 dzień 3/5
5 dzień 2/5 -- 5 dzień to dziś
Zobaczymy co będzie jutro aż jestem bardzo ciekawy
3 537 662. Sebastian_M 2019-03-31 (23:08) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
arczibalik73 jak Ci idzie gra? narazie nieidzie bo niegram wczoraj i dzisiaj odpuscilem sobie gre w jakakolwie kre, w mini tez
arczibalik73 jak Ci idzie gra? narazie nieidzie bo niegram wczoraj i dzisiaj odpuscilem sobie gre w jakakolwie kre, w mini tez
milan1980
Wyniki nie są imponujące ale nie jest źle
Wyniki nie są imponujące ale nie jest źle
w jaką kolwiek gre miało byc, narazie niegram w nic
Miałem nadzieję że będzie tak
1 dzień 2/5
2 dzień 3/5
3 dzień 4/5
4 dzień 5/5
1 dzień 2/5
2 dzień 3/5
3 dzień 4/5
4 dzień 5/5
arczibalik73 to trzymaj za mnie
Przed snem karaluchy
3 537 671. Sebastian_M no ale słyszałem ze trafiles juz w tym miesiacu 2x3/5 no to , ja niestewt nie i jestem jak narazie na minusie narazie odpoczywam od gier
Sebastian, chcesz wygrać?
Kulturalnyrobal
arczibalik73 tak jak napisałęm trafiłem 2x 3/5 w Mini
Raz 19,50 zł i drygi raz 18,60
Raz 19,50 zł i drygi raz 18,60
Kupiłem w końcu golarkę bo mi się zepsuła i wyglądałem jak .....
Teraz jestem podobny do ludzi
Jeśli chcesz wygrać, graj stałymi.Nie korzystaj z rad i porad od falszuwych i zazdrosnych ludzi.Nie zaglądaj ma ten portal .Tu jest tylko kilka szczerych ludzi.
3 537 672. Sebastian_M 2019-03-31 (23:16) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
alez oczywiscie jak zawsze trzymam graj i wygrywaj
ja dzisiaj \znalazłem całkowicie przypadkowo kupony w mini lotka jeszcze z 2013 roku spróbuje tymi liczbami zagrac ze starych kuponów,zobaczymy czy beda szczesliwe czy nie?
alez oczywiscie jak zawsze trzymam graj i wygrywaj
ja dzisiaj \znalazłem całkowicie przypadkowo kupony w mini lotka jeszcze z 2013 roku spróbuje tymi liczbami zagrac ze starych kuponów,zobaczymy czy beda szczesliwe czy nie?
Kulturalnyrobal Gram moimi liczbami i moim sposobem
Tego się trzymam i zobaczymy co będzie
Arczibalik73 i Ty,stanowicie szczery duet.Jeszcze krzys3355 i kilka osób.
Arczibalik73 tez6trzymam za Ciebie
Nie jest ważne kto pierwszy wygra
Najeazniejsze aby ta wygrana przyszła
Najeazniejsze aby ta wygrana przyszła
Staram się jak mogę ale TS postawił wysoką poprzeczkę
Jeśli komuś się wiedzie, zaraz jest atakowany i podpierd
Wysoko
3 537 684. Kulturalnyrobal dzieki za miłe słowa ale to co piszesz to jest prawda , i celna uwaga, masz duzo w tym racji,tak tworzymy grupe i sie niescigamy i nierywalizujemy ze soba kto z nas pierwszy trafi i ile,bo to nie jest wazne, wazne jest tyklko to aby wygrac, i sie dobrze bawic,
Kulturalnyrobal Masz rację .
Ja też to zauważyłem
Ja też to zauważyłem
Artur, mile co napisałeś.Mam wielu serdecznych przyjaciół,którzy wielokrotnie wygrali ładne kwoty nie tylko w PL, ale i za granicą.Maja tutaj profile.Gdy trafia się Im wygrane, natychmiast spotykają się z atakiem najwierniejszego typa
Nastąpiło przekłamanie ostatniego wyrazu
miało być ' najwredniejszego".
Kulturalnyrobal wiesz dlaczego tak jest ?
Mogę Ci powiedzieć
Mogę Ci powiedzieć
my z sebastianem, i jeszcze innymi osobami typujemy i gramy,poprostu nieraz z sebastianem tez i miedzy soba konsultujemy liczby na dane losowanie, choc ostatnio moze nie juz tak czesto ,jak kiedys,ale wspołpracujemy razem, i nieraz jest tez i tak ze obaj w jednym danym losowaniu i trafiamy tez te 3/5, ale nie vzazdroscimy jeden drugiemu wygranej, tylko gramy nadal bo chcemy razem lub osobno ale ustrzeklic te 5/5 w koncu, w mini, , takj to prawda jest co piszesz ze jak ktos cos wygra to jest zaraz atakowany, to prawda a najczesciej kaze mu sie udowodnivc to ze naprawde wygrał nie ?:0 a mianowicie jestzmuszany do okazania skanu z liczbami potwierdzajacego wygrana nie? zeby podpatrzec liczby co ktorymi wygrał
Sebastian, przykład roweru był przytoczony nie bez kozery
Kulturalnyrobal wiem o tym.
Też to zauważyłem
Też to zauważyłem
Artur, nigdy nie daj skanu wygranej.Dasz skan,przez pół roku nie trafisz nawet ' oboka'.
arczibalik73 dopóki nie pokażesz scanu jesteś atakowany to prawda.
A jak pokażesz już scan to wtedy jesteś uważany za kłamcę bo na pewno ten wygrany kupon był nie Twój tylko kogoś innego i zrobiłeś zdjęcie aby się pochwalić.
Tak piszą
A jak pokażesz już scan to wtedy jesteś uważany za kłamcę bo na pewno ten wygrany kupon był nie Twój tylko kogoś innego i zrobiłeś zdjęcie aby się pochwalić.
Tak piszą
Pokazałem skan wygranej na ponad milion złotych ( System w Lotto plus) i kupon 12 zakładowy.Ilez było zazdrosci.
3 537 699. Kulturalnyrobal 2019-03-31 (23:38) Planeta Owadow
Artur, nigdy nie daj skanu wygranej.Dasz skan,przez pół roku nie trafisz nawet ' oboka'.
wiem otym ze tak jest no chyba ze zmienisz liczby i ponownie trafisz na innych liczbach, jesli ktos ma szczescie w milosci to niema szczescia w grach, jesli ktos ma szczescie w grach to niema w milosci, gorzej jest jak sie niema szczescia ani tu a ni tu, ale zawsze zostaje nadzieja i marzenia ze jesli nie dzisiaj to bedzie jutro wygrana ,niema sie co załamywac ze sie dzisiaj nieudało tylko miec nadziejeze ze jesli nie dzisiaj to jutro sie do nas szczescie usmiechnie i trzeba wierzyc ze sie uda w koncu trafic, bo bez tego ani rusz
wiem otym ze tak jest no chyba ze zmienisz liczby i ponownie trafisz na innych liczbach, jesli ktos ma szczescie w milosci to niema szczescia w grach, jesli ktos ma szczescie w grach to niema w milosci, gorzej jest jak sie niema szczescia ani tu a ni tu, ale zawsze zostaje nadzieja i marzenia ze jesli nie dzisiaj to bedzie jutro wygrana ,niema sie co załamywac ze sie dzisiaj nieudało tylko miec nadziejeze ze jesli nie dzisiaj to jutro sie do nas szczescie usmiechnie i trzeba wierzyc ze sie uda w koncu trafic, bo bez tego ani rusz
Kulturalnyrobal sam widzisz
Mam zakład systemowy z maszyny na 12 liczb na chybił trafił, który anulowalem.Taki głupiec portalowy z drugą osobą z B.o takim samym IQ , twierdzą, że nie ma zakładów systemowych na 12 liczb .Po co takie imbe
3 537 701. Kulturalnyrobal 2019-03-31 (23:41) Planeta Owadow
Pokazałem skan wygranej na ponad milion złotych ( System w Lotto plus) i kupon 12 zakładowy.Ilez było zazdrosci.
ile zazdrosci było a ilu kolegów wtedy miałes, co? , wiecej chyba ni z moze jeszcz4 przed gra co?
ile zazdrosci było a ilu kolegów wtedy miałes, co? , wiecej chyba ni z moze jeszcz4 przed gra co?
cyle zabierają głos?
Jeden chciał żeby mu kupić telefon, dołożyć do mieszkanka.Tak, to facet z portalu.Teraz kapuje z owadem
Rzygne prawda i tu nie zajrzę.Ten portal w niczym mi nie pomógł.Jedynie, dzięki niemu wiem, gdzie jest zlokalizowane
ja nie gram nigdy na chybil trafil z maszyny, poniewaz uwazam ze to wyrzucona kasa jest w bloto, wole sam zatypowac i wyslac liczby ktore mi sie nadarza ,akurat, czyli tzw liczby przypadkowe ktore zamyslei wysle, gdy skresle swoje liczby zawsze cos mi tam wpadniea na chybil trafil to zawsze jest tak ze wpadnie zawsze mniej liczb tych trafionych i nawet nieraz zwrotów niema, jak sam skresle to zawswze cos tam ugram i choc sa zwroty jakies , ale ostatnio przez jakis czas przestałem wogole coskolwoiek trafiac np. w multika wiec przestałem w to grac, bardziej skupiam sie na mini lotku choc niepowiem wczoraj ani dzisiaj akurat nic nie wysyłałem w nic , ale i dobrze bo bynajmniej nic nie przegrałem
ja tam nikomu niew zadzroszcze wygranaj i zawsze pisze i mowie grajcie i wygrywajcie i badzcie szcesliwy a tym co niegraja a zadroszcza nam wygranej , mowie zagrajcie i spróbojcie wygrac anie zadroascie nam trafien tylko zróbcie tebn 1 krok i zagrajcie
Właśnie przeczytałem na Onecie, że Pasko zrobił redukcje na czacie ale , jak zwykle Onet kłamie Żartowałem. Witajcie Kochani
GABRIEL