Wpisy 3 535 602 – 3 535 701
29 marca 2019 17:37 → 29 marca 2019 18:36, 100 wpisów
Arczibaliku również dziękuję
Nawet się nie spodziewałam ,że się trafi
Nawet się nie spodziewałam ,że się trafi
Arczibalik73, masz chociaż w realu 7/10? Jeśli nie, nawet nie pisz.
Arczibalik73, by dotrzymać tradycji, trzeba zagrać w Mini.Dolny Śląsk jest szczęśliwy.
Dzisiaj padną 3 piątki w Mini.Jedna będzie udziałem Sebastiana, druga Artura, a trzecia powędruje do miasta na R.
Arczi grales?
Hej bober
Gosia masz fart do keno to lepiej niż mm
Normalnie lodolandia się zrobiła pizdziawa
Już nie mój ci on
3 535 602. Gosia__77 Gosiu to tak działa grasz wysyłasz co badz i w naj mniej odpowiednim momencie sie trafia,własnie, wtedy przychodzi to szczescie, w naj odpowiednim momencie, ja ostatnio pisałem tutaj na czacie ze gram od czasu do czasu w multika teraz ostatnio niegram, tylko dlatego ze ta gra mi teraz nie przynosi, szczescia ostatnio, gramm tylko w mini lotka teraz, dzisiaj nie posłałem multika tylko w ostatniej chwili przed 14 zatypowałem tutaj liczby, które mi sie nasuneły akurat na mysl. nie patrzac w zadne mapki, czy w swoje zestawy,poprostu typowałem od tak z glowy je sobie, , sebastian ma racje jesli gram w multika to gram tylko na 10/10 poniewaz uwazam ze jesli cos trafic to najlepiej w tym przedziale, grac czyli 10/10 wiadomo jest trudno trafic te 10/10 ale niema sie co poddawac, trzeba grac, ja dzisiaj nieposłałem multika, bo sie zle czuje od rana i niemoge chodzic, , jak sie dobrze poczuje to moze dopiero na wieczor posle mini lotka narazie niedam rady wstac, niestety przy tej cholernej cukrzycy tak i jest ze raz sie człowiek czuje tak za chwile inaczej, na to niema leku, zadnego,jak niemozna chodzic, dlatego ze dzisiaj sie bardzo zle czuje tez i dlatego tnie wysyłałem multika na 14 gdybym sie dobrze czól napewno bym to puscil co zatypowałem, niestety nie zrobilrem tego i niemam zadnej wygranej, a le fajnie ze chociarz tutaj mi te liczby wpadły, i jest ok, bo od dawna nic mi takkiego niewpadło
sebastianowi, zbogniewowi, i slandorce i innym osobom dziekuje za brawka,
co zas tyczy sie mini lotka to gram codziennie i mam nadzieje w nuiedługiej przyszłodsci moze i na dniach trafi mi sie ta 5/5 choc i niemowie ze napewno , wczoraj byłem bardzo blisko nawet 4/5 w mini ale oczywiscie nie trafilem tego, bo rozpisałem sobie 42 liczby na tzw 5 /5 i w 3 rozpisach tego wyszły mi 4x4/5 ale niewysłałem tego poniewaz juz mialem wysłany kupon na mini z innymi liczbami,nie gram przez neta tylko w realu w kolektorze.i niebawie sie w jakies online z liczbami, jak co niektotrzy tu
sebastianowi, zbogniewowi, i slandorce i innym osobom dziekuje za brawka,
co zas tyczy sie mini lotka to gram codziennie i mam nadzieje w nuiedługiej przyszłodsci moze i na dniach trafi mi sie ta 5/5 choc i niemowie ze napewno , wczoraj byłem bardzo blisko nawet 4/5 w mini ale oczywiscie nie trafilem tego, bo rozpisałem sobie 42 liczby na tzw 5 /5 i w 3 rozpisach tego wyszły mi 4x4/5 ale niewysłałem tego poniewaz juz mialem wysłany kupon na mini z innymi liczbami,nie gram przez neta tylko w realu w kolektorze.i niebawie sie w jakies online z liczbami, jak co niektotrzy tu
Z niedoczekanie
Tak mammografię my zrobię
WN
ArczibalikDużo Zdrowia...
Graj swoje napewno coś wpadnie......masz Dar do liczb...
Graj swoje napewno coś wpadnie......masz Dar do liczb...
popatrzcie jak to jest siedzicie w jakis mapkach, studjujecie jakies statystyki, wykresy, oraz przegladacie giełdy i kreslicie potem z tego kupony, a tu wystarczy tylko chwilke pomydslec i poprostu na pałe skreslic liczby liczby, i puscic i szybko zapomniec o tych liczbach, co moze bedzie a co moze nie, bedzie , kiedys mni taki moj znajomy ktory grał powiedział wez kupon skersl goi kresl to co ci podpowiada rozum i wyslij, to i zapomnij co wysylałes a w tedy szczescie sie do ciebie usmiechnie, w naj odpowiednim momencie, , sprawdzilem to co moewil to działa dlatego typujac liczby ja niekorzystam z niczego z zadnych statystyk, giełd czy jakis rozpisek, chyba ze cos mi sie nasunie we snie jakies liczby , to wtedy tak, kresle to, a tak wszystko kreslre raczej z głowy niz hjakkis tam rozpisek i iinych rzeczy a gram kiedy moge i kiedy mam z czego nieraz mamm dylemat co wysłac czy 1 multika czy moze np 2 mini lotki, i ew ostatbniej chwili wybieram 1 gre i wysyłam, potem sprawdzam czy mi cos wpadło czy nie, najczescie moj wybór pada na gre mini lotka, sprubujcie nie pracowac nie miec pieniedzy a grac w gry losowe i trafiac cos
Gosiu 77 dziekuje, za mile słowa tylko wiara i szczescie da nam realne wygrane
Gosiu 77 dziekuje, za mile słowa tylko wiara i szczescie da nam realne wygrane
Arczibalik chce ci się tak pisać
Gosia a zdrapka byla jakas?
Cos mi sie wydaje ,ze w multi bedzie 1,2,3
Cos mi sie wydaje ,ze w multi bedzie 1,2,3
Isia Dzięki ...
Wiesz szłam eurojacopt Wysłać...
I po drodze myślę wyślę keno...
I tak szybko w kolekturze skreśliłam kupon...i poszłam jeszcze do sklepu...i wróciłam do kolektury sprawdzić czy coś trafiłam na czytniku...akurat słońce świeciło w wyświetlacz to
go dłońmi przykryłam i patrzę : Gratulujemy Wygranej i zdziwiło mnie że 5/5 się ucieszyłam ha ha
Wiesz szłam eurojacopt Wysłać...
I po drodze myślę wyślę keno...
I tak szybko w kolekturze skreśliłam kupon...i poszłam jeszcze do sklepu...i wróciłam do kolektury sprawdzić czy coś trafiłam na czytniku...akurat słońce świeciło w wyświetlacz to
go dłońmi przykryłam i patrzę : Gratulujemy Wygranej i zdziwiło mnie że 5/5 się ucieszyłam ha ha
Pilnowac tego 10 55 78 jak dziś nie padnie stawka 10 wrealu
Zaq.
Wędrowca jak pogoda
Panorama.
3 535 638. zbigniew g 2019-03-29 (18:15) Kęty
zbigniew ja pisze 1 wiadomosc i duzo, niz 5 cz6 i ban leci juz kiedys pisałem o tym dlasczego takie wielkie wiadomosci pisze , poniewaz po 1 takiej wiadomosci nie leci ban, i jest to wiadomosc jedna, ale ok niebede pisał juz tak duzo , uciekam sie teraz zdrzemnac troche, bede pozniej moze
narazie wszystkim
zbigniew ja pisze 1 wiadomosc i duzo, niz 5 cz6 i ban leci juz kiedys pisałem o tym dlasczego takie wielkie wiadomosci pisze , poniewaz po 1 takiej wiadomosci nie leci ban, i jest to wiadomosc jedna, ale ok niebede pisał juz tak duzo , uciekam sie teraz zdrzemnac troche, bede pozniej moze
narazie wszystkim
Wojtt nie było dziś zrapek ..
Tylko multi na 14.00 ale nic się nie udało wygrać kupon za 10 zł...
Tylko multi na 14.00 ale nic się nie udało wygrać kupon za 10 zł...
Islandorka.
G
Chłodno i bez deszczu.
Islandorka spoko masz liczby na dziś musze je zatypowac na sucho
Zb
Ty zagraj nimi wrealu
Ja na 21:40 nie gram
Tak Panie
Moj piękny panie. ..windą do nieba
Zb zag mówił że dzwoniles do mnie...prawda
zbigniew mozesz zapomniec o wylosowaniu dzisiaj liczby 10 nie bedzie jej pomimo ze dzis padło 7 i 8, niestety
Chyba zębami i parapet
Pisze na jutro na 14sta arczibalik
Islandorka 4 punkty ci brakuje i mnie dogonisz
Cykasz sie
Czego
To jak ma na imię twoja Wenus
Wiem co to są gumki
Ty prostaku mówi się że co proszę
Zb takie do zabawy?
Islandorka masz chłopa czy dalej sama jedziesz na wakacje
Ale zrobiłam pierne śledzie...zb zaraz cię spale ogniem
Z co podgkadasz
Z najpierw kabluje potem w długą...
Zb daj mu w sceke
Dodała mi coś do piwa
Zb cicho...
Spoko
Zb a co cijuż agonia
Dziś trzeźwy 3 zmiana
Zag następny?
Na co
Na wiagrę
jedno okno umyłam ...już drugie nie zdąże tylko wypiorę firanki...cały dzień pralka chodzi...już mam dość
Gorzej jak zb będzie ganial jakaś po placu
Tylko zegarek zag
Oczy wyszły z orbity