Wpisy 3 530 614 – 3 530 713
24 marca 2019 10:38 → 24 marca 2019 14:01, 100 wpisów
Zaq69 trzymaj sie
generalka ostateczna 3 Stoch 4 żyła 5 Kubacki ze wszystkich konkursów edycji 2018/2019 brawo
Zagraj nawet w niedziele , na stawce z plusem.Nie lekaj się.Wygrasz.
Mini:
1,6,14,20,33,35,38,40,41
1,6,14,20,33,35,38,40,41
Ja tam nie peniam, tylko nie jestem pewien, czy chce mi się jeszcze wynurzać ale -skorzystałem z rady kolegi Lisowski / fajne ma imię w Avatarze - robal/ i nie żałuję
Tylko systematyczna i systemem gra zapewni Ci szczęście.Nie lekaj się - graj
Rooooooobaaaaaal
Roooobaaaaal, lubię Cię jak ......robale w..
.
.
Jestem Apolinary .
Nie peniaj, nie jesteśmy aż tak blisko zostaw takie dane osobowe dla siebie
Pozdrawiam Leszka, handlarza ciuchami.
Forsa jak forsa
Jest kumulacja w Lotto 5 Milionów wczoraj nie widziałem byłem śpiący
Wygrałeś w koncu
F a czemu zmieniłeś?
to jest realne Forsami wygrana to mrzonki mrożone w lodówce podgrzewane na wodzie
Isia bo w tamtym roku zakład upadł a kolejne dwie prace to był syf...
Mulag ja to wiem tylko to jest ucieczka idzie się na skróty ..a tu dalej nic 2/6 ..i tyle
a ja w tym syfie zostałem i jestem zadowolony znam swoje miejsce mam tyrać płacić podatki i przepraszać i płacić za krzywdy praw dawnych
nic to znaczy 1 z5 1 z5 0 z 5 to tylko pompowanie TS życie od dawna układam sobie pracą a granie tylko zabawa bez nastawiania się
Mulag MY to wiemy .. żeby wygrać to trzeba mieć na prawdziwe granie systemem i systematycznie i jeszcze tylko grać w jedną grę liczbową.np Lotto albo Mini bo takie nasze granie to tylko rozrywka z szczyptą emocji a realnie jest tak że się nie wygrywa.
powiem tak nie odradzam grać zawsze to jakaś nadzieja ale trzeba pamiętać że wygrać można nigdy także proponuje dystans wysłać zakładzik skromnie a jak nei będzie to nie bedzie wszystkie inne komentarze to ściema i spłukanie was z kaski ciezko zarobionej tu nie ma żadnych zasad a wygrać można jak zobaczyć ufoludka
Mulag chcesz zobaczyć ufoludka a ci zieloni to są ufoludki to znaczy że wygrasz bo ich widzisz
Mulag na jutro tam stół na bogato
Milioner chodzi po kolędzie i u Ciebie będzie
Milioner chodzi po kolędzie i u Ciebie będzieMulag Ty się ciesz za życia zobaczysz Milionera nie jeden by chciał ale nie będzie mógł
i gdzie mam dwie rezydencje to nie wiem gdzie jako gospodarz ma być ustalmy bo nic z tego nie wiem
Forsami idz do kabiny numer 3
F znów spi
Cześć
Zapomniałem zatypować
Abudabi
Najważniejsze wygrać w realu A tu to Pikuś
Pewniak 66
Ptaka 45 66
Parka
Tak pikus wiemy ze to pikuś seba dla tego od 20 lat nic nie wygrywamy konkretnego
Trójka?
1,45,66
Witam państwa na zabawie
Zaraz Kabaret zaraz Cyrk zaraz Rodeo na 102
Znigniew witaj
Megamocny