Wpisy 3 530 603 – 3 530 702
24 marca 2019 10:22 → 24 marca 2019 14:00, 100 wpisów
5,14,16,57
5,12,14,39
17,43,48,70
6,8,37,75
Tyle z czwórek wczoraj po 3/4 z wyżej wymienionych
5,12,14,39
17,43,48,70
6,8,37,75
Tyle z czwórek wczoraj po 3/4 z wyżej wymienionych
Ech żeby nasi w skokach byli w pierwszej 10..ale Kuba, Dawid, Kalil i Piotr
Zaq69 trzymaj sie
generalka ostateczna 3 Stoch 4 żyła 5 Kubacki ze wszystkich konkursów edycji 2018/2019 brawo
Zagraj nawet w niedziele , na stawce z plusem.Nie lekaj się.Wygrasz.
Mini:
1,6,14,20,33,35,38,40,41
1,6,14,20,33,35,38,40,41
Ja tam nie peniam, tylko nie jestem pewien, czy chce mi się jeszcze wynurzać ale -skorzystałem z rady kolegi Lisowski / fajne ma imię w Avatarze - robal/ i nie żałuję
Tylko systematyczna i systemem gra zapewni Ci szczęście.Nie lekaj się - graj
Rooooooobaaaaaal
Roooobaaaaal, lubię Cię jak ......robale w..
.
.
Jestem Apolinary .
Nie peniaj, nie jesteśmy aż tak blisko zostaw takie dane osobowe dla siebie
Pozdrawiam Leszka, handlarza ciuchami.
Forsa jak forsa
Jest kumulacja w Lotto 5 Milionów wczoraj nie widziałem byłem śpiący
Wygrałeś w koncu
F a czemu zmieniłeś?
to jest realne Forsami wygrana to mrzonki mrożone w lodówce podgrzewane na wodzie
Isia bo w tamtym roku zakład upadł a kolejne dwie prace to był syf...
Mulag ja to wiem tylko to jest ucieczka idzie się na skróty ..a tu dalej nic 2/6 ..i tyle
a ja w tym syfie zostałem i jestem zadowolony znam swoje miejsce mam tyrać płacić podatki i przepraszać i płacić za krzywdy praw dawnych
nic to znaczy 1 z5 1 z5 0 z 5 to tylko pompowanie TS życie od dawna układam sobie pracą a granie tylko zabawa bez nastawiania się
Mulag MY to wiemy .. żeby wygrać to trzeba mieć na prawdziwe granie systemem i systematycznie i jeszcze tylko grać w jedną grę liczbową.np Lotto albo Mini bo takie nasze granie to tylko rozrywka z szczyptą emocji a realnie jest tak że się nie wygrywa.
powiem tak nie odradzam grać zawsze to jakaś nadzieja ale trzeba pamiętać że wygrać można nigdy także proponuje dystans wysłać zakładzik skromnie a jak nei będzie to nie bedzie wszystkie inne komentarze to ściema i spłukanie was z kaski ciezko zarobionej tu nie ma żadnych zasad a wygrać można jak zobaczyć ufoludka
Mulag chcesz zobaczyć ufoludka a ci zieloni to są ufoludki to znaczy że wygrasz bo ich widzisz
Mulag na jutro tam stół na bogato
Milioner chodzi po kolędzie i u Ciebie będzie
Milioner chodzi po kolędzie i u Ciebie będzieMulag Ty się ciesz za życia zobaczysz Milionera nie jeden by chciał ale nie będzie mógł
i gdzie mam dwie rezydencje to nie wiem gdzie jako gospodarz ma być ustalmy bo nic z tego nie wiem
Forsami idz do kabiny numer 3
F znów spi
Cześć
Zapomniałem zatypować
Abudabi
Najważniejsze wygrać w realu A tu to Pikuś
Pewniak 66
Ptaka 45 66