Wpisy 3 530 128 – 3 530 227
23 marca 2019 20:41 → 23 marca 2019 21:29, 100 wpisów
dzik jest dziki... dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły....
Lila, siemasz {{słońce}}
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
Typy już poszły w typowaniach...
Teraz wszyscy czekają na wygrane
Teraz wszyscy czekają na wygrane
makler za co mam niby bana za pytanie czy Pasko żyje? Pytanie jak pytanie a to że ma córkę to wiem ale że już dwie?Nooo dziure w dziurze ciezko wydłubac
makler a Ty co admin czy co? Bany chcesz na 8 rozdawac i to jeszcze komu,mi?
Lila
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cóż - konkurencja i walka o klienta się zaostrza, i ciągną się stadami klony, to z jednej, to z drugiej strony
Chwila...
... cierpliwości
Chwila...
... cierpliwości
Pasko wprowadzil do ograniczenie do 5 wpisow po koleji A 6 wpis = 8h
a może ja mam schizę i lubię sobie ppisać sama do siebie?może to moja rehabilitka
makler to trzeba z Paskiem poważnie przedyskutowac pewne tematy bo tak dalej być nie może
llila u mnie też sajgon wnusio jeszcze nie śpi ..zabawki porozrzucane a papci nie uznaje
dusia z tymi papciam to żart,że mi spadły ,że bana za wipy dostac moge u mnie dzieciaki tez wiecznie na bosaka śmigają,może to i zdrowiej.
o policja karetka coś za dużo ich dziś na normalną pomoc myślę że to ze względu na derby w piłce znów nawalanie się oj oj jakie to głupie i beznadziejne
i tak już starych niedzwiedzi nie ma,kieeeddyyyyysss to tu się działo
Multi, mini... Paczka fajek w przeliczeniuprze cały tydzienmoże Bóg zobaczy że się nie przelewa
nie wiem tak dokładnie po meczu już bo to 4 liga mecz się skończył gdzie po 17 coś krzyki słyszę być może jakieś przepychanki
Lila - nie ma niedźwiedzi ?
Ale może są niedźwiedzice z małymi
Ale może są niedźwiedzice z małymi
jak zawsze jak coś mówię czy wygrywam skanik w profilu wiosna w pełni na moim podwórku fotka w profilu dowód wiosny i tego że dziś było pięknie
mąż przychodzi do sypialni z tabletką od bólu głowy i mówi:
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
dusia już spore i wygadane a córka to zagina mnie na każdym kroku,kurna córunia tatusiaszału można dostać
tak wyszło tomi77 zawaliłem klika dni bo czasu nie było i już nie typowałem zacznę od kwietnia
Wczoraj a raczej dziś do 2 w nocy sledzilem tenis... HurkachThiem... Potem odpadlem.. Ale Polak wygral 6:4,6:4
ok,po zabiegu , ale musi tam wrócić po wyciągnięcie jakiegoś drenu
No... Wolę tenisistki ale jak odpadlyto była i ślę żyłem przed telem
Ja skromnie wysylamchytry jestem... Albo nie chce upaść zbyt niskoby się nie utopic
Gooool
Ja już teraz kibicuje schorowanej reprezentacji