Wpisy 3 530 114 – 3 530 213
23 marca 2019 20:07 → 23 marca 2019 21:24, 100 wpisów
Mulag.. 4 tatrynie wiem czy otwierać wszystkie bo jestem ciekaw czy za free jakies
w sumie pije czystą ale nie wyborową ale z tego co tu pisze to numer 1 wśród matek niemowląt
Arczibalik73, uważam, że nie 7, a 6 będzie w Mini, z:
1,6,11,18,25,35,38,40,41
Wyslalem system na 9
1,6,11,18,25,35,38,40,41
Wyslalem system na 9
no ja teraz tez ide wysłac sobie mini z pewnymi liczbami, na ktore poluje od kilku dni zobaczymy czy wejda i bedzie dzisiaj te upragnione 5/5 czy to jeszcze nie dzisiaj, co zas chodzi o system to nie gram systemem tylko zwykla 5/5 jesli ma byc to bedzie , wszystkim zas grajacym zycze wysokich wygranych grajcie i wygrywajcie
mnie sie marzy taka 5/5 w mini, ale na dzien dzisiejszy to nawet by mi sie przydała taka choc 3/5 lub 4 /5 poniewaz sie splukałem z kasy i niema za co zabardzo grac, dlatego ucieszyla by mnie jaka kolwiek wygrana aby bylo za co grac, a le czas pokaze co bedzie , czy bede dalej grał czy nie, na dzisiaj ma,m wiec ide zagrac a pozniej zobaczymy,
Arczigłupia trójkę trafić do końca marca... Nawet przy stratachale żeby byla
A promocje multi olewam... Biorę zawsze nad parkiem Domini jedna 7 1 losowanie jak już gram
Mulag odradzam Ci jeść
Tylko suchary bez cukru ...i ja kupuję kaszkę bobovita ryżową ...
na wodzie
Tylko suchary bez cukru ...i ja kupuję kaszkę bobovita ryżową ...
na wodzie
dzik jest dziki... dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły....
Lila, siemasz {{słońce}}
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
Typy już poszły w typowaniach...
Teraz wszyscy czekają na wygrane
Teraz wszyscy czekają na wygrane
makler za co mam niby bana za pytanie czy Pasko żyje? Pytanie jak pytanie a to że ma córkę to wiem ale że już dwie?Nooo dziure w dziurze ciezko wydłubac
makler a Ty co admin czy co? Bany chcesz na 8 rozdawac i to jeszcze komu,mi?
Lila
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cóż - konkurencja i walka o klienta się zaostrza, i ciągną się stadami klony, to z jednej, to z drugiej strony
Chwila...
... cierpliwości
Chwila...
... cierpliwości
Pasko wprowadzil do ograniczenie do 5 wpisow po koleji A 6 wpis = 8h
a może ja mam schizę i lubię sobie ppisać sama do siebie?może to moja rehabilitka
makler to trzeba z Paskiem poważnie przedyskutowac pewne tematy bo tak dalej być nie może
llila u mnie też sajgon wnusio jeszcze nie śpi ..zabawki porozrzucane a papci nie uznaje
dusia z tymi papciam to żart,że mi spadły ,że bana za wipy dostac moge u mnie dzieciaki tez wiecznie na bosaka śmigają,może to i zdrowiej.
o policja karetka coś za dużo ich dziś na normalną pomoc myślę że to ze względu na derby w piłce znów nawalanie się oj oj jakie to głupie i beznadziejne
i tak już starych niedzwiedzi nie ma,kieeeddyyyyysss to tu się działo
Multi, mini... Paczka fajek w przeliczeniuprze cały tydzienmoże Bóg zobaczy że się nie przelewa
nie wiem tak dokładnie po meczu już bo to 4 liga mecz się skończył gdzie po 17 coś krzyki słyszę być może jakieś przepychanki
Lila - nie ma niedźwiedzi ?
Ale może są niedźwiedzice z małymi
Ale może są niedźwiedzice z małymi
jak zawsze jak coś mówię czy wygrywam skanik w profilu wiosna w pełni na moim podwórku fotka w profilu dowód wiosny i tego że dziś było pięknie
mąż przychodzi do sypialni z tabletką od bólu głowy i mówi:
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
dusia już spore i wygadane a córka to zagina mnie na każdym kroku,kurna córunia tatusiaszału można dostać
tak wyszło tomi77 zawaliłem klika dni bo czasu nie było i już nie typowałem zacznę od kwietnia
Wczoraj a raczej dziś do 2 w nocy sledzilem tenis... HurkachThiem... Potem odpadlem.. Ale Polak wygral 6:4,6:4