Wpisy 3 527 950 – 3 528 049
20 marca 2019 22:40 → 20 marca 2019 23:47, 100 wpisów
Za głupie , złośliwe i specjalne dawanie dużej ilości wpisów powinni dostać ban na minimum 3 dni .
Po co to robią ?
Co chcą w ten sposób udowodnić ?
I to mają być dorośli ludzie ?
Niby na poziomie ?
Po co to robią ?
Co chcą w ten sposób udowodnić ?
I to mają być dorośli ludzie ?
Niby na poziomie ?
Tak .
Każdy ma indywidualny limit wpisów
Każdy ma indywidualny limit wpisów
Sebastian to tylko czat jak gazeta. To nic przecież nie daje czy ktoś pisze czy nie od tego się nie wygrywa
makler dokładnie wie ile ma i robi to specjalnie.
Forsami ale nie o to chodzi
forsami ja mam 5/6 i3x3/6 cały sen dzisiaj wszedł chociaż podzielił się troszkę na 2 los
Po co taki makler tu wchodzi ?
Skoro ma na celu dostać bana za dużą ilość wpisów
Skoro ma na celu dostać bana za dużą ilość wpisów
Krótko zwięźle i dużo wpisów
Gosia w Ekstra Pensja 2/5 ale nie zagrane i nie stracone byłby zwrot...
makler celowo właśnie liczy
Dusia Ty to jesteś pracowita kobieta
Dusia prześlij mi tak nawet wirtualnie co kiełbase marynujesz mniam ja chcę ja chcę
Mąż powinien Cię nosić na rękach
Mini na jutro:
5,8,11,20
Piąta za chwilę
5,8,11,20
Piąta za chwilę
Dusia ależ masz ,nocne czuwanie z księżycem w pełni...ale za to jutro mamy wiosne!!!
36
Piec
Osiem
Jedenaście
Dwadzieścia
Trzydzieści sześć
Osiem
Jedenaście
Dwadzieścia
Trzydzieści sześć
lorey no sama sobie robote dałam ,...dzisiaj 3 godz to musi się gotować jutro 2 godz...pojutrze 1 godz.prawdopodobnie pyszna kiełbaska ma być
sebastian mój lubi sobie dobrze pojeść i po domowemu ....
Gosia tak mieliłam 2 kilogramy łopatki
Gosia tak mieliłam 2 kilogramy łopatki
Dusia....chyba wiem co robisz,moja mama tez tak gotowała...takie miesko w słoikach...
pycha...
pycha...
lorej takiej jeszcze nie robiłam ,robie,tylko w jelitach białą i wędzoną
Mama moja robila jakby konserwę w słoikach...to było pyszne , potem na ciepło i na zimno na kanapke..
Seba po co to robia jest ban za 6 i ktos chce skorzystac z tego dobrodziejstwa rozumiesz czy nie jak jest na 8 to na 8
Mulag nic nie wygrałem od tylu już lat a było odkładać na dom to Ci się w Lotto kumulacja zachciało grać
Ja rowniez nic co ty chcesz odpowiedz w minisekundzie ty nie cierpliwy człowieku
Kotlet miał na to jedno zdanie Marność nad marność powiadam wam marność nad marność i jeszcze..raz marność
Albo siedzisz na krześle albo na tronie albo piszesz albo nie..
Mulag z tego co się dowiaduje to zarobki ale jak to ktoś kiedyś powiedział dobre i 4 stowki a siedzi w domu od 6 lat...
Mulag miałem w Ekstra Pensja 2/5 twoja teza się potwierdza..nigdy cały zestaw..
Jeszcze wczoraj chciałeś na wczasy a ja te 2 Miliony pod ziemią
Mulag System w Mini na 12 liczb na 10 losowań w 17.000 kolekturach w Polsce i komin magnetyczny sam się czyści
Mulag jak marzysz o własnym M to dostaniesz stosownie do dnia..
Widze jak bajkopisarze tak pisza i inne pierdułki albo mnie to.nie rusza lub tylko to
Mulag jak możesz no wiesz.. a sam chcesz wygrać w Lotto zagrać 13 Milionów kombinacji..to co ...
A Ty to niby co a kto gra w Mini co..no..co..bo pójdziesz na Trybowanie i MDOM
Mulag to Wszystko na K3 zalecenie działu kontroli jakości Iwona Kazała przekazać
Kazala przekazac ci ze noze zardzewiale gdzie ten wysoki logistyk noże kolego noze
Mulag a czemu żeś się śmiał z koleżanki jak łapy wsadziła do gorącej wody..no co za..
A było ale kto taki głupie widzi pare gorąca woda i wpycha łapy co chciała uzyskac