Wpisy 3 527 432 – 3 527 531
20 marca 2019 10:18 → 20 marca 2019 13:09, 100 wpisów
Po..rno o tej porze tu
S
Bober
Czy bez bobra
Ni mom casu ca coś skreślić i pa
Brudziński wpłacil darowiznę na fundację 500 zł zamiast mandatu kierowcy
Grajcie wygrywajcie duze pieniązki to takie proste systemy łancuszki i wianki
@3 527 366:
Historycznie mieliśmy typowanie wyłącznie 12 liczb i na podstawie tego typowania był/jest liczony ranking.
Typowanie 5 liczb pojawiło się stosunkowo niedawno i jeszcze nie doczekaliśmy się rankingu typowania 5 liczb lub ewentualnie trzeba by przemyśleć w jaki sposób podejść do tematu ...
Natomiast Twoje trafienie 4/5 zostało uwzględnione w lidze typujących.
Ponieważ w cenie zakładu Multi Multi mogłaś mieć 2 takie same zakłady Mini Lotto i niejako wygrać 2 razy przy grze za 2,50 zł, otrzymałaś 2x tyle punktów ile wynosiła wygrana w złotych.
Gratulacje i pozdrowienia
Historycznie mieliśmy typowanie wyłącznie 12 liczb i na podstawie tego typowania był/jest liczony ranking.
Typowanie 5 liczb pojawiło się stosunkowo niedawno i jeszcze nie doczekaliśmy się rankingu typowania 5 liczb lub ewentualnie trzeba by przemyśleć w jaki sposób podejść do tematu ...
Natomiast Twoje trafienie 4/5 zostało uwzględnione w lidze typujących.
Ponieważ w cenie zakładu Multi Multi mogłaś mieć 2 takie same zakłady Mini Lotto i niejako wygrać 2 razy przy grze za 2,50 zł, otrzymałaś 2x tyle punktów ile wynosiła wygrana w złotych.
Gratulacje i pozdrowienia
Warto się zaprzyjaźnić z liczbami na Mini:
2,3,5,10,12,19
21,31,33,34,36,39
2,3,5,10,12,19
21,31,33,34,36,39
Można też wykorzystać je na 6/6 w MM.
Na lotto:
9,17,20,29,39,40,42
Oczywiście , systemik
Na lotto:
9,17,20,29,39,40,42
Oczywiście , systemik
ILNY - jest, tylko kryteria oceny /sumy punktów z różnych ier i rotacyjność - okres, jaki jest brany pod uwagę/ są ustawione tak, a nie inaczej
Mulag - szacujesz wartość mp na okolice pojedynczego 5/5 w mini ?i byś chciał użerać/komunikować się z pewnymi jednostkami ?
Akurat tak wyszło ale to taki przypadek akurat to nie ma nic wspolnego przypadek wartosc stronki w takich granicach nic wspolnego z mini
Jestem na biezaco z roznymi stronkami i znam wartosc stronek takze to nie jest moja cena tylko konkretne ceny oszacowane nic nie tu do rzeczy mini
A jakie kryteria stosujesz do oceniania - ilość odsłon, czy uczestników, wartość reklam ?
jakieś narzędzia ? strony typu - ocenawww, stratscop ?
jakieś narzędzia ? strony typu - ocenawww, stratscop ?
Tyle jest mniej wiecej warta przeciez ci pisze nie.ja oceniam jest oceniana za wszystko i ile dane stronki sa warte sa stronki i po milionach czy stronki tez do grania w t.s warte 15 tys tylko a i 800 zl jest wszystko w necie mozna poszukac
Sam mam kupione czasem chandlowałem ale to kiedys kupowałem ale teraz juz sie tak nie zajmuje
Oczywiscie samemu tez mniej wiecej mozna ale trzeba sie.znac ale gotowe wartosci stronki masz ile mniej wiecej warta
Facebooka tez mozna kupic jak by chciał sprzedac ale ile warte szkoda pisac ale tez moge podac wartosc
no właśnie spojrzałem "po necie" np ocenawww.pl - Szacunkowa wycena strony 8,402 zł...
a gdzie indziej, gdzie jeszcze inne kryteria pokazuje - jest, jak widzę, że
zmniejszyła się ilość uczestników, za to - zwiększyła ilość odsłon
a pewnie, pewnie - kupiłbym i fejsbuka i mikrosofta i ejpla, oczywiście - za wygrane w lotto, ale skubańcy - nie chcą sprzedać
a gdzie indziej, gdzie jeszcze inne kryteria pokazuje - jest, jak widzę, że
zmniejszyła się ilość uczestników, za to - zwiększyła ilość odsłon
a pewnie, pewnie - kupiłbym i fejsbuka i mikrosofta i ejpla, oczywiście - za wygrane w lotto, ale skubańcy - nie chcą sprzedać
Takze jak widzisz wszystko jest co za ile nie ma jakis tajemnic mozna sprawdzic
zobacz, jakie są różnice w tych "oceniarkach" -
www.cubestat.pl - 99.963,66 zł
www.cubestat.pl - 99.963,66 zł
p Pikuś - w kilku się skrzykniemy, damy taką kasę, że pęknie i kupimy tego fejsbuka
za wygrane, a co - nie damy rady ?
za wygrane, a co - nie damy rady ?
widziałem zależy czy są na bieżąco aktualizowane i jakie kryteria brane ale tak mniej więcej dają obraz ceny
Kupić , nie kupić "pochandlowac"" warto.Wole targowanie, niż " chandlowanie"- łatwiejsza pisownia.
ja tam nie widzę przeszkód - żeby rozpintolić wszystkie totolotki na świecie
Mulag
wystarczy przecież tylko - włączyć myślenie i
po ptokach
Mulag
wystarczy przecież tylko - włączyć myślenie i
po ptokach
oj, no coś TY - codziennie przecież rozpintalają, i grubo, na stawce
od morza po samiuśkie Tatry - daleko nie trzeba patrzeć
od morza po samiuśkie Tatry - daleko nie trzeba patrzeć
wiadomo najwiekszy sukces to z zerowego punktu za grosze wybić się na wyżyny ze stronką
to się udało ludziom co dawniej zaczęli i przeczuwali przyszłość internetu i nie tylko to ale zapotrzebowanie na jaki temat będzie
rozpintalają - mówię Ci
i od tego, też, zaczęło śmierdzieć na takiej stronie jak - typowanie na żywo
banda pajaców wbijała pod coraz to innymi nickami i sruuuuuuuuuuuuuuuu
poszło w...
i od tego, też, zaczęło śmierdzieć na takiej stronie jak - typowanie na żywo
banda pajaców wbijała pod coraz to innymi nickami i sruuuuuuuuuuuuuuuu
poszło w...
Gratulacje dla wszystkich wczorajszych szczęśliwców.Niech to grono powiększy się dzisiaj , nie tylko w grze 6/6 z plusem na stawce w promocji MM 6/6, ale i w pozostałych grach.
Mulag
A poważnie, to Pasko miał dużo szczęścia do początkowych uczestników tego swojego projektu, a co ciekawe - jeszcze kilku "dycha", ale to nie to samo - Oni też już są inni - życie...
pieniądz zły wypiera dobry
A poważnie, to Pasko miał dużo szczęścia do początkowych uczestników tego swojego projektu, a co ciekawe - jeszcze kilku "dycha", ale to nie to samo - Oni też już są inni - życie...
pieniądz zły wypiera dobry
dokładnie brakuje już takiego natchnienia bezinteresownego dla użytkowników dobra tyle
Robal,pozazdrościć inteligencji tej - według Ciebie " bandzie", która pokazała jak typować i jak grać.
Similis si-milem sibi queevil sic fuitl est et evit, si-milem si-milem sibi quairit
Similis si-milem sibi queevil sic fuitl est et evit, si-milem si-milem sibi quairit
Podobne cieszy się podobnem;swój swego znajdzie dla jednego celu.(Arystoteles).
Coś się szykuje.. .
Rano: Turcja - wstrząs ziemi: 5,8 m.
...............
Teraz Francja: 5,0 M /okolice Bordeaux/.
Rano: Turcja - wstrząs ziemi: 5,8 m.
...............
Teraz Francja: 5,0 M /okolice Bordeaux/.
Kto chce popatrzeć to u Janosika na blogu liczby na NIE do MM.
Już jestem
Zaq.
Ja chcę popatrzeć
zieeeeeew, jakoś tak się złożyło, że mądrzy mniej grają od biednych ciekawe czemu
Arystoteles powiadasz ? no tak, jak by tak krzyżowe "prześwietlanie" ip włączyć byłaby kupa śmiechu
z przewagą kupy
Arystoteles powiadasz ? no tak, jak by tak krzyżowe "prześwietlanie" ip włączyć byłaby kupa śmiechu
z przewagą kupy
Robale a według Ciebie biedny to glupi?
Jakoś dziwnie to napisałeś robalu
Napisałeś tak :
Jakoś tak się złożyło że mądrzy mniej grają os biednych
Jakoś dziwnie to napisałeś robalu
Napisałeś tak :
Jakoś tak się złożyło że mądrzy mniej grają os biednych
Możesz to sprostować lub wyjaśnić ?
Sebastian, nie oczekuj od niego sprostowania.To zbyt trudne dla noego.Proponuje , by przeczytał fraszki Jana Kochanowskiego " O zazdrości".( Księgi pierwsze).
a kim Ty userze pytający jesteś żebym się miał tłumaczyć, czy coś wyjaśniać -
Kilkoma Uderzeniami Palców Po Klawiaturze ?
sam sobie odpowiedz - czyś milioner i grasz z nudów, i dla hobby, ćwiczenia umysłu itd itp, czy raczej biedny i przydało by się trochę bez specjalnego wysiłku gotówki
/inne przypadki bywające na stronie pomińmy litościwym milczeniem /
wesołego dnia, co sympatyczniejszym
i nieustającym nieustających
Kilkoma Uderzeniami Palców Po Klawiaturze ?
sam sobie odpowiedz - czyś milioner i grasz z nudów, i dla hobby, ćwiczenia umysłu itd itp, czy raczej biedny i przydało by się trochę bez specjalnego wysiłku gotówki
/inne przypadki bywające na stronie pomińmy litościwym milczeniem /
wesołego dnia, co sympatyczniejszym
i nieustającym nieustających
Sebastian,zauważ, że właśnie ci biedniejsi lepiej typują, niż ci " mądrzy".Sprytny " głupiec", sam nie typuje,wykrada pewniaki od tych biednych i szczerych.Na tym żeruje.Umowmy się, że takie dyskusje lepiej pominąć.
achtung wnimanje pozor attention
szybko grać, bo
silna grupa, mocna w kupie, rozpintoliła totolotki
i nie będzie niczego
I uwaga uwaga - podawać fedynie fałszywe pewniaki - bo - jedni podbierają, a drudzy podmieniają
wesołego dnia
szybko grać, bo
silna grupa, mocna w kupie, rozpintoliła totolotki
i nie będzie niczego
I uwaga uwaga - podawać fedynie fałszywe pewniaki - bo - jedni podbierają, a drudzy podmieniają
wesołego dnia
A gdzie nasz wezyr
Ludków...
Idę robić pączki
Jak grają w innych krajach.
Łotewskie Lotto: 5/35 - 0-9.
Za 3/5 wygrana 8,73 euro.
Łotewskie Lotto: 5/35 - 0-9.
Za 3/5 wygrana 8,73 euro.
8,73 e to około 36 złotych.
To znaczy, ze tam BARDZIEJ się opłaca grać niż w Polsce.
To znaczy, ze tam BARDZIEJ się opłaca grać niż w Polsce.
na 14
podstawowe 3/3 53,09,13
do tego 5/5 53,09,13,05,44
podstawowe 3/3 53,09,13
do tego 5/5 53,09,13,05,44
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Forsami stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.