Wpisy 3 527 378 – 3 527 477
20 marca 2019 09:38 → 20 marca 2019 11:23, 100 wpisów
Gosia
A sny miałaś. ?
Dziękuję bardzo Sebastian M , ale nie grałam w realu, szkoda, przydało by sie
Za mam Trzon
Szukam Monolitu
Gosia od dwóch dni pewnie ja Ci się śnię tak ?
Ten trzon nie jest wcale taki mały.
Jak chesz to mogę Ci pokazać
Jak chesz to mogę Ci pokazać
Zaq to ja jestem horrorem?
W miejscowości Kwidzyn padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Balice padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Grodzisk Wielkopolski padła wygrana 312 779,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zaq naprawdę chcesz foto mojego Trzona ?
Zaq a co Ty myślisz że mój Trzon jest śmieszny ?
Jak to ?
A skąd Ty o tym wiesz ?
Jak to dziwne?
To są dobre systemy
Zaq najwięcej miałem 9/10 zadowolony ?
Mulag witaj
Zaq miałeś kiedyś więcej?
Zaq ale trafiłem właśnie na tych systemach
A Ty co trafiłeś pochwal się
To dlaczego źle oceniasz moją ciężką pracę skoro jeszcze z niej nie korzystałeś?
Rzucasz kurami w płot?
A w jakim celu to robisz ?
Ilny jesteś na niebiesko zaznaczony że trafiłeś 4/5 sprawdz sobie -przewiń trafienia po los mini
Dusia - to ja wiem, widziałam. Chodzi mi o to jaki ma sens typowanie na 5 liczb skoro w rywalizacji w lidze typujących licza sie tylko typowania na 12 liczb???
Robal_36
Dzięki.Teraz spadnę w klasyfikacji,bo miesiąc bez typowania.
Dzięki.Teraz spadnę w klasyfikacji,bo miesiąc bez typowania.
ILNY - jesteś dwudziesta w rankingu, to zatypowanie chyba jednak cśoś dało
Po..rno o tej porze tu
S
Bober
Czy bez bobra
Ni mom casu ca coś skreślić i pa
Brudziński wpłacil darowiznę na fundację 500 zł zamiast mandatu kierowcy
Grajcie wygrywajcie duze pieniązki to takie proste systemy łancuszki i wianki
@3 527 366:
Historycznie mieliśmy typowanie wyłącznie 12 liczb i na podstawie tego typowania był/jest liczony ranking.
Typowanie 5 liczb pojawiło się stosunkowo niedawno i jeszcze nie doczekaliśmy się rankingu typowania 5 liczb lub ewentualnie trzeba by przemyśleć w jaki sposób podejść do tematu ...
Natomiast Twoje trafienie 4/5 zostało uwzględnione w lidze typujących.
Ponieważ w cenie zakładu Multi Multi mogłaś mieć 2 takie same zakłady Mini Lotto i niejako wygrać 2 razy przy grze za 2,50 zł, otrzymałaś 2x tyle punktów ile wynosiła wygrana w złotych.
Gratulacje i pozdrowienia
Historycznie mieliśmy typowanie wyłącznie 12 liczb i na podstawie tego typowania był/jest liczony ranking.
Typowanie 5 liczb pojawiło się stosunkowo niedawno i jeszcze nie doczekaliśmy się rankingu typowania 5 liczb lub ewentualnie trzeba by przemyśleć w jaki sposób podejść do tematu ...
Natomiast Twoje trafienie 4/5 zostało uwzględnione w lidze typujących.
Ponieważ w cenie zakładu Multi Multi mogłaś mieć 2 takie same zakłady Mini Lotto i niejako wygrać 2 razy przy grze za 2,50 zł, otrzymałaś 2x tyle punktów ile wynosiła wygrana w złotych.
Gratulacje i pozdrowienia
Warto się zaprzyjaźnić z liczbami na Mini:
2,3,5,10,12,19
21,31,33,34,36,39
2,3,5,10,12,19
21,31,33,34,36,39
Można też wykorzystać je na 6/6 w MM.
Na lotto:
9,17,20,29,39,40,42
Oczywiście , systemik
Na lotto:
9,17,20,29,39,40,42
Oczywiście , systemik
ILNY - jest, tylko kryteria oceny /sumy punktów z różnych ier i rotacyjność - okres, jaki jest brany pod uwagę/ są ustawione tak, a nie inaczej
Mulag - szacujesz wartość mp na okolice pojedynczego 5/5 w mini ?i byś chciał użerać/komunikować się z pewnymi jednostkami ?
Akurat tak wyszło ale to taki przypadek akurat to nie ma nic wspolnego przypadek wartosc stronki w takich granicach nic wspolnego z mini
Jestem na biezaco z roznymi stronkami i znam wartosc stronek takze to nie jest moja cena tylko konkretne ceny oszacowane nic nie tu do rzeczy mini
A jakie kryteria stosujesz do oceniania - ilość odsłon, czy uczestników, wartość reklam ?
jakieś narzędzia ? strony typu - ocenawww, stratscop ?
jakieś narzędzia ? strony typu - ocenawww, stratscop ?
Tyle jest mniej wiecej warta przeciez ci pisze nie.ja oceniam jest oceniana za wszystko i ile dane stronki sa warte sa stronki i po milionach czy stronki tez do grania w t.s warte 15 tys tylko a i 800 zl jest wszystko w necie mozna poszukac
Sam mam kupione czasem chandlowałem ale to kiedys kupowałem ale teraz juz sie tak nie zajmuje
Oczywiscie samemu tez mniej wiecej mozna ale trzeba sie.znac ale gotowe wartosci stronki masz ile mniej wiecej warta
Facebooka tez mozna kupic jak by chciał sprzedac ale ile warte szkoda pisac ale tez moge podac wartosc
no właśnie spojrzałem "po necie" np ocenawww.pl - Szacunkowa wycena strony 8,402 zł...
a gdzie indziej, gdzie jeszcze inne kryteria pokazuje - jest, jak widzę, że
zmniejszyła się ilość uczestników, za to - zwiększyła ilość odsłon
a pewnie, pewnie - kupiłbym i fejsbuka i mikrosofta i ejpla, oczywiście - za wygrane w lotto, ale skubańcy - nie chcą sprzedać
a gdzie indziej, gdzie jeszcze inne kryteria pokazuje - jest, jak widzę, że
zmniejszyła się ilość uczestników, za to - zwiększyła ilość odsłon
a pewnie, pewnie - kupiłbym i fejsbuka i mikrosofta i ejpla, oczywiście - za wygrane w lotto, ale skubańcy - nie chcą sprzedać
Takze jak widzisz wszystko jest co za ile nie ma jakis tajemnic mozna sprawdzic
zobacz, jakie są różnice w tych "oceniarkach" -
www.cubestat.pl - 99.963,66 zł
www.cubestat.pl - 99.963,66 zł
p Pikuś - w kilku się skrzykniemy, damy taką kasę, że pęknie i kupimy tego fejsbuka
za wygrane, a co - nie damy rady ?
za wygrane, a co - nie damy rady ?
widziałem zależy czy są na bieżąco aktualizowane i jakie kryteria brane ale tak mniej więcej dają obraz ceny