Wpisy 3 527 178 – 3 527 277
20 marca 2019 00:48 → 20 marca 2019 01:24, 100 wpisów
Gdybym był weterynarzem,zaaplikowalbym cos
Aya , zapytaj Psychiatrę czy ma dwoosobową kozetkę Moglibyśmy się razem położyć
Gabriel , masz uroczy uśmiech pacjenta spod czwórki
3 527 176. Psychiatra witaj , a równiez Ciebie pozdrawiam, a co do uciekania ztąd to spokojnie nie trzeba ztąd uciekac tui nikt nikogo nie wygania i nikt nikogo nie goni , kazdy siedzi tu ile chce
Psychiatra za głupi jesteś na weteryniarza bo kazałeś pacjentowi co z krową przyszedł zaglądać jej w morde a sam podniosłeś ogon i darłeś sie ...widzi mnie pan ?...nieeeeee...no to krowa ma skręt kiszek
Tak, ale aby porozmawiać, trzeba mieć doborowe towarzystwo
Gorąco polecam szczelić baranka
pomaga w takich przypadkach
wesołych
pomaga w takich przypadkach
wesołych
Mam taką pracę, że całe życie z...
Żegnam przyszłych pacjentow
Gabriel, zapraszam na profil Smieszku.Masz uroczy uśmiech
właśnie przeczytałem profil Psychiatry i ubolewam nad naszą służbą zdrowia
Gliwicka 104
Miasto zieleni i..
Przypomniał mi się wic , jak idzie Masztalski z Ecikiem i Ecik mówi do Masztalskiego...patrz Masztalski , wiosna idzie, wszystko się zieleni i wyłazi spod ziemi...nie pinkol Eciczku bo ja wczoraj pochował Robala(teściową)
Aya,śmiać się będziesz dzisiaj gdy podam Ci pewniaki na MM.
Psychiatra, widzę, że nadal Ci pacjenci odpowiadają , ale nic na nas nie zarobisz bo masz głupi SZYLD
Super wić,ale Robal żyje i to smutne
Psychiatra . Doradziłeś Arcziemu aby uciekał z Twojej przychodni przez dziurke od klucza i Robal przystawił mu lupe a potem ją zabrał i Robala zgnietło
Nie martw nic, psychiatra, jeszcze tak - ale, na kazdego przychodzi pora
Przyjdzie i na robaka
Przyjdzie i na robaka
Gonzaga, słabiutkie masz wyniki na golden
Gonzaga ma blisko do Morawicy
Kto przeprowadzał badania?
To pewnie błąd lekarski
Jak w tym kabarecie Czuję się jak Balcerzak a miałem tylko wejść i wyjść Przyszedłem po pieczonke
Odpowiedz pacjenta spod trojki
Psychiatra wszedł do pokoju swoich pacjentów anemików i włączył wentylator Zaczęli latać po pokoju a Psychiatra do nich mówi...witajcie moje orły sokoły
Śpimy bo "cza" wstać o " piontej"
Gonzaga, do Morawicy
Jasny gwint czyli jednak klątwa tombaka bez urazy
ale jednak, to tam - jest ktoś realny i nie tenteges ? oprócz Staśka Wynalazcy ?
ale jednak, to tam - jest ktoś realny i nie tenteges ? oprócz Staśka Wynalazcy ?