Wpisy 3 526 778 – 3 526 877
19 marca 2019 19:50 → 19 marca 2019 21:30, 100 wpisów
Tak, ten z chybika trzeba obstawic
Grasz tym systemem ja loila czy coś podobnego się to nazywa
Kup 5 chybikow, liczby przenieś do jednej kratki, zaznacz błąd i graj tymi, których nie ma na chybika.Gwarancja wygranej .
Już zmieniłam foto , bo nie chce by jakiś zezol kukal na moje liczby.
Zagraj systemem 15 da się
Tak, 15 liczb, system na 30 zakładów
Masz szablony na pasko.
Sytem prosty to 3003 zakładów
Dzisiaj rozpisalam 30 zakładów, system na 6 liczb
Skrócony
Właśnie cie podejrzewam ze rozpisujesz ten sytem skrócony
No, właśnie.Nie musisz rozpisywać na 100 zakładów, jeśli masz pewność co do pewniaków.Trzeba uruchomić intuicję.Bezmozgom też udaje się trafić.
Matematykowi mogą nie wyjść liczby, a jakiś psychol może trafić za pierwszym razem.Probuj.
Testuje ten skrócony od listopada i byłbym dużo na plusie jak bym nim grał. ....ale jest jedno ale nie grałem wrealu tylko testuje na sucho
Zbyszek, zapamiętaj to co Ci napisze.Do tematu wrócę po losowaniach
3 526 789. nowicjuszka 2019-03-19 (20:03) NieLubiePlotkarekChorzow
No, właśnie.Nie musisz rozpisywać na 100 zakładów, jeśli masz pewność co do pewniaków.Trzeba uruchomić intuicję.Bezmozgom też udaje się trafić.
3 526 791. nowicjuszka 2019-03-19 (20:04) NieLubiePlotkarekChorzow
Matematykowi mogą nie wyjść liczby, a jakiś psychol może trafić za pierwszym razem.Probuj.
no comment
3 526 791. nowicjuszka 2019-03-19 (20:04) NieLubiePlotkarekChorzow
no comment
Po losowaniu idę spać to do jutra po 15stej
2,3,6,11,13,16,19,21,24,25,35,38,39
Zanotuj.
Zanotuj.
Dotam, tak jest.Nie doszukuj się podtekstów.
Dotam wejdź na systemy na tej stronie
obym tak ja po 21.40 mógł zostać jednym z dwóch Twoich określeńoczywiście z wygraną
zbigniew g, ja mam systemów mnóstwo, ale wszystko jestem w stanie zagrać
To się ożen
może trochę zaszokuję , ale nie wiem czy postawił bym takie pieniądze jak to jest powyżej, raczej nie
dotam stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.

Szkoda Dotam.
Marek????
Sypnie pustkami w Mini, oj , sypnie.
Piątkami, nie pustkami, sorry
Idę spać rano sprawdzę jak mi poszło
Islandorka uważaj na siebie jak masz tergonomiczny porodu na listopad
Twojego kota
Jadłem już banany
A kto je rozdaje?
Powiesz mi ?
Panoramiks Dziękuję ci że odwiedziłeś mnie w lochu Było mi z tobą bardzo miło dostaliśmy Trochę paczek więc mieliśmy co jeść i nie było nudno
Nie wybieram się w najbliższym czasie do lochu dlatego że jakaś z metra cięta będzie się zaraz cieszyła
Zbliża siepelnia Księżyca.Dobre warunki na wygrywanie.Wiesc niesie,że Sebastian_M trafi dzisiaj coś grubszego, a Arczibalik73 trafi w Mini 4, piąta obok.
2,11,14,19,24,39
Wiosna nie będę dziękował ale jestem za tym o czym piszesz
Panoramix, nie wiem, nie znam Twoich możliwości.Nie wchodzę na żadne profile.Jesliarzysz o wygranej, niech się spełni Twoje marzenie przy Imieninach Józefa
Panoramix Trzymam dla ciebie
Zbliża sie pelnia.Nie siadaj na parapecie.
A kiedy jest Józefa?
20, 19,9,2,11,36 mam na chybiku
W Mini ?
Sebastian , nie pal głupa . Dzisiaj
Lubię wtorki.
Ale ja nie palę
Idę spać.Musze wstac skoro swit
wiosna Ma rację teraz patrzę przez okno oczywiście okno samochodu a to księżyc świeci i jest pełnia
Będę musiał zastąpić Dzisiaj Zbigniewa bo Zbigniew już śpi
Tak Gosiu Zbigniew poszedł spać Sam powiedział że idzie wcześniej dzisiaj spać
Tommy A skąd wiesz że ja tak mówiłem że było mi miło też tak jak przewodnicząca czytasz wszystkie wpisy?
Gosiu nie pytałem czy idzie tam spać A co chciałaś mu towarzyszyć ?